Pitanja za vracalu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pitanja za vracalu
Sta se danas kod vas zdere na Bozic.
Jeli i kod vas ka i kod mojih imocana
Sarma kiseli kupus becke snicle pasticada peceno krme
Jeli i kod vas ka i kod mojih imocana
Sarma kiseli kupus becke snicle pasticada peceno krme
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanja za vracalu
Moja zena nemoze pobic od svoje talijanske kulture nikako
Za Bozic 5 vrsta manistre
Pecena teletina
Leso meso i juha.
I snicle telece .
Ove godine je i pravila kalbs kotlete
Za Bozic 5 vrsta manistre
Pecena teletina
Leso meso i juha.
I snicle telece .
Ove godine je i pravila kalbs kotlete
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A za badnji dan pravila puru sa musulama u crnom vinu.
Ubija san se od zderancije
Ubija san se od zderancije
2015-09-13
2015-09-13
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Moze bit, ako uz nju jedeš tanko rezani kupus, paradajz, papriku, ciklu, krastavce ili tako nesto :)fridrih_niche wrote:Jel janjetina salata?
<3
pa vidim, ima finu kožicuBrat Brale wrote:nije ovo janjetina, ovo je krmetina...
Noor wrote:pa vidim, ima finu kožicuBrat Brale wrote:nije ovo janjetina, ovo je krmetina...
I sve krtina...
Guest- Guest
Bolje kad je malo i masnijegBrat Brale wrote:Noor wrote:pa vidim, ima finu kožicuBrat Brale wrote:nije ovo janjetina, ovo je krmetina...
I sve krtina...
Samo kapulica mlada!Noor wrote:Moze bit, ako uz nju jedeš tanko rezani kupus, paradajz, papriku, ciklu, krastavce ili tako nesto :)fridrih_niche wrote:Jel janjetina salata?
<3
<3
Guest- Guest
kad bazdifridrih_niche wrote:Samo kapulica mlada!Noor wrote:Moze bit, ako uz nju jedeš tanko rezani kupus, paradajz, papriku, ciklu, krastavce ili tako nesto :)fridrih_niche wrote:Jel janjetina salata?
<3
<3
Zanemariti ćemo to...
:D
Onda niko ne bi smija ni ćevape jest s kapulom...
A bez nje nemaju dušu...
<3
:D
Onda niko ne bi smija ni ćevape jest s kapulom...
A bez nje nemaju dušu...
<3
Guest- Guest
Ja jedem cevape s dodacima kao za topli ;-D
Noor wrote:kad bazdifridrih_niche wrote:Samo kapulica mlada!Noor wrote:Moze bit, ako uz nju jedeš tanko rezani kupus, paradajz, papriku, ciklu, krastavce ili tako nesto :)fridrih_niche wrote:Jel janjetina salata?
<3
<3
Dok rastučim ovaj ničetov pederski jezik-lukac obožavam u svim oblicima. Crni, beli; mladi, stari. Bole me mnogo da li se oseća zadah...
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5