Dalić podržao Grabar-Kitarović: ‘Mnogo toga je napravila za promociju Hrvatske u svijetu’
Page 1 of 1
Dalić podržao Grabar-Kitarović: ‘Mnogo toga je napravila za promociju Hrvatske u svijetu’
Miroslav Herceg
31. prosinca 2019. u 13:14
Foto: fah
Izbornik hrvatske nogometna reprezentacije Zlatko Dalić na predsjedničkim izborima podržao je aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.
Učinio je to u razgovoru za Sportske novosti, a time se pohvalio HDZ na društvenim mrežama.
“ZLATKO DALIĆ PODRŽAO PREDSJEDNICU KOLINDU GRABAR-KITAROVIĆ! (Sportske novosti, 31.12.2019.)
‘Kao građaninu moja je obveza izaći na izbore i to ću napraviti. Poštujem Zorana Milanovića i njegovu ambiciju da bude predsjednik Hrvatske, no moj izbor je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Mislim da je mnogo toga napravila za promociju Hrvatske u svijetu. Podržava hrvatski sport i nogometnu reprezentaciju. Smatram da radi puno na zajedništvu, to je ono što nam treba. Vjerujem u kontinuitet, da će ona u drugom mandatu biti još bolja i učiniti još više. Da će biti kritičnija prema stvarima koje nisu dobre kako bi naša država biti uspješnija i išla naprijed. Međutim, kako god završe izbori, pozivam onoga tko će obnašati predsjedničku dužnost da dođe na sljedeću domaću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije'”.
https://narod.hr/sport/dalic-podrzao-grabar-kitarovic-mnogo-toga-je-napravila-za-promociju-hrvatske-u-svijetu
Miroslav Herceg
31. prosinca 2019. u 13:14
Foto: fah
Izbornik hrvatske nogometna reprezentacije Zlatko Dalić na predsjedničkim izborima podržao je aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.
Učinio je to u razgovoru za Sportske novosti, a time se pohvalio HDZ na društvenim mrežama.
“ZLATKO DALIĆ PODRŽAO PREDSJEDNICU KOLINDU GRABAR-KITAROVIĆ! (Sportske novosti, 31.12.2019.)
‘Kao građaninu moja je obveza izaći na izbore i to ću napraviti. Poštujem Zorana Milanovića i njegovu ambiciju da bude predsjednik Hrvatske, no moj izbor je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Mislim da je mnogo toga napravila za promociju Hrvatske u svijetu. Podržava hrvatski sport i nogometnu reprezentaciju. Smatram da radi puno na zajedništvu, to je ono što nam treba. Vjerujem u kontinuitet, da će ona u drugom mandatu biti još bolja i učiniti još više. Da će biti kritičnija prema stvarima koje nisu dobre kako bi naša država biti uspješnija i išla naprijed. Međutim, kako god završe izbori, pozivam onoga tko će obnašati predsjedničku dužnost da dođe na sljedeću domaću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije'”.
https://narod.hr/sport/dalic-podrzao-grabar-kitarovic-mnogo-toga-je-napravila-za-promociju-hrvatske-u-svijetu
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Dalić podržao Grabar-Kitarović: ‘Mnogo toga je napravila za promociju Hrvatske u svijetu’
Jednom sam se pokušao, ali nije, pa od toga nije bilo ništa.
Drugi put je sve to izgledalo.
A treći put, e to moram naglasiti.
I sad, mislite vi, u čemu je tu fora?
Fora je u tome, da koliko god puta, dva, tri, četiri, sto, ništa to ne vrijedi ako nema.
Drugi put je sve to izgledalo.
A treći put, e to moram naglasiti.
I sad, mislite vi, u čemu je tu fora?
Fora je u tome, da koliko god puta, dva, tri, četiri, sto, ništa to ne vrijedi ako nema.
crvenkasti-
2014-04-17
vili40-
2015-08-02
Re: Dalić podržao Grabar-Kitarović: ‘Mnogo toga je napravila za promociju Hrvatske u svijetu’
Veza HDZa i hdzeove udruge građana zvane hns je oduvijek poznata
Repka je za Koli...a czjem i Thompaon...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zar ovaj ne bi trebao da bude selektor svih, ne samo glasača jedne partije?
orjuna. dabogda sve izgubili
Guest- Guest
istina. on i njegov brat takođerdzango wrote:Zar ovaj ne bi trebao da bude selektor svih, ne samo glasača jedne partije?
Čuuj i Thompson,a?epikur37 wrote:Repka je za Koli...a czjem i Thompaon...
Čemu onda trošenje love poreznih obveznika za drugi krug kad je već sada sve jasno?
2016-07-22
Mislim da ovaj neće pomoći ni da papa kaže da je za koli. Al to je moje skromno mišljenje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Mislim da ovaj neće pomoći ni da papa kaže da je za koli. Al to je moje skromno mišljenje..
2016-07-22
RTL me je iznenadio. U jednom danu imamo sasvim kontra rezultat.
Šta li je razlog?
Šta li je razlog?
Gotov je.
Nisam ni sumnjao, Stier je ipak pametan čovjek.
Similar topics
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Grabar-Kitarović novinarima: Držite se hrvatske strane priče
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Grabar-Kitarović: Došlo je vrijeme da razmislimo o odnosima Hrvatske i BiH
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Grabar-Kitarović novinarima: Držite se hrvatske strane priče
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Grabar-Kitarović: Došlo je vrijeme da razmislimo o odnosima Hrvatske i BiH
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
Page 1 of 1