Rekordno niska stopa nataliteta u Kini
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rekordno niska stopa nataliteta u Kini
nisam rekla jeftino nego fino.. je finoT. wrote:Zato i je jeftino...mortal wrote:od flama je najfinije, ali ima dosta otpada
Pola baciš...
Jesi ikad probala juneću kobasu?
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
čisto juneću .. to ti volišT. wrote:Zato i je jeftino...mortal wrote:od flama je najfinije, ali ima dosta otpada
Pola baciš...
mi ovdje u Slavoniji miješamo junetinu u svinjeće meso kad pravimo domaće kobasice
immortal-
2014-04-16
Zato i je fino...mortal wrote:nisam rekla jeftino nego fino.. je finoT. wrote:Zato i je jeftino...mortal wrote:od flama je najfinije, ali ima dosta otpada
Pola baciš...
Jer si ti tako rekla...
A ja ti vjerujem...
Jesam se izvuka?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sve 5
2014-04-16
Mongolsko meso..jesi probao, longi?RayMabus wrote:Od Kineza do junetine.....
Ne. Ja nisam neki veliki obožavatelj mesa. Pozitivne rase uglavnom jedu vegetu pa meso jedem tu i tqmo. Šta stari spremi a inače sam ja od nemesnih spiza.Maggie19 wrote:Mongolsko meso..jesi probao, longi?RayMabus wrote:Od Kineza do junetine.....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oh, ti si k'o i ja onda.RayMabus wrote:Ne. Ja nisam neki veliki obožavatelj mesa. Pozitivne rase uglavnom jedu vegetu pa meso jedem tu i tqmo. Šta stari spremi a inače sam ja od nemesnih spiza.Maggie19 wrote:Mongolsko meso..jesi probao, longi?RayMabus wrote:Od Kineza do junetine.....
A stari skuva tog pečenja svako malo , on voli a ja to masu puta priskočin pa ono imam ručqk al ga nepojeden pa gladujen pa posli nađen nešto u vrižideru.
Uglavnom malo zahtjevan. To ću morat stavit u oglas za ženidbu. Ne tribaš kuvat meso.
Uglavnom malo zahtjevan. To ću morat stavit u oglas za ženidbu. Ne tribaš kuvat meso.
2014-04-11
ako to napišeš neće te ni jedna htjetiRayMabus wrote:A stari skuva tog pečenja svako malo , on voli a ja to masu puta priskočin pa ono imam ručqk al ga nepojeden pa gladujen pa posli nađen nešto u vrižideru.
immortal-
2014-04-16
Povrce, voce?
Ja volim povrce..voce manje.
Ja volim povrce..voce manje.
Tako meni poznanica prije nekoliko godina savjetuje kako bi trebala kao u sjevernim zemljama kao prilog skuhati nekoliko vrsta povrća. I servirati na hrpice., ne krumpir... Ja kažem a šta onda jedeš drugi i treći dan tj ostale dane u tjednu ako sve vrste povrća skuhaš u jednom danu.. Jedeš svaki dan isti prilog.. Možda na malo drugačiji način
2014-04-16
Ma zezam se. Ne tražin ja žensku u emanicipaciji. Mora svak sam naučit živit bez onih drugih. Zato se i zove emanicipacija ( odvajanje ).mortal wrote:ako to napišeš neće te ni jedna htjetiRayMabus wrote:A stari skuva tog pečenja svako malo , on voli a ja to masu puta priskočin pa ono imam ručqk al ga nepojeden pa gladujen pa posli nađen nešto u vrižideru.
2014-04-11
ja mislila uvažavanjeRayMabus wrote:Ma zezam se. Ne tražin ja žensku u emanicipaciji. Mora svak sam naučit živit bez onih drugih. Zato se i zove emanicipacija ( odvajanje ).mortal wrote:ako to napišeš neće te ni jedna htjetiRayMabus wrote:A stari skuva tog pečenja svako malo , on voli a ja to masu puta priskočin pa ono imam ručqk al ga nepojeden pa gladujen pa posli nađen nešto u vrižideru.
immortal-
2014-04-16
Emanicipacija je odvajanje. One su se odvojile.
2014-04-11
od koga ili čega?RayMabus wrote:Emanicipacija je odvajanje. One su se odvojile.
podređenog položaja kojeg su "uživale" i mnoge žene i danas podnose
immortal-
2014-04-16
Pa šta ja znam , od dice valjda jer to je roditeljski teret a nne neki muški jebač sa strane.mortal wrote:od koga ili čega?RayMabus wrote:Emanicipacija je odvajanje. One su se odvojile.
2014-04-11
po broju razvoda očito je sve veći problem jer je muškarcima dojadilo cijeli život raditi za obiteljRayMabus wrote:Pa šta ja znam , od dice valjda jer to je roditeljski teret a nne neki muški jebač sa strane.mortal wrote:od koga ili čega?RayMabus wrote:Emanicipacija je odvajanje. One su se odvojile.
ženu i djecu
malo se zanimaj za broj onih koji isplaćuju alimentaciju i na koji način
šta si ti bio spreman žrtvovati za svoju dragu i djecu ??
gledaš da ju iskoristiš ako ti zapne za oko, inače se bojiš da tebe ne bi netko iskoristio
immortal-
2014-04-16
Meni se ni sad ne radi za neku ženu i dicu. Nek se same snalaze.
Maka san se ja od toga odavno. Nije se meni svidila uloga di san ja u toj ciloj priči.
Maka san se ja od toga odavno. Nije se meni svidila uloga di san ja u toj ciloj priči.
2014-04-11
onda ne prozivaj emancipaciju kad si upravo ti taj koji bi to dobro iskoristioRayMabus wrote:Meni se ni sad ne radi za neku ženu i dicu. Nek se same snalaze.
da imaš ženu .. možda i djecu a da se lijepo sami snalaze heh
ja bi tebe naterala na polje i da oreš i kopaš
immortal-
2014-04-16
Da imam a neman jer san već prije deset godina otkrija da su se emanicipirale a ne triba mi to u kući jer bi je sam potira a onda mi takva veza ne triba jer šta ću se ženit kad vidin iz aviona da su na svoju ruku i da ću se prije il posli morat rastavit.mortal wrote:onda ne prozivaj emancipaciju kad si upravo ti taj koji bi to dobro iskoristioRayMabus wrote:Meni se ni sad ne radi za neku ženu i dicu. Nek se same snalaze.
da imaš ženu .. možda i djecu a da se lijepo sami snalaze heh
ja bi tebe naterala na polje i da oreš i kopaš
2014-04-11
Ništa ....kad vidin da gledaju materijalnu sigurnost. Odem svojim putem. Ne triba mi žena kojoj je bitnija materijalna sigirnost od mene samoga.mortal wrote:
šta si ti bio spreman žrtvovati za svoju dragu i djecu ??
gledaš da ju iskoristiš ako ti zapne za oko, inače se bojiš da tebe ne bi netko iskoristio
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rekordno niska stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj
» Kina: Pad nataliteta i rekordno malo novih brakova
» Stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj na rekordno niskom nivou
» Stopa plodnosti u Japanu pala na rekordno nisku razinu 2023
» SAD: Rekordna industrijska proizvodnja, rekordna burza, rekordno niska nezaposlenost… a rekli su da je Trump idiot!
» Kina: Pad nataliteta i rekordno malo novih brakova
» Stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj na rekordno niskom nivou
» Stopa plodnosti u Japanu pala na rekordno nisku razinu 2023
» SAD: Rekordna industrijska proizvodnja, rekordna burza, rekordno niska nezaposlenost… a rekli su da je Trump idiot!
Page 2 of 3