Invazija Hrvata na Austriju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Invazija Hrvata na Austriju
Nisam znao..za svecku sam znao..kaya wrote:Pa što čekaš švapski pasoš, nisu ti rekli da moš i s hrvatskim u norvešku?pismejker wrote:tak oto ide..ove godine svapski passport pada,pa fitiljim za norvesku..ugodnija je klima
Guest- Guest
veber wrote:e, jesi plavakaya wrote:Nisu? Pa pitajte, u norvešku možeš kao u bilo koju zemlju eu raditi.veber wrote:nisu.kaya wrote:Pa što čekaš švapski pasoš, nisu ti rekli da moš i s hrvatskim u norvešku?pismejker wrote:tak oto ide..ove godine svapski passport pada,pa fitiljim za norvesku..ugodnija je klima
nisu mu rekli.
lik čeka u biti hrvatski.
Njega bih vratio,no lopovska drzava ceka da se i to plati...3 brutto place..osim ako imas "vezu" u ambasadi...vjerovatno neki Ere,..posvuda..
Guest- Guest
Ma možeš, najnormalnije. Tamo su plaće vrh, al i troškovi..pa ti na isto dođe.pismejker wrote:Nisam znao..za svecku sam znao..kaya wrote:Pa što čekaš švapski pasoš, nisu ti rekli da moš i s hrvatskim u norvešku?pismejker wrote:tak oto ide..ove godine svapski passport pada,pa fitiljim za norvesku..ugodnija je klima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hocu klimu zdravu..sjever je i suha hladnoca..ovdje popljesnivih uz ove kise,a niti zime nema..troskovi su dupli,po pitanju hrane,ostalo slicno ili isto...no to nije bed..kaya wrote:Ma možeš, najnormalnije. Tamo su plaće vrh, al i troškovi..pa ti na isto dođe.pismejker wrote:Nisam znao..za svecku sam znao..kaya wrote:Pa što čekaš švapski pasoš, nisu ti rekli da moš i s hrvatskim u norvešku?pismejker wrote:tak oto ide..ove godine svapski passport pada,pa fitiljim za norvesku..ugodnija je klima
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Emigranti siluju Austriju
» Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
» Sloveniju pregazili, Austriju pripojili
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Emigranti siluju Austriju
» Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
» Sloveniju pregazili, Austriju pripojili
Page 3 of 3