Glumica iz poznatog mega hita na smrt izbola majku
Page 1 of 1
Glumica iz poznatog mega hita na smrt izbola majku
Majka je djetetov najveći restimulator a kako uzimaju pravo sebi da djetetu sole pamet ....zato san ja svoju izbacija iz kuće i odreka san je se jer to nije svijesno u svojoj gluposti koliko može izritirat reaktivni um djeteta čiji je ona najveći restimulator
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbizz/clanak/id/641246/glumica-iz-poznatog-mega-hita-na-smrt-izbola-majku-uhicena-je-na-staru-godinu-motiv-i-okolnosti-jos-su-nepoznate
https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbizz/clanak/id/641246/glumica-iz-poznatog-mega-hita-na-smrt-izbola-majku-uhicena-je-na-staru-godinu-motiv-i-okolnosti-jos-su-nepoznate
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Glumica iz poznatog mega hita na smrt izbola majku
Sad joj zečipila usta za cili život.
Ja bi je pustija. Vidin da nije inače negativna osoba. To je psihičko maltretiranje bilo cili život od malih nogu dok ova nije pukla.
Ja bi je pustija. Vidin da nije inače negativna osoba. To je psihičko maltretiranje bilo cili život od malih nogu dok ova nije pukla.
2014-04-11
Mama odgojila monstruma, mamina greska u odgojuRayMabus wrote:Sad joj zečipila usta za cili život.
dijagram-
2015-08-09
Odgojit ćeš monstruma svaki put kad na dijete prebacuješ svoje neostvarene snove a onda kad to ne ide kako treba onda ga bombardiraš negativnim kritikama ( ne valjaš ništa , onaj drugi tamo je bolji od tebe i slično ) ....a onda i to djete ima svojih problema npr ljubavni jadi a ova ne staje kljucat jer gleda samo svoje ambicije koje želi realizirat preko djeteta i onda se čaša puni a majka je najveći restimulator djetetovih engrama i onda je dovoljna smanjena analitička razina uma djeteta i ova zakljuca opet i čaša se prelije.dijagram wrote:Mama odgojila monstruma, mamina greska u odgojuRayMabus wrote:Sad joj zečipila usta za cili život.
I nastane pomračenje uma.
Tako da su ti to u osnovi normalne osobe tj one koje funkcioniraju normalno a ne monstrumi al je kap prelila čašu.
Negativna kritika nije metoda odgoja djece jer čak ako i napraviš Spartanca upravo ćeš ti biti prepreka koju će on / ona prvi pregazit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Odgojit ćeš monstruma svaki put kad na dijete prebacuješ svoje neostvarene snove a onda kad to ne ide kako treba onda ga bombardiraš negativnim kritikama ( ne valjaš ništa , onaj drugi tamo je bolji od tebe i slično ) ....a onda i to djete ima svojih problema npr ljubavni jadi a ova ne staje kljucat jer gleda samo svoje ambicije koje želi realizirat preko djeteta i onda se čaša puni a majka je najveći restimulator djetetovih engrama i onda je dovoljna smanjena analitička razina uma djeteta i ova zakljuca opet i čaša se prelije.dijagram wrote:Mama odgojila monstruma, mamina greska u odgojuRayMabus wrote:Sad joj zečipila usta za cili život.
Tako da su ti to u osnovi normalne osobe tj one koje funkcioniraju normalno a ne monstrumi al je kap prelila čašu.
Negativna kritika nije metoda odgoja djece jer čak ako i napraviš Spartanca upravo ćeš ti biti prepreka koju će on / ona prvi pregazit.
ybt..ovo je post dostojan doktorske titule u psihologiji....
Guest- Guest
RayMabus wrote:Odgojit ćeš monstruma svaki put kad na dijete prebacuješ svoje neostvarene snove a onda kad to ne ide kako treba onda ga bombardiraš negativnim kritikama ( ne valjaš ništa , onaj drugi tamo je bolji od tebe i slično ) ....a onda i to djete ima svojih problema npr ljubavni jadi a ova ne staje kljucat jer gleda samo svoje ambicije koje želi realizirat preko djeteta i onda se čaša puni a majka je najveći restimulator djetetovih engrama i onda je dovoljna smanjena analitička razina uma djeteta i ova zakljuca opet i čaša se prelije.dijagram wrote:Mama odgojila monstruma, mamina greska u odgojuRayMabus wrote:Sad joj zečipila usta za cili život.
ybt..ovo je post dostojan doktorske titule u psihologiji....
Guest- Guest
Similar topics
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Rus pokušao jebat kravu ova ga izbola
» Uhićen zbog hita Kung Fu Fighting
» mega zorko :)
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Rus pokušao jebat kravu ova ga izbola
» Uhićen zbog hita Kung Fu Fighting
» mega zorko :)
Page 1 of 1