100 000 škorinih glasača glasalo za zokija
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 100 000 škorinih glasača glasalo za zokija
Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
ne znam od kuda vam ideja da su to zagarantirani glasovi i da bi škoro osvojio izbore? bunika?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma dobro, nije svugdje bilo tako loše, u indoneziji je koli dobila 98% a zoki 2%.
:)
Ne, da se ne smarate puno sad ću vam ja objasniti ukratko zašto niste mogli dobiti, jača sam od puhovskog i inih a posebno od forumskih prognozera.
Maknula se iz centra a centar dobiva, tako je prvi put dobila. Maknula se desno i vodila bitku sa škorom tko je desnije. Tako je Zoki ispao centar .
Plus goreg suparnika nije mogla dobiti jer je nadmočniji od nje.
On bi i škoru pobjedio da je škoro ušao u drugi krug. Ista stvar bi bila.
Ne, da se ne smarate puno sad ću vam ja objasniti ukratko zašto niste mogli dobiti, jača sam od puhovskog i inih a posebno od forumskih prognozera.
Maknula se iz centra a centar dobiva, tako je prvi put dobila. Maknula se desno i vodila bitku sa škorom tko je desnije. Tako je Zoki ispao centar .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sjebala se ona sa cijelim svojim mandatom a ne samo sa bandićem, pa kaj vi stvarno brijete da nema veze rođendan s mamićem? da je mamić neki omiljeni lik u zegeu? da nemaju veze one glupe izjave o rijeci kao srpskom klubu? da nemaju veze ona izdrkavanja po rusiji i svlačionicama? njena pijana pjevanja di se ljudima želudac okretao od degutantnosti? da nemaju veze one glupe izjave o jogurtima i sva jebena moguća sranja kaj su njoj pala na pamet? bandić je samo šlag na torti, ljudi nju takvu kakva je jednostavno ne vole i da je ona kandidat sama po sebi bez podrške adezea ne bi dobila 10 000 glasova.RayMabus wrote:Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
ne znam od kuda vam ideja da su to zagarantirani glasovi i da bi škoro osvojio izbore? bunika?
Guest- Guest
ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
Kradezeovci su se po tko zna koji put samopojebali i sad su im svi drugi krivi...nema veze što pun kurac ljudi koji su glasali za Škoru ne bi ni u bunilu dali glas ni HDZ-u, a ni SDP-u... glupi su ko kurac. I gluplji...Škoro je iskoristio ogoroman zrakoprazni prostor između ta dva bloka i to je sve. Nije dužan nikome ništa, a najmanje polagati račune probisvjetima iz HDZ-a.
darth_vader-
2014-04-17
Ne. Izlaznost je ključ...Što je veća izlaznost dobiva lijevi centar...kaya wrote:Ma dobro, nije svugdje bilo tako loše, u indoneziji je koli dobila 98% a zoki 2%.
red wolf-
2016-02-10
A ovo vam yoda dobro kaže, iritirate ljude s tim komunjarama i srbima do bola, ta retorika je stvarno više deplasirana i otrcana.
2015-08-15
Pa i to isto.ebenica wrote:sjebala se ona sa cijelim svojim mandatom a ne samo sa bandićem, pa kaj vi stvarno brijete da nema veze rođendan s mamićem? da je mamić neki omiljeni lik u zegeu? da nemaju veze one glupe izjave o rijeci kao srpskom klubu? da nemaju veze ona izdrkavanja po rusiji i svlačionicama? njena pijana pjevanja di se ljudima želudac okretao od degutantnosti? da nemaju veze one glupe izjave o jogurtima i sva jebena moguća sranja kaj su njoj pala na pamet? bandić je samo šlag na torti, ljudi nju takvu kakva je jednostavno ne vole i da je ona kandidat sama po sebi bez podrške adezea ne bi dobila 10 000 glasova.RayMabus wrote:Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
2014-04-11
točno.RayMabus wrote:Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
sama se je pokopala gafovima.
Ma nije bitna izlaznost, da ih je i manje izašlo opet isto.red wolf wrote:Ne. Izlaznost je ključ...Što je veća izlaznost dobiva lijevi centar...kaya wrote:Ma dobro, nije svugdje bilo tako loše, u indoneziji je koli dobila 98% a zoki 2%.
2015-08-15
kaya wrote:Ma nije bitna izlaznost, da ih je i manje izašlo opet isto.red wolf wrote:Ne. Izlaznost je ključ...Što je veća izlaznost dobiva lijevi centar...kaya wrote:Ma dobro, nije svugdje bilo tako loše, u indoneziji je koli dobila 98% a zoki 2%.
Ne bi...Izlaznost je ključ...Hrvatska je lijevo-centristička zemlja...
red wolf-
2016-02-10
Maggie19 wrote:točno.RayMabus wrote:Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
sve skupa je to kumavola rezulatatu...i objektivno to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ta retorika je jedini način da se adeze drži na vrhu, ništa drugo osim toga nemaju, kad bi prestali s tim stranka bi propala.kaya wrote:A ovo vam yoda dobro kaže, iritirate ljude s tim komunjarama i srbima do bola, ta retorika je stvarno više deplasirana i otrcana.
Guest- Guest
točno.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:točno.RayMabus wrote:Ne krivim ja Škoru. Kolinda je sama sebe sjebala najviše ponajviše s Bandićem itd. Škoro tu ne bi moga ništa promijenit. Ona je sama sebe sjebala. U Zagrebu je imala manjak od 70 tisuća glasova.ebenica wrote:pa naravno da je bitno jer to pišete, krivite škoru za poraz bez uvažavanja činjenice da škoro nema lojaliste i da škoro sa glasovima koje je dobio u prvom krugu ne raspolaže, on je to shvatio a vi ne kužite, njegovim biračima je bilo kakav savez jednak onom kolinde i bandića. većini njih. spustite se na zemlju, ak je netko kriv kriva je sama kolinda, ljudi je jednostavno ne vole, kao što ni tuđamana nisu voljeli od '95 do smrti.RayMabus wrote:Nebotno više. To nikad nećemo saznati. Znamo samo da Kolinda nije uspila. To je dovoljno.ebenica wrote:da je škoro ušao u drugi krug i da mu je adeze ponudio podršku svoji birača škoro bi izgubio većinu svojih iz prvog kruga, škoro nema lojaliste nego razočarane i koji bi pobjegli od podrške adezea isto kao i podrške esdepea...
sve skupa je to kumavola rezulatatu...i objektivno to je to
Ta retorika više ne pali.ebenica wrote:ta retorika je jedini način da se adeze drži na vrhu, ništa drugo osim toga nemaju, kad bi prestali s tim stranka bi propala.kaya wrote:A ovo vam yoda dobro kaže, iritirate ljude s tim komunjarama i srbima do bola, ta retorika je stvarno više deplasirana i otrcana.
2014-04-11
Uostalom, masa ljudi je u stvari glasala protiv Plenkovića, a on neka se sam zapita zašto...
darth_vader-
2014-04-17
pali još uvijek, hercegovina se još uvijek cijela pali na ta sranja, tre se pali na ta sranja i hrpa tre-a po hrvatskoj, skoro pola milje njih.RayMabus wrote:Ta retorika više ne pali.ebenica wrote:ta retorika je jedini način da se adeze drži na vrhu, ništa drugo osim toga nemaju, kad bi prestali s tim stranka bi propala.kaya wrote:A ovo vam yoda dobro kaže, iritirate ljude s tim komunjarama i srbima do bola, ta retorika je stvarno više deplasirana i otrcana.
Guest- Guest
Ne...Izlaznost...Što veća izlaznost, HDZ gubi izbore...jasambrend wrote:Uostalom, masa ljudi je u stvari glasala protiv Plenkovića, a on neka se sam zapita zašto...
red wolf-
2016-02-10
i ne znam koja budala stalno piše da je milanović sa trnja, milanović je većinu djetinjstva i mladosti proveo na črnomercu.
Guest- Guest
Pa vuk !ebenica wrote:i ne znam koja budala stalno piše da je milanović sa trnja, milanović je većinu djetinjstva i mladosti proveo na črnomercu.
2015-08-15
To je nedovoljno za išta.ebenica wrote:pali još uvijek, hercegovina se još uvijek cijela pali na ta sranja, tre se pali na ta sranja i hrpa tre-a po hrvatskoj, skoro pola milje njih.RayMabus wrote:Ta retorika više ne pali.ebenica wrote:ta retorika je jedini način da se adeze drži na vrhu, ništa drugo osim toga nemaju, kad bi prestali s tim stranka bi propala.kaya wrote:A ovo vam yoda dobro kaže, iritirate ljude s tim komunjarama i srbima do bola, ta retorika je stvarno više deplasirana i otrcana.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ovo su nositelji Škorinih izbornih lista, ima iznenađenja
» Na skijanje ide 70.000 glasača, koliko ih je izvadilo potvrdu za glasanje?
» Hitlerija ipak varala na izborima, 800.000 ilegalaca glasalo za nju
» Čak 677 eurozastupnika glasalo za pomoć Hrvatskoj nakon potresa
» Čak petero bivših SDP-ovaca glasalo za Plenkovićeve ministre
» Na skijanje ide 70.000 glasača, koliko ih je izvadilo potvrdu za glasanje?
» Hitlerija ipak varala na izborima, 800.000 ilegalaca glasalo za nju
» Čak 677 eurozastupnika glasalo za pomoć Hrvatskoj nakon potresa
» Čak petero bivših SDP-ovaca glasalo za Plenkovićeve ministre
Page 3 of 5