GOTOVI SMO..!!!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: GOTOVI SMO..!!!
Danas bi bilo normalno da su temperature oko nule, a ne oko deset stupnjeva i više...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Danas bi bilo normalno da su temperature oko nule, a ne oko deset stupnjeva i više...
jedino su u Istri normalne temperature -4 celzijevih pa do 5 celzijevih stupnjeva uglavnom oko nule plus-minus 4.
https://www.istramet.hr
Guest- Guest
Nema od tog virusa ništa. Privremeno će obustavit putničke letove i to suzbit i to je to. Bezveze.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Eksponencijalno sirenje vrlo brzo od malog broja dosegne enormne cifre..sitting_bull wrote:200 oboljelih na 7.490.000.000 stanovnika!
opet farmaceutska industrija u maniri najboljih prodavača straha traži nove izvore zarade!
Guest- Guest
WUHAN STVARI SU POSTALE JAKO OZBILJNE, KINEZI GRAD OD 9 MILIJUNA STANOVNIKA PRETVARAJU U KARANTENU Zbog opasnog virusa potpuno se obustavlja javni prijevoz
Eto, nije da vam ja govorim...
red wolf-
2016-02-10
Da vidim sta ti o tome mislišred wolf wrote:Što stavljaš onda upitnik?Noor wrote:pa, piše...rapidno se širi zaraza koronavirusomred wolf wrote:Nisi shvatila što se događa...Noor wrote:jucer 4, danas 17...sutra 85?red wolf wrote:Broj zaraženih i mrtvih raste iz sata u sat. Ovo trebate znati o koronavirusu
Ovo je sad već ozbiljno.
Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:Da vidim sta ti o tome mislišred wolf wrote:Što stavljaš onda upitnik?Noor wrote:pa, piše...rapidno se širi zaraza koronavirusomred wolf wrote:Nisi shvatila što se događa...Noor wrote:
jucer 4, danas 17...sutra 85?
red wolf-
2016-02-10
A sto ce tebi ovaj upitnik?red wolf wrote:Nije bilo pitanje hoće li, već kada?
Recenica ti je izjavna, ne upitna.
Onda šibaj s temered wolf wrote:Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:Da vidim sta ti o tome mislišred wolf wrote:Što stavljaš onda upitnik?Noor wrote:pa, piše...rapidno se širi zaraza koronavirusomred wolf wrote:
Nisi shvatila što se događa...
Tema je o mojoj vrsti!
Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:Da vidim sta ti o tome mislišred wolf wrote:Što stavljaš onda upitnik?Noor wrote:
pa, piše...rapidno se širi zaraza koronavirusom
Tema je o mojoj vrsti!
red wolf-
2016-02-10
Ti? Pa ti si kurac na biciklured wolf wrote:Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:Da vidim sta ti o tome mislišred wolf wrote:
Što stavljaš onda upitnik?
Tema je o mojoj vrsti!
hehehehehehehehehehehe...Noor wrote:Ti? Pa ti si kurac na biciklured wolf wrote:Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:
Da vidim sta ti o tome misliš
Tema je o mojoj vrsti!
red wolf-
2016-02-10
;)Noor wrote:Ti? Pa ti si kurac na biciklured wolf wrote:Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:Mene nije briga za tvoju vrstu...Noor wrote:
Da vidim sta ti o tome misliš
Tema je o mojoj vrsti!
https://tenor.com/view/bike-penis-dick-cycling-gif-12740624
Neka bude tako...tre wrote:;)Noor wrote:Ti? Pa ti si kurac na biciklured wolf wrote:Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:
Mene nije briga za tvoju vrstu...
Tema je o mojoj vrsti!
red wolf-
2016-02-10
etotre wrote:;)Noor wrote:Ti? Pa ti si kurac na biciklured wolf wrote:Pa vi ne odlučujete o ničem...Ja?...Da...Noor wrote:Onda šibaj s temered wolf wrote:
Mene nije briga za tvoju vrstu...
Tema je o mojoj vrsti!
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
9 miljuna pa sto je to..jedva 2,2 hrvacke...red wolf wrote: WUHAN STVARI SU POSTALE JAKO OZBILJNE, KINEZI GRAD OD 9 MILIJUNA STANOVNIKA PRETVARAJU U KARANTENU Zbog opasnog virusa potpuno se obustavlja javni prijevoz
salu na stranu,karantena je nuzna..a metode ce biti definitivno brutalne..
Guest- Guest
Problemi čovječanstva :
Klima
Atomsko oruzje
Masovne pandemije
Ovisnisti, osobito IT
BOME, najebaste
Mi s metlom necemo ni biti na zemlji
Ode mi na Mars
Klima
Atomsko oruzje
Masovne pandemije
Ovisnisti, osobito IT
BOME, najebaste
Ode mi na Mars
tko ti ode na Mars?Sora wrote:Problemi čovječanstva :
Klima
Atomsko oruzje
Masovne pandemije
Ovisnisti, osobito IT
BOME, najebaste
Ode mi na Mars
Virus bjesnila,kao kod lisica,pasa,majmuna,mogao bi mutirat i prenijet se na ljude,tak da ono što zvuči kao horor ili fantastika,uopće ne mora bit mistično,već medicinski izgledno.Imao bih ja još mnogo toga reći na tu temu,ali ne stignem,previše sam zauzet promoviranjem mira,ljubavi i humanizma,tak da mi ovo odvlači pozornost od važniji stvari.jastreb wrote:Pa sve ide prama tome.red wolf wrote:Previše filmova si pogledao...Um ti je zatrovan...jastreb wrote:Ovih dana je pronađen lijek za rak,pa je i bilo za očekivati da se pojavi neka nova boleština,ili da uskrsne neka stara,davno zaboravljena.
Međutim to je sve mačji kašalj.
Po mom mišljenju,a i ne samo mom...najgore bolesti tek trebaju doći i pojavit će se poput onih u proročanskim apokaliptičnim filmovima,gdje će oboljeli podivljati i ugrizom širiti zarazu. Ljudi će biti zoombiji,ili nekakvi vampiri. Uglavnom to će biti kraj čovječanstva.
Horor,mrak,užas ,kraj.
Pojavit će se neka do sad nepoznata (dali nepoznata?) bolest koja će od zaraženih ljudi načiniti spodobe iznakaženih grimasa i dati im veliku snagu i agresivnost,a svojim će ugrizom,ili noktima širiti pošast neslućenih razmjera.
Tisuće karakondžula i raspadnutih kreatura širit će užas po bulevarima,alejama,trgovima,skverovima i drumovima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
viruz koji stvara zombi efekt je isto tako moguc,postoji kemijsko oruzje koje bi stvorilo tako nesto..
Similar topics
» Gotovi smo
» GOTOVI SU, NEMA IM SPASA! :D
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Saša Cvetojević: dobavljači su gotovi i slijedi im horor
» GOTOVI SU, NEMA IM SPASA! :D
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Gotovi smo: Rusi investiraju u Srbiju
» Saša Cvetojević: dobavljači su gotovi i slijedi im horor
Page 2 of 3