Obama prijeti svima koji bi ograničili dovlačenje terorista
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obama prijeti svima koji bi ograničili dovlačenje terorista
već uvode kontrole, izvanredna stanja, zabrane, naravno ne vehabijskih đamija to može non stop da radi hehehemarcus-t wrote:Naravno. S njima će destabilizirati demokraciju iznutra i onda na račun toga je potpuno uhušiti. Pod izgovorm brige za sigurnost građana. Taj scenario je davno napisan.asilovski wrote:Slučajno hahaha pa sad se vidi da su emigranti sredstvo, a ne izbjeglice...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ovako nešto u budućnosti...
Last edited by Starhemberg on 19/11/2015, 12:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
sve crno aludira na nes lose..htjelo ne htjelo..Antif_No1 wrote:Crni čovjek ne mora nužno značiti da mora biti crne boje kože.vuksadinare wrote:I nije zalud prorocanstvo da ce crni covjek unistit svijet
Guest- Guest
"America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves." - Abraham Lincolnasilovski wrote:već uvode kontrole, izvanredna stanja, zabrane, naravno ne vehabijskih đamija to može non stop da radi hehehemarcus-t wrote:Naravno. S njima će destabilizirati demokraciju iznutra i onda na račun toga je potpuno uhušiti. Pod izgovorm brige za sigurnost građana. Taj scenario je davno napisan.asilovski wrote:Slučajno hahaha pa sad se vidi da su emigranti sredstvo, a ne izbjeglice...
Čestitke Amerima što su uspjeli sebe totalno rasturiti zadnjih 60 godina. Problem je što su i nas rasturili, a neke teške domaće manjine su im u tome pomogle.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:ovako nešto u budućnosti...
Yep, bas je i Longi, to stavio neki dan.
darla- Admin
2015-10-22
Ništa bez Rusa i baćuške Putina.
Reko sam ja vama da ce vam se ogadi zapad, vi mislili da je zapad samo lepa i skupa kola
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Upravo to stvaraju ovim kaosom, taj vrli novi svijet (koji čak i neki tu propovijedaju) gdje ćemo svi biti jedno, zapravo roblje izbrisanog identiteta, individualnosti, mišljenja itd...darla wrote:Starhemberg wrote:ovako nešto u budućnosti...
Guest- Guest
Yap. Svi će dobiti čip koji će alarmirati ako imaš bilo kakve grješne misli protiv Imperija.Starhemberg wrote:Upravo to stvaraju ovim kaosom, taj vrli novi svijet (koji čak i neki tu propovijedaju) gdje ćemo svi biti jedno, zapravo roblje izbrisanog identiteta, individualnosti, mišljenja itd...darla wrote:Starhemberg wrote:ovako nešto u budućnosti...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Starhemberg wrote:
Upravo to stvaraju ovim kaosom, taj vrli novi svijet (koji čak i neki tu propovijedaju) gdje ćemo svi biti jedno, zapravo roblje izbrisanog identiteta, individualnosti, mišljenja itd...
Je, "spasavaju" nas, samo u biti od njih samih. Si gledao jucer na HRT2 dokumentarac o Britaniji i stvaranju 1% bogatih kroz zadnjih 30 godina? Medjutim zanimljivo je da cak i jedan medju njima je svjestan da ako to potraje taj ogroman nezrazmjer da budu pocele letjeti glave. Ovako kruha i igara .
darla- Admin
2015-10-22
jebeš temu oko koje se svi slažu...
Moramo unapred da odredimo ko je za a ko protiv. Inače ništa od igre.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nema Đode koji je odabrao put samoizloacije sa Kajom, Kserksa koji se nalazi kao topđija u Raqi, a i Zeka je izgleda na "službenom putu", tako da...marcellus wrote:jebeš temu oko koje se svi slažu...
Kermit-
2014-04-17
Ne tuku rusi zalud pedere i crnce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.. i švabe i ustaše, evo što napravi Merkel i ova DRNNDH
Bio je još jedan dokumentarac na HTV2 ili HTV4(možda je upravo to taj) koji sam propustio, ali sam sitno gledao sami kraj filma gdje kažu bogatuni kako se bude nesramjer povećavao, ne znaju baš da će se oni dobro završiti jer bi mogli svi ispod njih krenuti ubijati potonje.darla wrote:Starhemberg wrote:
Upravo to stvaraju ovim kaosom, taj vrli novi svijet (koji čak i neki tu propovijedaju) gdje ćemo svi biti jedno, zapravo roblje izbrisanog identiteta, individualnosti, mišljenja itd...
Je, "spasavaju" nas, samo u biti od njih samih. Si gledao jucer na HRT2 dokumentarac o Britaniji i stvaranju 1% bogatih kroz zadnjih 30 godina? Medjutim zanimljivo je da cak i jedan medju njima je svjestan da ako to potraje taj ogroman nezrazmjer da budu pocele letjeti glave. Ovako kruha i igara .
Guest- Guest
Bolje grob nego pederski rob
2015-09-08
Još ćeš ti sam tražiti da te naguze jer će to biti u interesu antiterorističke borbe.vuksadinare wrote:Bolje grob nego pederski rob
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Fénix wrote:
Bio je još jedan dokumentarac na HTV2 ili HTV4(možda je upravo to taj) koji sam propustio, ali sam sitno gledao sami kraj filma gdje kažu bogatuni kako se bude nesramjer povećavao, ne znaju baš da će se oni dobro završiti jer bi mogli svi ispod njih krenuti ubijati potonje.
Da, to je bilo i ovom, ali samo jedan od njih, drugi su jos prilicno nonsalantni. Ulgavnom intervjuirao je frajera koji prima 768 puta vecu placu od prosjecne place njegovih zaposlenih, novinar je par puta to ponovio, ja sam onako gledala jel cujem dobro i vidim dobro prijevod. I pita ga on pa dobro kao ne mislite li da je to stvarno malo onak prebolesno, veli ovaj ne, pa ja zasluzim svoju placu . Najludji mi je bio onaj sa mikroposlovima i spikom tome da nitko ne treba imati siguran posao, u smislu ne na odredjeno, nego onako od dana do dana, jer se ljudi ulijene, dokle on naravno ima siguran posao .
darla- Admin
2015-10-22
Bolje crnac rob nego na
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Evropa na oprezu zbog terorista koji dolaze preko Balkana
» Švedska više ne može jamčiti smještaj svima koji stignu
» Kučan: BiH je bure baruta, to je valjda jasno svima koji se bave Balkanom
» Psihologija terorista: Terorizam je alat koji kriminalci koriste za zastrašivanje
» Evropa na oprezu zbog terorista koji dolaze preko Balkana
» Švedska više ne može jamčiti smještaj svima koji stignu
» Kučan: BiH je bure baruta, to je valjda jasno svima koji se bave Balkanom
Page 2 of 3