fejknjuz
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
fejknjuz
https://www.jutarnji.hr/nedjeljni/bio-sam-uz-trumpa-u-noci-kad-je-odlucio-napasti-iran-kraljevic-je-bio-na-zabavi-kod-americkog-predsjednika-koji-je-te-veceri-donio-veliku-odluku/9843874/
a kad je to Trump napao Iran? Alo faktograf?
a kad je to Trump napao Iran? Alo faktograf?
2014-04-16
Re: fejknjuz
Je li to nekakav izvještaj iz sanatorija za psihički poremećene? Bljuvvv...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:Ti ovo ozbiljno pitaš?
najozbiljnije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:Ti ovo ozbiljno pitaš?
najozbiljnije.
i, kad i gdje je trump napao iran? Koje su bile mete, čime je Iran napadnut? Koji gradovi su napadnuti, kojim oružjem? Ili se radi o kopnenoj invaziji? Jel znaš ti budalo što znači napast jednu državu?
Ode im general, jebote...hahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:Ti ovo ozbiljno pitaš?
najozbiljnije.
i, kad i gdje je trump napao iran? Koje su bile mete, čime je Iran napadnut? Koji gradovi su napadnuti, kojim oružjem? Ili se radi o kopnenoj invaziji? Jel znaš ti budalo što znači napast jednu državu?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ode im general, jebote...hahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:Ti ovo ozbiljno pitaš?
najozbiljnije.
i?
Stani pred ogledalo i ponovi pitanje...hahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:Ode im general, jebote...hahahahahahahahahahahamarcellus wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:
najozbiljnije.
i?
red wolf-
2016-02-10
jel taj general bio u iranu kad je ubijen?
ne.
Koji kurac je radio u Iraku? Bio tamo turistički?
ne.
Novinar si...Imaš više od pedeset godina, i ti mene ovo pitaš?...marcellus wrote:jel taj general bio u iranu kad je ubijen?
ne.
red wolf-
2016-02-10
Trumpu je ovo bio glup potez, iznuđen od strane neoconsa koji inače rade sranja po svijetu, izvan toga Trump je bolji od demokrata. Radovao bih se još jednom mandatu.
Zatežu se odnosi između SAD i EU, pri tom mi EU ne trebamo popustiti vrlo sebičnim ucjenama SAD-a.
Zatežu se odnosi između SAD i EU, pri tom mi EU ne trebamo popustiti vrlo sebičnim ucjenama SAD-a.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Trumpu je ovo bio glup potez, iznuđen od strane neoconsa koji inače rade sranja po svijetu, izvan toga Trump je bolji od demokrata. Radovao bih se još jednom mandatu.
Tu i tamo nekoga ubije, inače je dobar, u duši.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Trumpu je ovo bio glup potez, iznuđen od strane neoconsa koji inače rade sranja po svijetu, izvan toga Trump je bolji od demokrata. Radovao bih se još jednom mandatu.
Tu i tamo nekoga ubije, inače je dobar, u duši.
Pa nema crno bijelo....nikad. Važeš cost-benefit prema vlastitoj procjeni, po mojoj je Trumpika i dalje bolji od alternative.
2015-08-06
Meni je to skroz OK.epikur37 wrote:
dzango wrote:Meni je to skroz OK.epikur37 wrote:
Pa, meni isto.
2015-08-06
Donald Trump ustao je od stola i krenuo prema izlazu. Namrgođeno pogledom pređe po sali, a onda među ljudima primijeti čovjeka koji mu je odnekud poznat.
Vladimir Kraljević mu je odmah mahnuo, a Trump se u rijetkom naletu dobre volje te večeri osmjehnuo i pokazao palac gore. Bio je to znak da mu smije prići.
- Čvrsti stisak ruke, dvije, tri rečenice i prilika za fotografiju, tako to uvijek ide s Trumpom - opisuje mi susret Kraljević.
Ja sam vaš gorljivi pristaša, odani Amerikanac iz Europe, prvo je što mu je rekao i pružio ruku.
- Love you, love you man - odgovorio mu je Trump
ovo mi baca na neki pederluk
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Sjećam se kao danas, bilo je tri sata u noći kad mi je zazvonio telefon u stanu. Javim se, a s druge strane glas. Nisam odmah prepoznao da je to Tuđman - kaže mi.
- Kraljeviću, Boga ti tvoga, rekao mu je Tuđman, pa svi, uključujući i Srbiju, imaju licencu za Miss Universe. Dovedi nam taj izbor u Zagreb, to će biti sjajna promocija zemlje.
a canjugi je tudjman sapnuo nek se zove dinamo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2