Niche je....
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Niche je....
opa ..čestitkemuckodjubre wrote:Da se pohvalim. Rodio mi se sin sinoc.
forumski baby boom
jel i tebi prvo?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Čestitam Demo!
Šteta pa nemam 0,25 za nazdraviti pa ću morati 0,5 Budweiserom...
Šteta pa nemam 0,25 za nazdraviti pa ću morati 0,5 Budweiserom...
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:Da se pohvalim. Rodio mi se sin sinoc.
Demice, cestitan vam od srca!
<3
Samo ga nemoj davit sa Lukicom i Mandzom haha...
:D
Guest- Guest
Čestitam Demo...nek bude živ i zdrav.
Čestitke demo, ljtb. Neka je živ i zdrav i neka se zove Luka, po najvećem fudbaleru ikada sa ovih prostora...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Čestitke demo, ljtb. Neka je živ i zdrav i neka se zove Luka, po najvećem fudbaleru ikada sa ovih prostora...
Znaš šta je smisno?
Da san slučajno dobija sina zva bi se Luka...
:^O
<3
Guest- Guest
Nisam mogao odlučiti pa sam dao ime Luka-Mario...
Zezam se. Hvala ljudi na čestitkama
Da.1. niče i ja pod stare daneNoor wrote:opa ..čestitkemuckodjubre wrote:Da se pohvalim. Rodio mi se sin sinoc.
forumski baby boom
jel i tebi prvo?
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Čestitke demo, ljtb. Neka je živ i zdrav i neka se zove Luka, po najvećem fudbaleru ikada sa ovih prostora...
Znaš šta je smisno?
<3
Nikada, ali nikada ne bih sinu dao ime Luka, iako ga smarram mnogo lepim imenom. Svaki drugi klinac današnje generacije se zove Luka...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Nisam mogao odlučiti pa sam dao ime Luka-Mario...
Zdravko, Zdravko...
Guest- Guest
nemojte muškoj djeci rođenoj u siječnju davat ime Luka...ja znam njih 7-8 koji su starce do 15-16 godine doveli do ludila :)
i ja imam takvog, nakon 25 su savršeni, al ono treba izdurat
muckodjubre wrote:Da.1. niče i ja pod stare daneNoor wrote:opa ..čestitkemuckodjubre wrote:Da se pohvalim. Rodio mi se sin sinoc.
forumski baby boom
jel i tebi prvo?
Sad smo u najboljim godinama!
:D
Guest- Guest
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Čestitke demo, ljtb. Neka je živ i zdrav i neka se zove Luka, po najvećem fudbaleru ikada sa ovih prostora...
Znaš šta je smisno?
<3
Nikada, ali nikada ne bih sinu dao ime Luka, iako ga smarram mnogo lepim imenom. Svaki drugi klinac današnje generacije se zove Luka...
Luka je br. 1 ime u Hrvatskoj...
Al meni je otac Luka, tija san njemu u čast...
<3
Guest- Guest
Noor wrote:nemojte muškoj djeci rođenoj u siječnju davat ime Luka...ja znam njih 7-8 koji su starce do 15-16 godine doveli do ludila :)
Šta ti je iskustvo!
:p
Guest- Guest
neka, ništa zato, sad ćete bit zreli očevimuckodjubre wrote:Da.1. niče i ja pod stare daneNoor wrote:opa ..čestitkemuckodjubre wrote:Da se pohvalim. Rodio mi se sin sinoc.
forumski baby boom
jel i tebi prvo?
Da vas i ja "utjesim".Noor wrote:nemojte muškoj djeci rođenoj u siječnju davat ime Luka...ja znam njih 7-8 koji su starce do 15-16 godine doveli do ludila :)
Bez obzira kakvo ime budete dali muskoj djeci rodjenoj u sijecnju, izludit ce vas. Tu jednostavno nema pomoci. I ovo 25 godina je prilicno optimisticna procjena. Radje se drzite broja 30. :D
Poslije su doista savrseni. :)
Cestitke novopecenim ocevima. ♡
Guest- Guest
Konjino senilna ocemo li i ja i ti jos po jedno napravit. Ovi balavci prave pa bi mogli i ja i ti jos po jedno sta kazes .Roland Deschain wrote:Čestitam Demo...nek bude živ i zdrav.
Ako nemozes ti brate Antisa ce za tebe potegnit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6