Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
MA slabo to onaj debeli Jakov jebe, kako meni izgleda ...Gnječ wrote:jasambrend wrote:Mliječnim s 3,2% mliječne masti, nije bilo light jogurta...
koje ona lovačke priče plasira.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA slabo to onaj debeli Jakov jebe, kako meni izgleda ...Gnječ wrote:jasambrend wrote:Mliječnim s 3,2% mliječne masti, nije bilo light jogurta...
s onom trbušinom?
Guest- Guest
DA to je problem.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:MA slabo to onaj debeli Jakov jebe, kako meni izgleda ...Gnječ wrote:jasambrend wrote:Mliječnim s 3,2% mliječne masti, nije bilo light jogurta...
s onom trbušinom?
Jer i ja sam se jedno vrijeme udebljao prekomjerno i kad zajašiš oćeš da crkneš a i nju da ugušiš, onda ona jadna stalno mora gore
Ali sad kad sam drastično stesao kilograme i stigao skoro do normale sve sam bolji i bolji, skoro ko nekad.
Kilogrami ti sjebu seks samo tako. Kita hoće ali ti si ko trut ... samo čekaš da te opali srčani ili moždani udar.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Putin: Da nismo sačuvali državu 1999. doživeli bismo sudbinu Jugoslavije
» Napustio nas je kultni redatelj čiji su filmovi bili zabranjeni u Jugoslaviji, a cijenjeni u svijetu
» Toda: nikada nismo niti bili destabilizirani
» taliban piša po Amerima: "Nismo još htjeli ući u Kabul ali bili su tako nesposobni..."
» Putin: Da nismo sačuvali državu 1999. doživeli bismo sudbinu Jugoslavije
» Napustio nas je kultni redatelj čiji su filmovi bili zabranjeni u Jugoslaviji, a cijenjeni u svijetu
» Toda: nikada nismo niti bili destabilizirani
» taliban piša po Amerima: "Nismo još htjeli ući u Kabul ali bili su tako nesposobni..."
Page 3 of 3