Predsjednica izabrala doktorsku dizertaciju na slucaju Libije dokazuje potrebu humsnitarne pomoci narodu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predsjednica izabrala doktorsku dizertaciju na slucaju Libije dokazuje potrebu humsnitarne pomoci narodu
Noor wrote:Ne izmisljajpismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:za ići u afganistan se povlači debela veza, naši žele u afganistan mislim da je dnevnica +100$ a posao je relativno siguran, tamo smo već 10godina, samo je jedan poginuo, dakle statistički bi netko tako poginuo na cesti u prometnoj
posao naših je obuka afganistanskih vojnika, inače ameri su smanjili broj svojih vojnika mislim na 8000, i to više ne idu u napade (ne toliko) ne stoje u bazi i daju zračnu podršku regularnoj afganistanskoj vojsci koja zbog sve bolje obuke sve se bolje drži
Kasnis dude,kasnis...nedavno je 6-7 vojnika RH ubijeno u zasjedi...u pitanju je bio sminkerski terenac,a ne oklopljeno vozilo..naravno politicari su sebe oprali-rekl su da nisu krivi..
Jedan je poginuo. Njemu to odmah puta 7.
Sere k'o grlica.
Guest- Guest
Re: Predsjednica izabrala doktorsku dizertaciju na slucaju Libije dokazuje potrebu humsnitarne pomoci narodu
Briški, da :(Sovak wrote:Noor wrote:Ne izmisljajpismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:za ići u afganistan se povlači debela veza, naši žele u afganistan mislim da je dnevnica +100$ a posao je relativno siguran, tamo smo već 10godina, samo je jedan poginuo, dakle statistički bi netko tako poginuo na cesti u prometnoj
posao naših je obuka afganistanskih vojnika, inače ameri su smanjili broj svojih vojnika mislim na 8000, i to više ne idu u napade (ne toliko) ne stoje u bazi i daju zračnu podršku regularnoj afganistanskoj vojsci koja zbog sve bolje obuke sve se bolje drži
Kasnis dude,kasnis...nedavno je 6-7 vojnika RH ubijeno u zasjedi...u pitanju je bio sminkerski terenac,a ne oklopljeno vozilo..naravno politicari su sebe oprali-rekl su da nisu krivi..
Jedan je poginuo. Njemu to odmah puta 7.
Sere k'o grlica.
kita ti zagnojilapismejker wrote:sorry,nesh sam pobrkao..izgleda da je "samo" jedan zagnojio..
2014-04-15
Patologija teškaNoor wrote:Ne izmisljajpismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:za ići u afganistan se povlači debela veza, naši žele u afganistan mislim da je dnevnica +100$ a posao je relativno siguran, tamo smo već 10godina, samo je jedan poginuo, dakle statistički bi netko tako poginuo na cesti u prometnoj
2014-04-15
Napuši se kurcapismejker wrote:sorry,nesh sam pobrkao..izgleda da je "samo" jedan zagnojio..
Jesi ti isto branitelj kao Jakov ?mutava baštarda wrote:Napuši se kurcapismejker wrote:sorry,nesh sam pobrkao..izgleda da je "samo" jedan zagnojio..
I to je po tebi dobar IZBOR?Noor wrote:tuko tulava, ti i dalje ne shvaćaš ništa...NITKO IH NE ŠALJE, SAMI TO ODABERU!Sora wrote:Pa šaljite vi svoje sinove u afgsnistanaNoor wrote:ma šta vi znate, kolinda ih 'apsi i gura u avione, evo sora je na liniji, pa znaMaggie19 wrote:Ne postoji.AssadNaPodmornici wrote:možda sam nešto propustio izgoglaj mi link
I istina je da se tuku za uci tamo i povlace veze.
Kad je to sreca
Ja svog ne bi i drago mi je da moze zaraditi postenim radom a ne da u tuđoj zemlji pusketinama utjeruje mir i demokraciju
Inace , kao ne znam zasto idu nasi muski tamo.
Zaraditi.
Jedino zato.
I zalosno ustvari kako.
Eroo wrote:Naravno da je američki igrač. Svatko je danas nečiji igrač. Bosanski kalifat je turski igrač (18,3% BiH).Sora wrote:Inace pogubili ste se u raspravi
Kolinda je americki igrač
Jel vi stvarno ne shvacate koja je to politicka orjentacija i sto ce vsm donjeti ?
Ovoj sitnoj zemljici, bubici na karti, koja se usere kad susjedi zazveckaju oruzjrm, od Madzari do Talijana, pa i Srba
Koja ce biti natjerana u cosak i rasprodana sva
Od skavonije do Dalmacije
Koja ce sve novce morati dati svojim vlasnicima za kamate
A amerima za oruzje
I za energiju koju ameri prodaju
Itd itd
To tebi, naravno, ne smeta.To je tebi OK. Kad bi i HR bila u tom kolu i to bi ti bilo OK. Ta znamo se.
Biti americki igrač danas znaci biti sluga, topovsko meso, neoliberaliist bez duse i srca
Za Bosnu me nije briga.
Zivim tu.
Mi živimo u EU i članica smo NATO, a ti očigledno tu samo prebivaš. Pravo stanište ti je ubosni.Sora wrote:Eroo wrote:Naravno da je američki igrač. Svatko je danas nečiji igrač. Bosanski kalifat je turski igrač (18,3% BiH).Sora wrote:Inace pogubili ste se u raspravi
Kolinda je americki igrač
Jel vi stvarno ne shvacate koja je to politicka orjentacija i sto ce vsm donjeti ?
Ovoj sitnoj zemljici, bubici na karti, koja se usere kad susjedi zazveckaju oruzjrm, od Madzari do Talijana, pa i Srba
Koja ce biti natjerana u cosak i rasprodana sva
Od skavonije do Dalmacije
Koja ce sve novce morati dati svojim vlasnicima za kamate
A amerima za oruzje
I za energiju koju ameri prodaju
Itd itd
To tebi, naravno, ne smeta.To je tebi OK. Kad bi i HR bila u tom kolu i to bi ti bilo OK. Ta znamo se.
Biti americki igrač danas znaci biti sluga, topovsko meso, neoliberaliist bez duse i srca
Za Bosnu me nije briga.
Zivim tu.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
što ima veze što nije bio na ratištu??? tvoj fred matić ima desetak odličja a nije malim prstom mrdnio iz MORHa, među odličjima čak i za oluju ali on ti ne smeta babetino lajava. Jakov ništa nije dobio s tim što je branitelj dok je ovo tvoje govno inkasiralo na račun vojske na milijune kuna što u novcu što u nekretninama
Ispraćaj pripadnika HV-a u NATO postrojbu u Litvi
https://vijesti.hrt.hr/570147/ispracaj-pripadnika-hv-a-u-nato-postrojbu-u-litvi
2016-07-22
Sta ja tu imam suditi..ili ti?Sora wrote:I to je po tebi dobar IZBOR?Noor wrote:tuko tulava, ti i dalje ne shvaćaš ništa...NITKO IH NE ŠALJE, SAMI TO ODABERU!Sora wrote:Pa šaljite vi svoje sinove u afgsnistanaNoor wrote:ma šta vi znate, kolinda ih 'apsi i gura u avione, evo sora je na liniji, pa znaMaggie19 wrote:
Ne postoji.
I istina je da se tuku za uci tamo i povlace veze.
Kad je to sreca
Ja svog ne bi i drago mi je da moze zaraditi postenim radom a ne da u tuđoj zemlji pusketinama utjeruje mir i demokraciju
Zaraditi.
Jedino zato.
I zalosno ustvari kako.
Svako bira iz osobnog uvjerenja i osobnih razloga...
Tvoj sin je otišao raditi van, moja 2 rade u svojoj zemlji i ne pada im na pamet otici
Tamo je i Sorin rezervin položaj.Noor wrote:Sta ja tu imam suditi..ili ti?Sora wrote:I to je po tebi dobar IZBOR?Noor wrote:tuko tulava, ti i dalje ne shvaćaš ništa...NITKO IH NE ŠALJE, SAMI TO ODABERU!Sora wrote:Pa šaljite vi svoje sinove u afgsnistanaNoor wrote:
ma šta vi znate, kolinda ih 'apsi i gura u avione, evo sora je na liniji, pa zna
Kad je to sreca
Zaraditi.
Jedino zato.
I zalosno ustvari kako.
Tvoj sin je otišao raditi van, moja 2 rade u svojoj zemlji i ne pada im na pamet otici
2016-07-22
....i mnogih drugih muđahedinaEroo wrote:Tamo je i Sorin rezervin položaj.Noor wrote:Sta ja tu imam suditi..ili ti?Sora wrote:I to je po tebi dobar IZBOR?Noor wrote:tuko tulava, ti i dalje ne shvaćaš ništa...NITKO IH NE ŠALJE, SAMI TO ODABERU!Sora wrote:
Pa šaljite vi svoje sinove u afgsnistana
Kad je to sreca
Zaraditi.
Jedino zato.
I zalosno ustvari kako.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NATO pokazao da Hrvatskoj može pomoći u slučaju agresije
» DALIJA OREŠKOVIĆ O SLUČAJU ‘PREDSJEDNICA’: Povjerenstvo ne arbitrira, a još manje politički!
» predsjednica je pomilovala tipa koji je u još jednom slučaju optužen za gospodarski kriminal
» Pernar: Radi objektivnosti osjećam potrebu spomenuti Jasenovac...
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» DALIJA OREŠKOVIĆ O SLUČAJU ‘PREDSJEDNICA’: Povjerenstvo ne arbitrira, a još manje politički!
» predsjednica je pomilovala tipa koji je u još jednom slučaju optužen za gospodarski kriminal
» Pernar: Radi objektivnosti osjećam potrebu spomenuti Jasenovac...
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
Page 4 of 4