ASAD: Džihadiste podupiru Turska, Katar, Saudijci i naravno zapadna politika!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ASAD: Džihadiste podupiru Turska, Katar, Saudijci i naravno zapadna politika!
Ooo da, pa ne zaradi Kolinde...Valjda zbog Sore.maggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: ASAD: Džihadiste podupiru Turska, Katar, Saudijci i naravno zapadna politika!
to i ja kazem..nije se lako uspoređivat sa uzorom,a u sebi slutiti da ga ne mozete doseci..:Dasilovski wrote:Mazohistički gledanomaggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
2014-04-12
Ma nemam ja nis protiv nje...zgodna zrela zena..sto i kako radi,to me ni najmanje nije briga..Ero wrote:Gđa KGK vam dođe nešto kao lakmus papir(nedostižan reper) ...Pogledate je i shvatite šta ste propustili(birali) zadnjih 15 godina.bogomdani wrote:No to je oke,ali ti si pobenavio na Kitty,samo dok je negdje vidis,ponasas se kao zaljubljeni šiparac...Ero wrote:Ero se je uvijek družio isključivo sa pametnim i sposobnim ljudima. Barem 'vako ka šta san i sam.
Guest- Guest
ne spominji je previse..vidi li,eto ti je..:DEro wrote:Ooo da, pa ne zaradi Kolinde...Valjda zbog Sore.maggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
2014-04-12
a tamo lijepiš slikice žena koje imaju 0,65 kilaže predsjednice nam.bogomdani wrote:Ima Kitty predobro tijelo..prava zena...razumijem Eru u potpunosti...
daj se odluči.
2014-12-30
Nikad on je talog i to iskreno, a ako ti hoćeš slobodno ...maggie13 wrote:to i ja kazem..nije se lako uspoređivat sa uzorom,a u sebi slutiti da ga ne mozete doseci..:Dasilovski wrote:Mazohistički gledanomaggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
Kermit-
2014-04-17
Waw...ne vidim ima li koji smajli sa ružama...nema...maggie13 wrote:to i ja kazem..nije se lako uspoređivat sa uzorom,a u sebi slutiti da ga ne mozete doseci..:Dasilovski wrote:Mazohistički gledanomaggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
2014-04-23
Ne traži 5 karata, kad ti triba samo jedna...O'š cigaru?asilovski wrote:Nikad on je talog i to iskrenomaggie13 wrote:to i ja kazem..nije se lako uspoređivat sa uzorom,a u sebi slutiti da ga ne mozete doseci..:Dasilovski wrote:Mazohistički gledanomaggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
2014-04-23
Ero wrote:Ne traži 5 karata, kad ti triba samo jedna...O'š cigaru?asilovski wrote:Nikad on je talog i to iskrenomaggie13 wrote:to i ja kazem..nije se lako uspoređivat sa uzorom,a u sebi slutiti da ga ne mozete doseci..:Dasilovski wrote:Mazohistički gledanomaggie13 wrote:Vi ste svi ljubomorni na eru,majkemi..:D
Dragi ero, ne gubi vjeru....
Pošteno je dačovjek u starosti ostane uz svoje ideale....kolko god ih vrijeme probija i vjetar razbacuje ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jordanski kralj: Turska i Izrael podupiru teroriste
» Turska šalje vojsku u Katar
» Hrvatska politika pravi se da je interes Rosnjefta za Inu pao s Marsa. Naravno da nije
» Bashar al-Assad: 'Glavni podupiratelji ISIL-a su Turska, Saudijska Arabija i Katar!'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Turska šalje vojsku u Katar
» Hrvatska politika pravi se da je interes Rosnjefta za Inu pao s Marsa. Naravno da nije
» Bashar al-Assad: 'Glavni podupiratelji ISIL-a su Turska, Saudijska Arabija i Katar!'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
Page 3 of 3