Izlazne ankete
Page 20 of 25
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Re: Izlazne ankete
i oni iz "Život na vagi"veber wrote:ma sise imam već deset godinaRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
jesu to takve sise?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:sisati veberRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
Guest- Guest
nisi rodila ili nisi u menopauzi.Noor wrote:ja još nisamveber wrote:pa airbag mi izrastao.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
ušao sam u menopauzu.
rodit ću.
i onda ti piši algoritam, a input ti je ono; jesam"
2014-12-30
nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:sisati veberRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:
jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.
emančipačija.
2014-12-30
Cca 100 tisuća glasova više je dobio bahati.
Sad malo odmora do jeseni, a onda ćemo birati koja će stranka biti uz Pupovca, a koja će biti tek opozicija.
Sad malo odmora do jeseni, a onda ćemo birati koja će stranka biti uz Pupovca, a koja će biti tek opozicija.
Guest- Guest
saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:sisati veberRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:
otkad si i ti žena?
ma ja sam ti više onaj tip;Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:sisati veberRa wrote:
Od kad su mu narasle sise.
-jebeneberemed
2014-12-30
Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:sisati veberRa wrote:
Od kad su mu narasle sise.
Guest- Guest
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:epikur37 wrote:
boktenehebo...imal svjetla kod tebe :D
Imamo dva narcisa na najbitnijim funkcijama u državi... što bi uopće moglo poći po zlu?
Izabrali ste... ti, Epi i Bandić...ne prebacujte sad na druge...
Pa izabrali smo svi, svatko na svoj način.
Ja sam transparentan tu, al ne mogu otćutati tvoj pesimizam i grintanje uvijek i svugdje :)
Zapravo me relativno boli kurac, ali još najbolje da ću o političarima pisati afirmativno ili nedajbože u superlativima... pa jel vas dva vježbate iz zaleta uvlačenja u pak ili koristite lubrikante...
darth_vader-
2014-04-17
pa jakov je ok.Ra wrote:Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:
sisati veber
čovjek se kuži u tehniku.
i u špek-fileke
2014-12-30
lubrikante razmjenjuju.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:
Imamo dva narcisa na najbitnijim funkcijama u državi... što bi uopće moglo poći po zlu?
Ja sam transparentan tu, al ne mogu otćutati tvoj pesimizam i grintanje uvijek i svugdje :)
Zapravo me relativno boli kurac, ali još najbolje da ću o političarima pisati afirmativno ili nedajbože u superlativima... pa jel vas dva vježbate iz zaleta uvlačenja u pak ili koristite lubrikante...
epi gleda milo eru
-DOĐI ERO IMAM NOVI
ero ga gleda, sav ponosan
ŠTO IMAŠ EPI, ŠTO IMAŠ, OVCE TI SIRA DALE
nastupa epi
SPREJ, SPREJ IMAM, ERO
ero sav začuđen
SPREJ, KAKAV SPREJ?
epi, sav uzdrhtao
DOĐI ERO, DOĐI.
ero sav usplahiren prilazi, epi vadi sprej
DI SI BIO 45e?
ero vadi klavir
EVO, TEGLIM GA OD 1865e i CITIRAM ŠEKSPIRA
epi pada u nesvjest, a ero mu mazne naočale i teškom mukom zaputi se putinom preko planine.
KRAJ
2014-12-30
Izabrao si i sad ti opet nešto ne štima. Baš ste mi čudni vi Hrvati...jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:
Pa dobro, ne znači da ste svi Hrvati, a ne bih da vam brojim krvna zrnca.
Vama valjda smeta svaka hr opcija.
veber wrote:lubrikante razmjenjuju.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:
Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...
epi gleda milo eru
-DOĐI ERO IMAM NOVI
nastupa epi
SPREJ, SPREJ IMAM, ERO
ero sav začuđen
SPREJ, KAKAV SPREJ?
epi, sav uzdrhtao
DOĐI ERO, DOĐI.
DI SI BIO 45e?
ero vadi klavir
epi pada u nesvjest, a ero mu mazne naočale i teškom mukom zaputi se putinom preko planine.
KRAJ
darth_vader-
2014-04-17
...i najbolje da je bar 5 dana star, moš ga rezat na 3 mmRa wrote:Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomoreNoor wrote:
sisati veber
nabolje je ovo...di si bio 45ejasambrend wrote:veber wrote:lubrikante razmjenjuju.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:
epi gleda milo eru
-DOĐI ERO IMAM NOVI
nastupa epi
SPREJ, SPREJ IMAM, ERO
ero sav začuđen
SPREJ, KAKAV SPREJ?
epi, sav uzdrhtao
DOĐI ERO, DOĐI.
DI SI BIO 45e?
ero vadi klavir
KRAJ
Ih špek može biti puno stariji. Ne moraš uopće kupovati kruh. :DNoor wrote:...i najbolje da je bar 5 dana star, moš ga rezat na 3 mmRa wrote:Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:
Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomore
Guest- Guest
meni i po 10 dana ne treba, nit se ne sjetim :)Ra wrote:Ih špek može biti puno stariji. Ne moraš uopće kupovati kruh. :DNoor wrote:...i najbolje da je bar 5 dana star, moš ga rezat na 3 mmRa wrote:Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:
nema ona tako velik airbag ko ja.
lektira prilagođena vremenu.Noor wrote:nabolje je ovo...di si bio 45ejasambrend wrote:veber wrote:lubrikante razmjenjuju.jasambrend wrote:epikur37 wrote:
epi gleda milo eru
-DOĐI ERO IMAM NOVI
nastupa epi
SPREJ, SPREJ IMAM, ERO
ero sav začuđen
SPREJ, KAKAV SPREJ?
epi, sav uzdrhtao
DOĐI ERO, DOĐI.
DI SI BIO 45e?
ero vadi klavir
KRAJ
nisam od pisane riječi, ono kći me tamo davno pitala kaj o čemu se radi u zločin i kazna.
u tri stranice lik ubije babetinu, ostalih 1500 ti je pravni postupak.
2014-12-30
veber wrote:lubrikante razmjenjuju.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:
Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...
epi gleda milo eru
-DOĐI ERO IMAM NOVI
nastupa epi
SPREJ, SPREJ IMAM, ERO
ero sav začuđen
SPREJ, KAKAV SPREJ?
epi, sav uzdrhtao
DOĐI ERO, DOĐI.
DI SI BIO 45e?
ero vadi klavir
KRAJ
Ne možeš ti eri ni postole čistit. Odi u radionu švajsat i čekaj da šef u 10h vikne : mahlzeit.
od ostataka napraviš mrvice i tako dodatno spasiš novčanikNoor wrote:...i najbolje da je bar 5 dana star, moš ga rezat na 3 mmRa wrote:Tanje nego što je Jakov rezao špek. Ali pazi da to svakako bude crni kruh. Bijeli se ne da tanko rezati.Noor wrote:saćeš kruh morat rezat na tanke šnite, po uputama prve dame...pa će ti i airbag splasnutiveber wrote:nema ona tako velik airbag ko ja.Ra wrote:
Zato je glasovao za Koli. Nije bilo ljubomore
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Similar topics
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore