Juncker Rusiji: Zabortavimo embargo, uspostavimo trgovinu!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Juncker Rusiji: Zabortavimo embargo, uspostavimo trgovinu!
Znam, ali da vas ne sramotim, pitam ovako iz kurtoazije...polako na povratku kući, ulice su pijane.Ero wrote:Znaš ti koji, itekako...Starhemberg wrote:Koji ste vi? Koji sindikat?Ero wrote:Gotovo će biti kad mi kažemo da je gotovo. Gledajte i čudite se i dalje...
Guest- Guest
'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-12
Eto vam stižu i Kinezi, radite više nešto. Koliko vas je, mogli ste Siriju i Irak dosad uzorat. Ručno.Starhemberg wrote:Znam, ali da vas ne sramotim, pitam ovako iz kurtoazije...polako na povratku kući, ulice su pijane.Ero wrote:Znaš ti koji, itekako...Starhemberg wrote:Koji ste vi? Koji sindikat?Ero wrote:Gotovo će biti kad mi kažemo da je gotovo. Gledajte i čudite se i dalje...
Vas i Kineza milijarduipo...i njišta.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Primamo zamolbe, 7-15.00...hvala lijepo...Ero wrote:Eto vam stižu i Kinezi, radite više nešto. Koliko vas je, mogli ste Siriju i Irak dosad uzorat. Ručno.Starhemberg wrote:Znam, ali da vas ne sramotim, pitam ovako iz kurtoazije...polako na povratku kući, ulice su pijane.Ero wrote:Znaš ti koji, itekako...Starhemberg wrote:Koji ste vi? Koji sindikat?Ero wrote:Gotovo će biti kad mi kažemo da je gotovo. Gledajte i čudite se i dalje...
Vas i Kineza milijarduipo...i njišta.
Guest- Guest
nisi došla na kasni gablec :Pmaggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-12-30
Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-23
spavala sam..povratak u studentske dane :Dveber wrote:nisi došla na kasni gablec :Pmaggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-12
ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-12
Poanta svega..RayMabus wrote:Putina boli kuaz za JUnkera. Rusija izvozi svoje proizvode u Evropu ato su nafta i plin. TO šta Evropa je stavila sama sebi embargo na izvoz svojih proizvoda u Rusiju ......to nije ruski problem.
Guest- Guest
a, jebga. onda kasni doručak sutra.maggie13 wrote:spavala sam..povratak u studentske dane :Dveber wrote:nisi došla na kasni gablec :Pmaggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
prije nego se vrnem nazaj.
2014-12-30
Hollande, Juncker, Merkelica, Cameron...puze pred Putinom u redu za blowjob...NATO? ahahahahaha... Ero, moja sućut
Last edited by Starhemberg on 19/11/2015, 23:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-23
taman za tebe.Ero wrote:Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-12-30
Po običaju dolazimo kad se boranija smori...Gledaj/te i uživaj/te.Starhemberg wrote:...NATO? ahahahahaha... Ero, moja sućut
2014-04-23
moze..oko 3..kad se probudim..8-)veber wrote:a, jebga. onda kasni doručak sutra.maggie13 wrote:spavala sam..povratak u studentske dane :Dveber wrote:nisi došla na kasni gablec :Pmaggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
prije nego se vrnem nazaj.
2014-04-12
Biži ča, oladit će ti se gablec...veber wrote:taman za tebe.Ero wrote:Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-23
ne pamtim imena svih tvojih obozavateljica,ali znam da ih je bilo :DEro wrote:Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-12
do tada sam već u zegeju.maggie13 wrote:
moze..oko 3..kad se probudim..8-)
probudi se oko desetke :P
2014-12-30
dogovaram fruštuk, malicu smo odavno smazali.Ero wrote:Biži ča, oladit će ti se gablec...veber wrote:taman za tebe.Ero wrote:Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-12-30
Ču'li bilo? Aj', dobro...maggie13 wrote:ne pamtim imena svih tvojih obozavateljica,ali znam da ih je bilo :DEro wrote:Ajmemeni...Misliš na Sojku?maggie13 wrote:ma neces...ti si samo kriv za određene forumske dame u najboljim godinama :PEro wrote:Ćerce, ne zovi vraga, ne bih htio biti proglašen krivcem...maggie13 wrote:'Ko ce se sljedeci nadurit? :D
2014-04-23
No Ero,sto kazes na naslov teme?
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» EU zabranila sve živo ali ne i trgovinu slonovačom!!!
» ‘Osovina sankcioniranih’: Što koči trgovinu između Rusije i Irana
» Amerika zabranila trgovinu oružja sa Rusijom
» Kremlj: Naftni embargo bi teško pogodio EU, za razliku od SAD-a
» EU zabranila sve živo ali ne i trgovinu slonovačom!!!
» ‘Osovina sankcioniranih’: Što koči trgovinu između Rusije i Irana
» Amerika zabranila trgovinu oružja sa Rusijom
» Kremlj: Naftni embargo bi teško pogodio EU, za razliku od SAD-a
Page 3 of 4