Načelnik klinike Darko Golić silovao pacijenta u anesteziji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Načelnik klinike Darko Golić silovao pacijenta u anesteziji
ne znam..netk oje rekao,mozda ne Tre..nisam siguran..Sto se ti odma uspjenila ..?? Lazes,lazes..nish drugo ne znate..a da sroljite od drugima istinske lazi,to je oke..Noor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
nit je bio zarobljen, niti je to ikada rekao
vrlo pokvareno lažeš!
Guest- Guest
A, da ove bolesne aluzije ne idu u osobne vode?!
I sala ima granice.
I sala ima granice.
Tko zna..bilo ih je i prije ili ih i ima,ali ne idu prigovori u obrnutom smjeru..A OSOBNOGA je uvijek bilo i uvijek ce biti...posteno bi bilo u oba smjere,ili niti u jednom..
Guest- Guest
tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
vrlo pokvareno lažeš!
Lažovčinu nitko ne zna i ne nitko ništa ne može ljažino potvrditi no to je samo ljažo, iskompleksirani jadničak i ništa drugo.
Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
vrlo pokvareno lažeš!
Lažovčinu nitko ne zna i ne nitko ništa ne može ljažino potvrditi no to je samo ljažo, iskompleksirani jadničak i ništa drugo.
red wolf-
2016-02-10
znam i ja, vidjela sam i fotke i filmiće/reportaže s ratišta, rame uz rame s pokojnim Blagom Zadromtre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
vrlo pokvareno lažeš!
nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
vrlo pokvareno lažeš!
tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:
Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..
vrlo pokvareno lažeš!
Srpske kapi sigurno nemas ko ni on...
Ne moze svako biti Srbin.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
da, mada ja to nikada nisam tu lijepio :)Noor wrote:znam i ja, vidjela sam i fotke i filmiće/reportaže s ratišta, rame uz rame s pokojnim Blagom Zadromtre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:Prica da je bio zarobljen od strane Srba,ostal one bih znao..crvenkasti wrote:Trea boli guzica, pa je nervozan.
vrlo pokvareno lažeš!
Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:
vrlo pokvareno lažeš!
red wolf-
2016-02-10
naravno, treba imati želudac za toSerbinho-3 wrote:tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:
lažeš!
vrlo pokvareno lažeš!
koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:
lažeš!
vrlo pokvareno lažeš!
Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:
tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorim
red wolf-
2016-02-10
točnotre wrote:da, mada ja to nikada nisam tu lijepio :)Noor wrote:znam i ja, vidjela sam i fotke i filmiće/reportaže s ratišta, rame uz rame s pokojnim Blagom Zadromtre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:lažeš!Legendovich wrote:
vrlo pokvareno lažeš!
srbi su tvoja vrsta?red wolf wrote:Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:
Tre, jesi li ti Srbin?
tre wrote:naravno, treba imati želudac za toSerbinho-3 wrote:tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:Tre, jesi li ti Srbin?tre wrote:
tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorim
Uglavnom, clanovi naseg kluba ne mozete biti a te vase kung fu nacionalisticke fore, prolaze samo tamo, cim ljudi izadju vani, udahnu vazduh, progledaju drugim pogledom.
Zato se to tamo sve i raspalo.
2014-08-25
Netre wrote:srbi su tvoja vrsta?red wolf wrote:Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:
nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.red wolf wrote:
Tre, jesi li ti Srbin?
Nemoj nas vredjati, takav ko Tre, jedino neki Srbo pijan na brzaka da ga je napravio...
2014-08-25
To je vaš...Takav kakav je...Nažalost...Serbinho-3 wrote:red wolf wrote:Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...tre wrote:
nisam, nemam ni kapi srpske krvi, to je crvenkasti provalio i nastavlja po tom piliti pa ko povjeruje povjeruje.
Nemoj nas vredjati, takav ko Tre, jedino neki Srbo pijan na brzaka da ga je napravio...
red wolf-
2016-02-10
nisam nikada trčao i gurao to ljudima pod nos no doživio sam zaista lijepih trenutaka kada bi me ljudi prepoznali i pružili ruku zbog toga, to se ne može ni sa čim platiti :)Noor wrote:točnotre wrote:da, mada ja to nikada nisam tu lijepio :)Noor wrote:znam i ja, vidjela sam i fotke i filmiće/reportaže s ratišta, rame uz rame s pokojnim Blagom Zadromtre wrote:tu me na forumu zna osobno desetak ljudi i znaju gdje sam bio i što radio i mogu potvrditi istinitost onoga što govorimNoor wrote:
lažeš!
vrlo pokvareno lažeš!
a ljudi gušteri?red wolf wrote:Netre wrote:srbi su tvoja vrsta?red wolf wrote:Ja nemam ništa protiv vas Srba...tre wrote:koje srbizme nesrećo bolesna?red wolf wrote:
Zašto onda koristiš srbizme?...Sramiš se sebe...To je nagora vrsta koja može biti na Zemlji...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vizita kod pacijenta Banca
» Darko
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Rusi uništili preko 67 bolnica i 23 klinike u istočnom Alepu
» Mađarska preuzela klinike za oplodnju , želi potaknuti rast nataliteta
» Darko
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Rusi uništili preko 67 bolnica i 23 klinike u istočnom Alepu
» Mađarska preuzela klinike za oplodnju , želi potaknuti rast nataliteta
Page 3 of 4