Zokijeva vlada 'propustila' naplatiti 31 milijun kuna poreza zokijevom frendu Tedeskiju
Page 1 of 1
Zokijeva vlada 'propustila' naplatiti 31 milijun kuna poreza zokijevom frendu Tedeskiju
https://direktno.hr/direkt/imamo-dokumente-tvrtki-emila-tedeschija-milanoviceva-vlada-propustila-naplatiti-31-milijun-kuna-poreza-177576/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zokijeva vlada 'propustila' naplatiti 31 milijun kuna poreza zokijevom frendu Tedeskiju
jel to onaj tedeski koji je kk cedevitu prebacio u ljubljanu jer se zalio na malu posjecenost utakmica cedevite...a sad ima jos manju u ljubljani...je taj je...
2015-09-08
Re: Zokijeva vlada 'propustila' naplatiti 31 milijun kuna poreza zokijevom frendu Tedeskiju
Milanović se bori protiv korupcije. Koji vic.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dobro sad...Todorić je nenadjebiv i u svjeckim razmjerima..7 miljardi OJROVA neplacenog poreza...
Hrvati rulaju u neplaćanju poreza i neisplati ploćija..
A nash Fuk,počeo ozbiljno sendvičariti,kao i Ero...
Guest- Guest
tedeski...'ne pitajte me kako sam zaradio prvi milijun'..i sad on se javlja kao neki moralni autoritet...pljuvao je po zagrepcanima sto ne dolaze u tisucama gledat njegovu cedevitu..te je prebacio u ljubljanu hvaleci se kak ce punit dvoranu a sad ima cca prosjek 200 gledatelja po utakmici jos manje nego u zagrebu..a iza ovog se krije prica kako su mu janezi obecali ako prebaci klub u sloveniju da ne treba platiti dio love za kupnju kolinske
2015-09-08
Izreka se odnosi na svakog bogataša...obicno krv propisaju dok zarade prvi miljun,kasnije je lakse..koliko znam niti jedna krivicna prijava nije podignuta protiv tedecija..ostalo sasvim legaliti...vuksadinare wrote:tedeski...'ne pitajte me kako sam zaradio prvi milijun'..i sad on se javlja kao neki moralni autoritet...pljuvao je po zagrepcanima sto ne dolaze u tisucama gledat njegovu cedevitu..te je prebacio u ljubljanu hvaleci se kak ce punit dvoranu a sad ima cca prosjek 200 gledatelja po utakmici jos manje nego u zagrebu..a iza ovog se krije prica kako su mu janezi obecali ako prebaci klub u sloveniju da ne treba platiti dio love za kupnju kolinske
Guest- Guest
krele ko sendvicari...samo zato sto sam stavio temu o zokijevoj mulji sa frendom i tajkunom tedeskijempismejker wrote:Dobro sad...Todorić je nenadjebiv i u svjeckim razmjerima..7 miljardi OJROVA neplacenog poreza...
2015-09-08
...pa nelegalno je stekao prvi milijun..muljanjem oko privatizacije jedne sinjske firme..to je dovoljno da zavrsi na sudu i da je muljatorpismejker wrote:Izreka se odnosi na svakog bogataša...obicno krv propisaju dok zarade prvi miljun,kasnije je lakse..koliko znam niti jedna krivicna prijava nije podignuta protiv tedecija..ostalo sasvim legaliti...vuksadinare wrote:tedeski...'ne pitajte me kako sam zaradio prvi milijun'..i sad on se javlja kao neki moralni autoritet...pljuvao je po zagrepcanima sto ne dolaze u tisucama gledat njegovu cedevitu..te je prebacio u ljubljanu hvaleci se kak ce punit dvoranu a sad ima cca prosjek 200 gledatelja po utakmici jos manje nego u zagrebu..a iza ovog se krije prica kako su mu janezi obecali ako prebaci klub u sloveniju da ne treba platiti dio love za kupnju kolinske
2015-09-08
Hoce to njih. I Mirando Mrsic je gurao u dno ladice naplatu potrazivanja prema tvrtki njegove hanume.
Onda ga proaktali i bilo svasta-nesta.
Onda ga proaktali i bilo svasta-nesta.
Guest- Guest
ma ja..tek oonako..postao si ERO ver.2.0..i to ne kazem samo ja..vuksadinare wrote:krele ko sendvicari...samo zato sto sam stavio temu o zokijevoj mulji sa frendom i tajkunom tedeskijempismejker wrote:Dobro sad...Todorić je nenadjebiv i u svjeckim razmjerima..7 miljardi OJROVA neplacenog poreza...
Zadnjih tjedana zilijun temija o Milanovicu..Ne da mi je simpa,nego,cisti opservejšn..Ono,sve vise govorio tebi nego ti o Milanovicu...
Ero,bar reklamira milf pičku,ali ste obojica utuši brale..
Otvorim forum,1. tema ..nesh Milanovic,autor Fuk...a yebate,jel ima sto interesandnije?
Guest- Guest
kroasanski pizonipismejker wrote:Dobro sad...Todorić je nenadjebiv i u svjeckim razmjerima..7 miljardi OJROVA neplacenog poreza...
» Google nagradio Index.hr s milijun kuna
» oteli hrvatskim građanima 91 milijun kuna
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Bivši šef sindikata utajio preko 500.000 kuna poreza. Osuđen na godinu uvjetno
» Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
» oteli hrvatskim građanima 91 milijun kuna
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Bivši šef sindikata utajio preko 500.000 kuna poreza. Osuđen na godinu uvjetno
» Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
Page 1 of 1