ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pas je bio u lovištu i klao nam je srne. Ustrijelio ga je po zakonu

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Pas je bio u lovištu i klao nam je srne. Ustrijelio ga je po zakonu - Page 3 Empty Re: Pas je bio u lovištu i klao nam je srne. Ustrijelio ga je po zakonu

Post by mutava baštarda 10/1/2020, 16:11

Moj bađo je sam sebi vadio baline da se policija ne umješa. Prijatelj ga upuca sačmom.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Pas je bio u lovištu i klao nam je srne. Ustrijelio ga je po zakonu - Page 3 Empty Re: Pas je bio u lovištu i klao nam je srne. Ustrijelio ga je po zakonu

Post by kaya 10/1/2020, 16:13

mutava baštarda wrote:Moj bađo je sam sebi vadio baline da se policija ne umješa. Prijatelj ga upuca sačmom.
Da, a čuj, nezgode u lovu se događaju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by T. 10/1/2020, 16:42

mutava baštarda wrote:Moj bađo je sam sebi vadio baline da se policija ne umješa. Prijatelj ga upuca sačmom.
Nema gluplje stvari nego zvat policiju...
Ne gine ti prijava za šta bilo...
Plus u tom slučaju oduzimanje oružja, dozvole, liječnički pregled, ku*ac palac...
Bolje se doma operirat sam nego da policija ikad išta sazna o tome... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/1/2020, 16:55

vuksadinare wrote:pa ako je klao srne onda nis cudno d aga je upucao..nije ga sigurno onako iz cista mira upucao...onda je da mu se rokalo pse mogao skinut kakvog lutalicu...

Gdje je on to klao srne? Uzet ćemo u obzir nešto što je retardirani lovac izjavio, a pas je upucan pred svjedokinjom?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/1/2020, 16:59

mutava baštarda wrote:
T. wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
:D
Piše pizdarije...
Vidi se da nikad nije obišla sinjsku krajinu...
'Stupanj razvoja svijesti'... drunken
ti fiškal samo šuti :spank
:^0
Pa da jesi znala bi da su tamo životinje na višem stupnju razvoja svijesti od ljudi...
Mutavi je iznimka koja potvrđuje pravilo... :W
Jednom su iz turističke zajednice stavili bilbord na ulazu u grad: dobro došli u grad konja.

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 10/1/2020, 17:27

T. wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
ja tebe razumijem, ali i ti njih moraš...oni samo rade ono za što su stvoreni
ti si na višem stupnju razvoja svijesti nego su oni i zato moraš unaprijed razmišljati
Piše pizdarije...
Pa da jesi znala bi da su tamo životinje na višem stupnju razvoja svijesti od ljudi...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 10/1/2020, 17:36

kaya wrote:
Da, a čuj, nezgode u lovu se događaju.
nisu to nezgode u smislu nesretni slučaj, to su nezgode jer se lovački ispiti kupuju, a ne polažu
isto ko i dozvole za voditelje brodica...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 10/1/2020, 19:00

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:ma laže mrcina svirepa, a druga takva mrcina mu drži štangu...ako je žena sa svojim psom šetala ulicom, a Balto im se pridružio, onda su svi bili na ulici, a ulica nije lovište
a i kako lovište može biti na 150 m od kuća???
o psmtr, kakva gamad ima oružje, pa  to nisu istine
..jbg..ocito osveta...onda ako je ovaj ubijao srne odes na policiju prijavis stetu..imas dokaze da je ovaj pas kokao srne...policija ode do vlasnika..kazni ga...i onda na osnovu toga zakonski se donese odluka je'l taj pas stetocina ili nije treba li ga usmrtiti ili ne..ovako osvetnicki ne bi bilo pola pesa na ulici

klao srne?? retriver? :facepalm
svatko tko išta zna o pasminama, zna da su retriveri jedni od najmiroljubivijih pasa, koriste se za lov za aportiranje oborene divljači..oni nisu koljači, nemaju ni zube razvijene za klanje, kao npr. kangal, koji vuka pregrize, dogo argentino koji zakolje vepra dok si rekao keks, itd...

rekoh da ja ne ubacujem ako je već neko napisao no retriver koljač?? pa jebote smrtomosnija je moja mačka po divljač od retriverke koju također imam!!! mislim ono budalu treba očito dobro nalemati i oduzeti mu sve moguće dozvole, u stvari njega je najbolje u ludaru zatvoriti i baciti ključ

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/1/2020, 19:52

Noor wrote:
T. wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
Piše pizdarije...
nemojte vi meni kontra mog kraja. sinj i njegova okolica su iznjedrili mnoge poznate ljude na raznim poljima kojima se naša mlada država može dičiti. nabrojati ću neke:
saborski zastupnik Miro Bulj
redatelj i glumac Bore Lee
poznati nogometaš dinama Jozo Gašpar
konceptualni umjetnik Siniša Labrović ( moj sedmogodišnji junior pita za performere; jel se ovi napiju kad ovo rade )
 predsjednik fonda za privatizaciju Josp Matanović 
i tako dalje....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Noor 10/1/2020, 20:24

tre wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:ma laže mrcina svirepa, a druga takva mrcina mu drži štangu...ako je žena sa svojim psom šetala ulicom, a Balto im se pridružio, onda su svi bili na ulici, a ulica nije lovište
a i kako lovište može biti na 150 m od kuća???
o psmtr, kakva gamad ima oružje, pa  to nisu istine
..jbg..ocito osveta...onda ako je ovaj ubijao srne odes na policiju prijavis stetu..imas dokaze da je ovaj pas kokao srne...policija ode do vlasnika..kazni ga...i onda na osnovu toga zakonski se donese odluka je'l taj pas stetocina ili nije treba li ga usmrtiti ili ne..ovako osvetnicki ne bi bilo pola pesa na ulici

klao srne?? retriver? :facepalm
svatko tko išta zna o pasminama, zna da su retriveri jedni od najmiroljubivijih pasa, koriste se za lov za aportiranje oborene divljači..oni nisu koljači, nemaju ni zube razvijene za klanje, kao npr. kangal, koji vuka pregrize, dogo argentino koji zakolje vepra dok si rekao keks, itd...

rekoh da ja ne ubacujem ako je već neko napisao no retriver koljač?? pa jebote smrtomosnija je moja mačka po divljač od retriverke koju također imam!!! mislim ono budalu treba očito dobro nalemati i oduzeti mu sve moguće dozvole, u stvari njega je najbolje u ludaru zatvoriti i baciti ključ
ne, ne...kolje srne, ti niti ne znaš, to po noći dok spavaš :|

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 10/1/2020, 20:27

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
Piše pizdarije...
nemojte vi meni kontra mog kraja. sinj i njegova okolica su iznjedrili mnoge poznate ljude na raznim poljima kojima se naša mlada država može dičiti. nabrojati ću neke:
saborski zastupnik Miro Bulj
redatelj i glumac Bore Lee
poznati nogometaš dinama Jozo Gašpar
konceptualni umjetnik Siniša Labrović ( moj sedmogodišnji junior pita za performere; jel se ovi napiju kad ovo rade )
 predsjednik fonda za privatizaciju Josp Matanović 
i tako dalje....
nisam ja, to on...vidi ga :guilty

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 10/1/2020, 20:31

mutava baštarda wrote:
T. wrote:
Noor wrote:
T. wrote:
mutava baštarda wrote:
Piše pizdarije...
Jednom su iz turističke zajednice stavili bilbord na ulazu u grad: dobro došli u grad konja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics