Milanović želi povući vojsku iz Afganistana. Postoje dobri argumenti protiv toga
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović želi povući vojsku iz Afganistana. Postoje dobri argumenti protiv toga
I nisam. Na prvu sam pomislio , kao i ostali, da ti je to bio bivši ljubavnik.veber wrote:safete, za razliku od tebe i snajperiste ja znam raskopat i složit AK
isto tako safete, znam da glock i njegova kopija hs, nema kočnicu.
moji kolege i prijatelji sudjelovali su u ratu oko neke šupe koju su tvoji napravili, most.
dok si ti u to vrijeme birao strane u sloveniji.
i kako si se prepznao u nadimku safet?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Milanović želi povući vojsku iz Afganistana. Postoje dobri argumenti protiv toga
Pa tako ste rezonirali 45.Eroo wrote:Radilo bi se o izdaji braće po oružju, a to bi koštalo.
Izgleda da to nepismenim talibanima nije jasno, ili im je svejedno?
I to vam se deseterostruko obilo o glavu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravno.Noor wrote:dakle očekivano...fake pričaveber wrote:proučavao je ljepote arhitertkure, divio se izlascima sunca, a pogotovo zalascima.Noor wrote:a kaj je radio tamo? bio u misiji?veber wrote:meni je kolega bio ranjen u onom napadu na un u siriji.T. wrote:110 dragovoljaca u mirovnoj misiji u sklopu vojnog saveza kojemu smo pristupili također dragovoljno, je pi*kin dim čak i za hv kakva je danas...
za razliku od safeta ne bulazni okolo
s lokalnim stanovništvom dogovorio tim bilding.
ono, ja pucam po vama, vi po nama, pa onda malo uzvratimo.
otprilike ko paint balling.
samo je municija malo teža, pa te inercija sjebe.
nije član kradezeja.
pa ga malo inžinjeri propucali u svrhu dokazivanja.
srećom je hr general.
bitno da safet otvara teme.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump želi povući vojsku iz Njemačke - a Anglea Merkel i DemoKrščani kmeče da je to loše , žele da USA vojska stoji u Njemačkoj
» Biden službeno : Povlačimo svu vojsku iz Afganistana
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Senf u gabuli!Ni jedan potez ne moze povuci bez Plenkija a on ni ne zeli cuti za Senfa
» ODMAH NATRAG! Milanović će pokrenuti izvlačenje hrvatske vojske iz Afganistana
» Biden službeno : Povlačimo svu vojsku iz Afganistana
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Senf u gabuli!Ni jedan potez ne moze povuci bez Plenkija a on ni ne zeli cuti za Senfa
» ODMAH NATRAG! Milanović će pokrenuti izvlačenje hrvatske vojske iz Afganistana
Page 3 of 3