ZAPOCELA OSVETA U SPLITU!Napali Filipovog brata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ZAPOCELA OSVETA U SPLITU!Napali Filipovog brata
i to je tocno..ne bi me cak i cudilo da je sa ovim i on sam kamatario buraza za lovu izmisljajuci da ga ovi hoce ubit,iskasapati...marcellus wrote:vuksadinare wrote:tocno...RayMabus wrote:Zastrašuju ga da na sudu ne pričq puno. Vidiš da se sasra ka grlica.AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
kurac bi taj pričao, on je dio ekipe koja mu je kamatarila brata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neka. Sad će ga mlatit svi po Splitu.vuksadinare wrote:i to je tocno..ne bi me cak i cudilo da je sa ovim i on sam kamatario buraza za lovu izmisljajuci da ga ovi hoce ubit,iskasapati...marcellus wrote:vuksadinare wrote:tocno...RayMabus wrote:Zastrašuju ga da na sudu ne pričq puno. Vidiš da se sasra ka grlica.AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
kurac bi taj pričao, on je dio ekipe koja mu je kamatarila brata
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je najnormalniji slučaj ubijanja dilera narkomana koji po nekoj vezi u ovom slučaju rodbinskoj zakače se na vrat članu obitelji koji s tim nema ništa , još se makne al ovo uopće to ne zanima.
Dakle ekipa je naletila na nekog ko ja koji je reka dosta i Pam pam pam.
Koga nema taj ne postoji.
Rješen problem.
Dakle ekipa je naletila na nekog ko ja koji je reka dosta i Pam pam pam.
Koga nema taj ne postoji.
Rješen problem.
2014-04-11
Da je više ovakvih ka Vilip tresli bi se kriminalci ko šibice.
Nisu oni shvatiti na koga su oni naletili.
Nisu oni shvatiti na koga su oni naletili.
2014-04-11
Da, potpuno je jasno da je filip okružen takvima da je kalaš bio jedino rješenje.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
namještaljka da filip ispadne zločinac zbog kojeg obitelj stradava. mediji na strani dilera kao i obično
On će iz zatvora izaći, oni sa lovrinca neće, a brata i mame nije šteta taman da ih ovi i ubiju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ili ih on rokne kad izađe nakon pet godina iz ludare s obzirom sto izjavljuju..vjerujem ako je doznao sto pricaju o njemu da se sad kaje sto prvo njih nije roknuokaya wrote:Da, potpuno je jasno da je filip okružen takvima da je kalaš bio jedino rješenje.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
namještaljka da filip ispadne zločinac zbog kojeg obitelj stradava. mediji na strani dilera kao i obično
On će iz zatvora izaći, oni sa lovrinca neće, a brata i mame nije šteta taman da ih ovi i ubiju.
2015-09-08
Neće jer ovaj ne trpi nepravdu i maltretiranje. Shvatija san to kad je njegova mater rekla da je Vilip psihopata. A ona narkomanka i maltretirala ih kao male a ovi kad je narasta prvo je nju istuka i potira ća.vuksadinare wrote:..ili ih on rokne kad izađe nakon pet godina iz ludare s obzirom sto izjavljuju..vjerujem ako je doznao sto pricaju o njemu da se sad kaje sto prvo njih nije roknuokaya wrote:Da, potpuno je jasno da je filip okružen takvima da je kalaš bio jedino rješenje.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
Ima on osjećaj za pravdu. Zato mu je bilo žaj onog trećeg kojeg nije tija ubit a za ovu dvojicu ništa , nema uopće empatije prema onima koji čine nepravdu.
2014-04-11
To je filozofija živi i pusti druge da žive. Čim to prekršiš samo tehnika ogledala.
To su budističke šeme. To je njihova filozofije. Nema uopće empatije prema ugnjevatačima.
To su budističke šeme. To je njihova filozofije. Nema uopće empatije prema ugnjevatačima.
2014-04-11
Njegov mentalni sklop je budizam a ne kršćanstvo.
Živi i pusti druge da žive.
I onda kad takvoga maltretiraš il bilo šta onda si gotov jer te on snimi i ne želi da ti to radiš nekome drugome.
Onda ti od lovca postaješ njegova lovina.
Živi i pusti druge da žive.
I onda kad takvoga maltretiraš il bilo šta onda si gotov jer te on snimi i ne želi da ti to radiš nekome drugome.
Onda ti od lovca postaješ njegova lovina.
2014-04-11
On razmišlja ko i ja.
Meni prva stvar koja je pala na pamet kad san čuja da je jedan uteka je bilo da nađen tog Jeru Malvaziju u Kamenitoj i napravim od njega čevap.
Nema od fejsbook grupa ništa. Triba njima svima polomit sve koštice u tijelu.
Meni prva stvar koja je pala na pamet kad san čuja da je jedan uteka je bilo da nađen tog Jeru Malvaziju u Kamenitoj i napravim od njega čevap.
2014-04-11
Kršćanstvo je zastarjela religija , bila dobra prije a sad više nije jer se iza plašta te humanosti i milosrđa skrivaju najveći kriminalci. Kao ono i oni su ljudi pa ne ubij.
Morate reagirat na sve loše u društvu. Nije vaša dužnost samo da radite dobro nego i da spriječavate zlo.
Morate reagirat na sve loše u društvu. Nije vaša dužnost samo da radite dobro nego i da spriječavate zlo.
2014-04-11
Vidiš , ljudi koji su kriminalci sjede u prvom redu.
Da je ovaj stvarno čovjek Božji potira bi ga iz crkve a oni se s njima ližu.
Zato vam je društvo sjebano.
Da je ovaj stvarno čovjek Božji potira bi ga iz crkve a oni se s njima ližu.
Zato vam je društvo sjebano.
2014-04-11
ili bi on od tebe napravio cevap....sad nakon ovog svakav takav ce sigurno biti spreman an svako iznenađenje sto znaci prvo c epucati pa pitati tko siRayMabus wrote:On razmišlja ko i ja.
2015-09-08
Neka , neka. Nek se naoružavaju.vuksadinare wrote:ili bi on od tebe napravio cevap....sad nakon ovog svakav takav ce sigurno biti spreman an svako iznenađenje sto znaci prvo c epucati pa pitati tko siRayMabus wrote:On razmišlja ko i ja.
2014-04-11
Nek institucije rade svoj posao?
kaya wrote:Da, potpuno je jasno da je filip okružen takvima da je kalaš bio jedino rješenje.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
neće, jer mu spremaju 50 godina robije
jer ako se dokaže da su ga dileri koje je pobio reketarili i mučili i zlostavljali onda mu je to otegotna okolnost, jer će se tretirati kao djelo iz bezobzirne osvete a to je gore nego ako ubiješ nekog kog ne poznaš
Bože, samo se nadam da ću još za života doživjet jednu masnu revoluciju pa da sve ovo ode u tri pičke materine
usput što je to bezobzirna osveta, postoji i obzirna?
RayMabus wrote:Jes ti svatija detalj da se on odselija a da su ovi njega našli i dolazili njemu opet tražeći pare da ovaj plati za brata.vuksadinare wrote:,,mogo je usput upucat i bracu pickicu zbog kojeg je i plcao..da zna kako mu je ovaj okrnuo leđa ne sumnjam..plus ostatak familije koja ga traca i okrivljuje a zaluje za ubijenim...ovi su cak i gori od ovih ubijenihRayMabus wrote:Neka ih je ubija. Vidin ja šta je to bilo. Pritnja na nečaku , ovi jednom platija bratov dug a ovi nanjušili lovu , on se odselija a oni opet za njim iako on nema veze s tim.
I ja bi ih ubija. Pa oni su tražili da ih netko ubije s obzirom na njihovo ponašanje.
Bravo Vilip.
Vidiš kakvi su to likovi. Pa to su tražili da ih netko ubije.
immortal-
2014-04-16
Inače, kako su u indexu i jutarnjem krenuli s difamacijom, samo još čekam da malome nađu da je negdje nosio MAGA majicu i da ne vjeruje u klimatske promjene. Onda mu 50 godina ne gine. Već su ga optužili da je homofob. Jest da se pokazalo da je optužba bila lažna ali jebiga sad.
marcellus wrote:kaya wrote:Da, potpuno je jasno da je filip okružen takvima da je kalaš bio jedino rješenje.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pretukli. Dva šamara to nije ništa. Ako ga nisu likvidirali ili polomili obe noge i ruke nisu ništa napravili
neće, jer mu spremaju 50 godina robije
jer ako se dokaže da su ga dileri koje je pobio reketarili i mučili i zlostavljali onda mu je to otegotna okolnost, jer će se tretirati kao djelo iz bezobzirne osvete a to je gore nego ako ubiješ nekog kog ne poznaš
Bože, samo se nadam da ću još za života doživjet jednu masnu revoluciju pa da sve ovo ode u tri pičke materine
Guest- Guest
Inace,u Pereciji,ako ti lopovi udju u kucu,i sa najgorim namjerama,ne smijes se braniti ako te napadnu,ne do Bog da nekog upucas..odmah ti na robiju..
Vjerujem i da sama drzava zeli da obicno gradjanstvo ima strah u sebi,i da se boji i sebe zastititi...
drago mi je sto vise nisam doli..situacija iz dana u dan postaje sve bolesnija..
Vjerujem i da sama drzava zeli da obicno gradjanstvo ima strah u sebi,i da se boji i sebe zastititi...
drago mi je sto vise nisam doli..situacija iz dana u dan postaje sve bolesnija..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» osveta magarca...
» Osveta Jezida
» Ciganska osveta
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» osveta magarca...
» Osveta Jezida
» Ciganska osveta