UŽAS! Propao pokušaj oporbe u smjeni ministrice Divjak.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: UŽAS! Propao pokušaj oporbe u smjeni ministrice Divjak.
E nisi u pravuSovak wrote:TSora wrote:Nije poenta uspjeti u smjeniEroo wrote:Preračunali se. Nije prvi put. Dobro je da imaju Beljaka, on će već nešto smislit.
Nego destabilizirati vladu
E sad
Divjak je ok i ne zasluzuje opoziv kao recimo Trump
Ali da blage veze nema s reformom i sto treba reformirati, nema
Samo se trudi.
BELJAK je heroj a ne zlocinac
Beljak?
Veli Arsen Bauk da se Beljo seljo htio napraviti pametan, ali mu nije uspjelo.
Ako nisi pametan, onda si po logici stvari panglu.
Najpametnije je praviti se glup
Hijoj
To je tek pamet
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Svi ste vi Beljak, a Beljak nije bitan, to se slažem.vili40 wrote:ostavi se Beljaka,on uopće nije bitan.Bitni su vladajući kojima je opozicija namjestila da trećina u HDZ-u opet mora pregristi govno pa glasati za HNS.Proživljavaju teške trenutke a sav taj bijes će kroz neko kraće vrijeme osjetiti plenki.Kraljica otišla a sad su na redu plenki i 365 dana kradem,namještam i boli me kurac.Ova 2020-ta mogla bi biti zanimljiva.Eroo wrote:Preračunali se. Nije prvi put. Dobro je da imaju Beljaka, on će već nešto smislit.
Dakle računate da vam trećina HDZ-a da vlast u ruke? Dali su vam Milanovića, šta još hoćete?
Kolinda? Nećemo dugo čekati kad ćete zavapiti: "Kolinda, vrati se, sve ti je oprošteno".
koji si ti einstein,da ti nacrtam:barem jedna trećina psovala je plenkiju mater pritiskajući onu tipku za podršku ministrici ali stega je stega.Samo kad se pas strgne sa lanca bit će veselja. Kolinda?Nju više nitko ne treba pa ne vidim da bi je itko zazivao osim tebe.Eroo wrote:Svi ste vi Beljak, a Beljak nije bitan, to se slažem.vili40 wrote:ostavi se Beljaka,on uopće nije bitan.Bitni su vladajući kojima je opozicija namjestila da trećina u HDZ-u opet mora pregristi govno pa glasati za HNS.Proživljavaju teške trenutke a sav taj bijes će kroz neko kraće vrijeme osjetiti plenki.Kraljica otišla a sad su na redu plenki i 365 dana kradem,namještam i boli me kurac.Ova 2020-ta mogla bi biti zanimljiva.Eroo wrote:Preračunali se. Nije prvi put. Dobro je da imaju Beljaka, on će već nešto smislit.
Dakle računate da vam trećina HDZ-a da vlast u ruke? Dali su vam Milanovića, šta još hoćete?
Kolinda? Nećemo dugo čekati kad ćete zavapiti: "Kolinda, vrati se, sve ti je oprošteno".
vili40-
2015-08-02
Samo vi laprdajte, to vam neće biti od pomoći. Glasovanje u Saboru to i potvrđuju.vili40 wrote:koji si ti einstein,da ti nacrtam:barem jedna trećina psovala je plenkiju mater pritiskajući onu tipku za podršku ministrici ali stega je stega.Samo kad se pas strgne sa lanca bit će veselja. Kolinda?Nju više nitko ne treba pa ne vidim da bi je itko zazivao osim tebe.Eroo wrote:Svi ste vi Beljak, a Beljak nije bitan, to se slažem.vili40 wrote:ostavi se Beljaka,on uopće nije bitan.Bitni su vladajući kojima je opozicija namjestila da trećina u HDZ-u opet mora pregristi govno pa glasati za HNS.Proživljavaju teške trenutke a sav taj bijes će kroz neko kraće vrijeme osjetiti plenki.Kraljica otišla a sad su na redu plenki i 365 dana kradem,namještam i boli me kurac.Ova 2020-ta mogla bi biti zanimljiva.Eroo wrote:Preračunali se. Nije prvi put. Dobro je da imaju Beljaka, on će već nešto smislit.
Bilo je i na TV, niste gledali?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Otac jebe petogodisnju djevojcicu u lektiri ministrice Divjak,Jokica i ostalih bolesno nastranih 'intelektualaca' i lijevoliberalnih pedofila
» R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
» Pokušaj pranja srpske ministrice o tjeranju hrvatskih novinara u stilu 'nisam ja majke mi oni su..' no postoji dokaz u obliku VIDEA
» U Bugarskoj propao treći pokušaj formiranja vlade, novi izbori vjerojatno će se održati najesen
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
» Pokušaj pranja srpske ministrice o tjeranju hrvatskih novinara u stilu 'nisam ja majke mi oni su..' no postoji dokaz u obliku VIDEA
» U Bugarskoj propao treći pokušaj formiranja vlade, novi izbori vjerojatno će se održati najesen
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
Page 2 of 2