Za Nichea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Za Nichea
NAPUSI SE KURCA NAPUSENA PEDERCINO SA PUJANKI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Za Nichea
Драги Анто, срећна ти наша православна, српска Нова година. Све најлепше желим теби и твојој породици у новој години, љтб
Guest- Guest
Naucio sam i cirilicu. Ucili nas kako se najlakse ubacit potajice u redove sotonista. Lakse ih je tako bilo slat u pakao. Cak ni olovo nije bilo potribno. Dovoljno je bilo steci povjerenje te krmadi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Čitam bez ikakvih problema, jedino rukopise ne moguBrat Brale wrote:Драги Анто, срећна ти наша православна, српска Нова година. Све најлепше желим теби и твојој породици у новој години, љтб
PABLO ESCOBAR wrote:Naucio sam i cirilicu. Ucilia me dida kad san bia mali, da znan od koga san poteka. U rat san mora klat dicu i pucati u ledja kako bi se dokaza, da nisan vise Srbin. Dovoljno je bilo steci povjerenje te krmadi
Барем си признао, брате Анто. Пођи подно острога да ти Св. Василије грехе извида...
Guest- Guest
Noor wrote:Čitam bez ikakvih problema, jedino rukopise ne moguBrat Brale wrote:Драги Анто, срећна ти наша православна, српска Нова година. Све најлепше желим теби и твојој породици у новој години, љтб
Ja npr. svoj ne mogu da pročitam...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Noor wrote:Čitam bez ikakvih problema, jedino rukopise ne moguBrat Brale wrote:Драги Анто, срећна ти наша православна, српска Нова година. Све најлепше желим теби и твојој породици у новој години, љтб
Ja npr. svoj ne mogu da pročitam...
nečiji ni latinički ne mogu, a kud ćirilički
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1