I Ressler okrenuo leđa Plenkovicu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: I Ressler okrenuo leđa Plenkovicu
marcellus wrote:bilo kako bilo pred malom sovom je lijepa karijera. Ima Jandroković-level instinkt kad treba napustit politički umirućeg domaćina i krenuti parazitirati na novom. Bezličan je i nema svoj stav ni o čemu što znači da je čovjek za sve režime. Hrvatska ima novu generaciju političara, goru od stare.
Pitanje je koliko je ovo njegovo a koliko mu je šapnuo stara sova.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to je u genima balkanskih plemena..Nije da je politika nesto karakterno,no ovo se nidje drudje ne vidja..
Guest- Guest
Hektorović wrote:marcellus wrote:bilo kako bilo pred malom sovom je lijepa karijera. Ima Jandroković-level instinkt kad treba napustit politički umirućeg domaćina i krenuti parazitirati na novom. Bezličan je i nema svoj stav ni o čemu što znači da je čovjek za sve režime. Hrvatska ima novu generaciju političara, goru od stare.
Pitanje je koliko je ovo njegovo a koliko mu je šapnuo stara sova.
ako je veliki sova okrenuo leđa plenkoviću onda je samo pitanje kad će netko javno reći da stranka ne može biti talac jednog čovjeka
Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
Ja samo znam da Slovenija neće biti. Mi ćemo vam biti samo "prijateljska susjedna zemlja". OJXAAA...
Ja samo znam da Slovenija neće biti. Mi ćemo vam biti samo "prijateljska susjedna zemlja". OJXAAA...
Eroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
kad si sve zasra s koly sad se pozivas na slovenstinu
imas li ti srama ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
imas li ti srama ?
To je bilo retoričko pitanje valjda...
darth_vader-
2014-04-17
Gospon, mi ne znamo i da postojite, znamo samo za neki mali zastoj do austrije ili italijeEroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
Pa i slobodan vam je zapalio auto i rekao marš, ne zanimate me.
Onda možeš mislit kako ste bitni...
2015-08-15
Pazi na hulahopke da ne zapnu kad prelaziš granicu.kaya wrote:Gospon, mi ne znamo i da postojite, znamo samo za neki mali zastoj do austrije ili italijeEroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
Žali se ambasadi, a ne meni.kaya wrote:Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
...dobro, pazim.Eroo wrote:Pazi na hulahopke da ne zapnu kad prelaziš granicu.kaya wrote:Gospon, mi ne znamo i da postojite, znamo samo za neki mali zastoj do austrije ili italijeEroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
2015-08-15
Zamisli kad nisi bitan kao ni ratni pljen, onda ti je sve jasno, zapale auto i kažu ajmo odavde...Eroo wrote:Žali se ambasadi, a ne meni.kaya wrote:Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
2015-08-15
Nema vam spasa. Još jedan-dva koncerta Lepe Brene u ZG,debotoijusto wrote:Eroo wrote:Sve će biti kako ambasada odluči. Ako oni kažu da morate biti dio Balkana i bit ćete.
imas li ti srama ?
onda slijedi veliki svejugoslOvenski koncert Cece na Maksimiru,
a nakon toga svi zajedno... kozaračko...OJXAAAAA..
Nitko ne ne tvrdm da smo , samo kažem da nećemo biti dio Balkanije. To je sve.kaya wrote:Zamisli kad nisi bitan kao ni ratni pljen, onda ti je sve jasno, zapale auto i kažu ajmo odavde...Eroo wrote:Žali se ambasadi, a ne meni.kaya wrote:Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
Last edited by Eroo on 11/1/2020, 10:48; edited 1 time in total
To je valjda jedinstveno u vojnoj povijesti, dođu te okupirati , zapale kantu i kažu daj ajmo odavde, šta će nam ovo !
2015-08-15
Pa ne zanimate nikog, imate jednu plažu i dva grada.Eroo wrote:Nitkone ne tvrdm da smo , samo kažem da nećemo biti dio Balkanije. To je sve.kaya wrote:Zamisli kad nisi bitan kao ni ratni pljen, onda ti je sve jasno, zapale auto i kažu ajmo odavde...Eroo wrote:Žali se ambasadi, a ne meni.kaya wrote:Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
2015-08-15
Ne pašemo kulturno u njihov prostor, to ti je...kaya wrote:To je valjda jedinstveno u vojnoj povijesti, dođu te okupirati , zapale kantu i kažu daj ajmo odavde, šta će nam ovo !
Ak ti meni kažeš jedan slučaj gdje te dođu okupirati i kažu daj ajmo odavde za dva dana ja ti platim ručak u ljubljaniEroo wrote:Ne pašemo kulturno u njihov prostor, to ti je...kaya wrote:To je valjda jedinstveno u vojnoj povijesti, dođu te okupirati , zapale kantu i kažu daj ajmo odavde, šta će nam ovo !
2015-08-15
Mala smo država, istina. To često, ako je pameti, zna biti prednost.kaya wrote:Pa ne zanimate nikog, imate jednu plažu i dva grada.Eroo wrote:Nitkone ne tvrdm da smo , samo kažem da nećemo biti dio Balkanije. To je sve.kaya wrote:Zamisli kad nisi bitan kao ni ratni pljen, onda ti je sve jasno, zapale auto i kažu ajmo odavde...Eroo wrote:Žali se ambasadi, a ne meni.kaya wrote:Vi ste si umislili da ste se maknuli negdje a prava je istina da ste tako nebitni da nikog ni ne zanimate
A i kulturni krug vam je brate bosanski danas.
Došla cijela bosna u sloveniju.
Došla cijela bosna u sloveniju.
Last edited by kaya on 11/1/2020, 10:56; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Neprijatelju smo u roku odmah blokirali sve "kasarne" i skladišta oružja i municije, a onda smo ih istjerali. Jedina istina.kaya wrote:Ak ti meni kažeš jedan slučaj gdje te dođu okupirati i kažu daj ajmo odavde za dva dana ja ti platim ručak u ljubljaniEroo wrote:Ne pašemo kulturno u njihov prostor, to ti je...kaya wrote:To je valjda jedinstveno u vojnoj povijesti, dođu te okupirati , zapale kantu i kažu daj ajmo odavde, šta će nam ovo !
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lukašenko okrenuo leđa Putinu?
» Hasanbegović okrenuo leđa HDZ-u,ostaju bez većine?
» Najveći ekonomski partner Njemačke joj okrenuo leđa
» I ‘liberalni’ Zagreb okrenuo leđa bosanskom Komšićiluku
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
» Hasanbegović okrenuo leđa HDZ-u,ostaju bez većine?
» Najveći ekonomski partner Njemačke joj okrenuo leđa
» I ‘liberalni’ Zagreb okrenuo leđa bosanskom Komšićiluku
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
Page 2 of 3