PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
Ne čujen dobro.sitting_bull wrote:za jednog sitnog udbaškog trola previše si umišljaš.
zapravo, kad je tvoj nick u pitanju riječ je o nakupini udbaških trolova koji 24 sata dežuraju držeći se stare udbaške devize da neprijatelj nikada ne spava.
naravno da tvoje umišljaje ne mislim komentirati jer svatko ima pravo na umišljaj pa i ti.
druga je stvar što se očigledno osjećaš inferiorno pa nastojiš pobjeći od sučeljavanja - sad kao i odlazeća drugarica pokazuješ svu raskoš svoje potkapacitiranosti što jedva da može izazvati podsmijeh.
dobar ti je ovaj vic pod p.s.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: PLENKOVIĆ U DAVOSU S JEDNIM OD NAJMOĆNIJIH LJUDI U SVIJETU BIZNISA, ŠEFOM APPLEA TIMOM COOKOM Otvorio je pitanje na koje odgovor čekaju brojni Hrvati
udbaška budala.Eroo wrote:Ne čujen dobro.sitting_bull wrote:za jednog sitnog udbaškog trola previše si umišljaš.
zapravo, kad je tvoj nick u pitanju riječ je o nakupini udbaških trolova koji 24 sata dežuraju držeći se stare udbaške devize da neprijatelj nikada ne spava.
naravno da tvoje umišljaje ne mislim komentirati jer svatko ima pravo na umišljaj pa i ti.
druga je stvar što se očigledno osjećaš inferiorno pa nastojiš pobjeći od sučeljavanja - sad kao i odlazeća drugarica pokazuješ svu raskoš svoje potkapacitiranosti što jedva da može izazvati podsmijeh.
dobar ti je ovaj vic pod p.s.
sitting_bull-
2015-09-28
Do Kuuuka moze doci bilo koji zgodniji i markantniji muskarac...Kuuk je naime sam objavio da je peder..Eroo wrote:Eroo wrote:
Premijer mu je rekao, prenose nam sugovornici, uzimajući u obzir regulativu o privatnosti u okviru EU prava, da ćemo mi tu inicijativu podržati, a onda je otvorio i pitanje fizičkog i digitalnog pristupa Appleovim uslugama za hrvatske korisnike. Tu se misli na Appleove trgovine, ali i pristup Appleovim servisima koji sada nisu dostupni u Hrvatskoj, poput Apple Musica i Apple TV-a.
- U tom smislu premijer je naglasio da smo mi jedna od samo dvije države EU koja nema pristup tim servisima. Cook je rekao da je toga svjestan, te da mu je drago da su naši mladi IT-jevci dio globalnog uspjeha Applea, misleći na njihov angažman u istraživačkom sektoru - kaže naš sugovornik.
Do Cook-a ne bi došao da HR ne predsjedava EU. No, tako ne misli Bero i kompanija.
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:
Premijer mu je rekao, prenose nam sugovornici, uzimajući u obzir regulativu o privatnosti u okviru EU prava, da ćemo mi tu inicijativu podržati, a onda je otvorio i pitanje fizičkog i digitalnog pristupa Appleovim uslugama za saborske zastupnike. Tu se misli na Appleove trgovine, ali i pristup Appleovim servisima koji sada nisu dostupni u Saboru i Vladi, poput Apple Musica i Apple TV-a.
- U tom smislu premijer je naglasio da smo mi jedna od samo dvije države EU koja nema pristup tim servisima. Cook je rekao da je toga svjestan, te da mu je drago da su naši mladi IT-jevci dio globalnog uspjeha Applea, misleći na njihov angažman u istraživačkom sektoru - kaže naš sugovornik.
Do Cook-a ne bi došao da HR ne predsjedava EU. No, tako ne misli Bero i kompanija.
eto korekcija.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Prva Srpkinja među 150 najmoćnijih ljudi na planeti
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Forbes objavio listu 100 najmoćnijih žena na svijetu, Kolinde nema nigdje
» Prva Srpkinja među 150 najmoćnijih ljudi na planeti
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» 10 NAJMOĆNIJIH Putovnica Novog Zelanda br. 1 u svijetu, hrvatska na visokom 8. mjestu
» Forbes objavio listu 100 najmoćnijih žena na svijetu, Kolinde nema nigdje
Page 2 of 2