Bista Josipa Broza Tita na Pantovčaku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bista Josipa Broza Tita na Pantovčaku
Jel glanjcate bistu? Ajmo, komsomolci, nema odmora dok traje obnova...sitting_bull wrote:smiri hormone, piskaralo.marcellus wrote:sitting_bull wrote:kaj god.marcellus wrote:to nije ideološko pitanje nego pitanje demokracije vs. diktature, i hrvatke vs. jugoslavije, dakle to je vrijednosno pitanje i nacionalno
sad je to odjednom pitanje demokracije, a nije bilo pitanje demokracije kad je diskrecionom odlukom jedne osobe bista dislocirana.
demokratski bi bilo sada dislocirati i bistu franje Tuđmana pa da maršal i njegov general opet budu zajedno.
ne se uzbuđivati.
prestar si ti za to.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Pa dajte im tu bistu, jebala ih bista više...
Ja bih da sam na mjestu Milanovića,sad,uklonio Starčevića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
puno bi ti toga, zov otadžbine jak je ovih prazničkih danajastreb wrote:Ja bih da sam na mjestu Milanovića,sad,uklonio Starčevića.
2014-04-15
Eroo wrote:Ja mrtva ladan...Ajmo, op..op..op..AssadNaPodmornici wrote:iskreno mislio sam da će se ovaj pušionom kraljice smiriti, da će manje spamati, a ovaj još luđiG2xE wrote:kaya wrote:A ništa ajmo onda poništiti izbore i vratiti kolindu...Eroo wrote:
Koliko se ovaj raskokodakao još bi to bilo najbolje. Samo da zaveže više.
Manje zlo
pazi šta pišeš da ti se želja ne bi ispunila.
Guest- Guest
Pa Starcevic je uz to sto je bio psihicki bolesnik,bio i teski srbofob i on je idejni zacetnik frankovackog,kasnije ustaskog pokreta.n_razbojnik wrote:puno bi ti toga, zov otadžbine jak je ovih prazničkih danajastreb wrote:Ja bih da sam na mjestu Milanovića,sad,uklonio Starčevića.
On je Hrvatima smatrao ne samo Muslime i Srbe nego i Slovence. Sta ce nam takva spodoba ondje?
2014-04-22
Hoću piškim, neću piškim. Nikako da se odlučite. Šetate bistu kako se promeni vlast.
Ako je uklonjen Tito zasto se ne bi maklo i ludog polutana?
2014-04-22
Možda napraviti aukciju pa vidit tko je jugofil s najviše para.
Imate original, vi ima da ćutite.dzango wrote:Hoću piškim, neću piškim. Nikako da se odlučite. Šetate bistu kako se promeni vlast.
Ne znam jel se i to računa u "kulturno blago"?
samo za Eru..Eroo wrote:Jel glanjcate bistu? Ajmo, komsomolci, nema odmora dok traje obnova...sitting_bull wrote:smiri hormone, piskaralo.marcellus wrote:sitting_bull wrote:kaj god.marcellus wrote:to nije ideološko pitanje nego pitanje demokracije vs. diktature, i hrvatke vs. jugoslavije, dakle to je vrijednosno pitanje i nacionalno
sad je to odjednom pitanje demokracije, a nije bilo pitanje demokracije kad je diskrecionom odlukom jedne osobe bista dislocirana.
demokratski bi bilo sada dislocirati i bistu franje Tuđmana pa da maršal i njegov general opet budu zajedno.
ne se uzbuđivati.
prestar si ti za to.
Guest- Guest
udbaška budala eroo.Eroo wrote:Jel glanjcate bistu? Ajmo, komsomolci, nema odmora dok traje obnova... :):sitting_bull wrote:smiri hormone, piskaralo.marcellus wrote:sitting_bull wrote:kaj god.marcellus wrote:to nije ideološko pitanje nego pitanje demokracije vs. diktature, i hrvatke vs. jugoslavije, dakle to je vrijednosno pitanje i nacionalno
ne se uzbuđivati.
prestar si ti za to.
sitting_bull-
2015-09-28
Mogli bi ga tebi dati na čuvanje.sitting_bull wrote:udbaška budala eroo.Eroo wrote:Jel glanjcate bistu? Ajmo, komsomolci, nema odmora dok traje obnova...sitting_bull wrote:smiri hormone, piskaralo.marcellus wrote:sitting_bull wrote:
kaj god.
ne se uzbuđivati.
prestar si ti za to.
Ma jebeš Tita, sve dilere u grob prvo.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ma jebeš Tita, sve dilere u grob prvo.
ako želiš riješiti dilere onda prvo moraš poubijati 70% djelatnika MUP-a jer je MUP glavni distributer i dobavljač droge.
Guest- Guest
sila je jaka u njemu, pitam se koga je uzeo za mladog padavanan_razbojnik wrote:puno bi ti toga, zov otadžbine jak je ovih prazničkih danajastreb wrote:Ja bih da sam na mjestu Milanovića,sad,uklonio Starčevića.
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Ma jebeš Tita, sve dilere u grob prvo.
ako želiš riješiti dilere onda prvo moraš poubijati 70% djelatnika MUP-a jer je MUP glavni distributer i dobavljač droge.
a u kojoj državi nije?
marcellus wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Ma jebeš Tita, sve dilere u grob prvo.
a u kojoj državi nije?
znaš da mi je dokurčilo tvoje opravdavanje kriminala u RH logičkom prevarom da to i druge države rade pa eto nije neki bed jer to svi rade.
Guest- Guest
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Ma jebeš Tita, sve dilere u grob prvo.
Pa na njih sam i mislio... istoznačnica, što ne?
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Beogradu obilježena godišnjica smrti Josipa Broza Tita
» Kovač: 'Kad mi pobijedimo neće više biti Josipa Broza Tita u HDZ-u'
» Željko Komšić vratio sliku Josipa Broza Tita u svoj kabinet u Predsjedništvu BiH
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
» Kovač: 'Kad mi pobijedimo neće više biti Josipa Broza Tita u HDZ-u'
» Željko Komšić vratio sliku Josipa Broza Tita u svoj kabinet u Predsjedništvu BiH
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
Page 2 of 3