Milanović: 'HDZ maltretira već 30 godina građane Hrvatske...'(od 1989.?)
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Milanović: 'HDZ maltretira već 30 godina građane Hrvatske...'(od 1989.?)
Dobaaaarsitting_bull wrote:Kaha.£otk@ wrote:sitting_bull wrote:predizborni skup u zagrebu je tebi veselica?
Ako je skup od SDP-a, onda jest. Nadam se da je Bero donio glavicu. Kupusa.
Zoki prespavao ili izbjegao, svejedno.
kaj je onda bio kolindin skup u osijeku?
alcoholic stand up?
Ovo moram zapamtiti ALCOHOLIC ŠTAND
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
sitting_bull wrote:
aha.
alcoholic stand up?
Pa gle, vidjeli smo što koka napravi cijeloj jednoj generaciji SDP-a.
Zoki je klasika, bil je kak dečec kad je postal premijer, čovjek hoda okolo podbuhao, za krvavim očima i solidnom knjigom zoranizama.
Ali neću dalje pred 5 ljudi se prepirati, kad može Zoki, mogu i ja. ;)
£otk@-
2019-02-12
nemoj me stavljat u nikakve grupe, ja se samo dobro zajebavam, to kaj mi je zajebancija tvoje stanje uma, oprosti, politika aide još nekak mogu progutat da si toliko glup ali paranoja? sjebano je to.£otk@ wrote:Oh, shitting_bull i ebenica na ViP-u, izgleda da će nagodinu Olimpijada.
U medjuvremenu ćete gledati svojeg pulena kako radi ono u čemu je najbolji - gubi, pa premještaj nazad, netko na Sport, netko na psihijatriju.
Guest- Guest
koka u to doba nije bila eksponirana i kaptol-hdz ekipa ju je uspjela podvaliti pod kvalitetnu robu.£otk@ wrote:sitting_bull wrote:
aha.
alcoholic stand up?
Pa gle, vidjeli smo što koka napravi cijeloj jednoj generaciji SDP-a.
Zoki je klasika, bil je kak dečec kad je postal premijer, čovjek hoda okolo podbuhao, za krvavim očima i solidnom knjigom zoranizama.
Ali neću dalje pred 5 ljudi se prepirati, kad može Zoki, mogu i ja. ;)
danas, uz ovaj petogodišnji dossier više ju ni na e-bayu ne možeš prodati čak i kad nudiš televizor pride.
sitting_bull-
2015-09-28
sisata maše rukama kao da je 747 max
ono airbus 380 toliko ne mašala.
a, po angažmanu ekipe na forumima, izgleda da bu milanče dobio izbore.
ono airbus 380 toliko ne mašala.
a, po angažmanu ekipe na forumima, izgleda da bu milanče dobio izbore.
2014-12-30
meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
ajd onako, od srca,tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
s kim bi radije zabećario?
sisatom ili rošavim.
od prve.
2014-12-30
nisu moj tip za društvo no svakako sa sisatom, ne šmrčem i ne drogiram se a bome i ne tučem žene da bi mi prijalo društvo ove bahate našmrkane štetočineveber wrote:ajd onako, od srca,tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
sisatom ili rošavim.
od prve.
Ti si za "rošavog" budaletina, za kojim ne bi požalio ako bi te na pješačkom povozio. S razlogom.veber wrote:ajd onako, od srca,tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
sisatom ili rošavim.
od prve.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
zajebao bi se.
kaj se feštanja tiče.
kaj se feštanja tiče.
2014-12-30
Ma pusti njega, njemu su društvo mačići ito samo dok ih hrani.tre wrote:nisu moj tip za društvo no svakako sa sisatom, ne šmrčem i ne drogiram se a bome i ne tučem žene da bi mi prijalo društvo ove bahate našmrkane štetočineveber wrote:ajd onako, od srca,tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
sisatom ili rošavim.
od prve.
2016-07-22
ti si sendvičarEroo wrote:Ti si za "rošavog" budaletina, za kojim ne bi požalio ako bi te na pješačkom povozio. S razlogom.veber wrote:ajd onako, od srca,tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
sisatom ili rošavim.
od prve.
otkucavao si susjede i ljude s kojima si bio na baušteli.
i dalje po stranačkoj odrebi stranačiš po forumu.
izdao si svakog za te bijedne judine šolde.
čefur si bio, čefur ćeš ostati.
samo seronje tipkaju kako im se netko javlja. božić/nova/uskrs
seronja si. i takav ćeš i ostati.
2014-12-30
sumnjam, nisam ja za takve fešte, više volim probrano društvo na nekom intimnom mjestu (kuća, stan, birc). jedino gdje mogu uživati u većim zabavama je kad se skupimo za dan brigade gdje vidim sve drage ljude iz davnih časnih ratnih vremena :)veber wrote:zajebao bi se.
kaj se feštanja tiče.
eto ero nigdje ne pripada.tre wrote:sumnjam, nisam ja za takve fešte, više volim probrano društvo na nekom intimnom mjestu (kuća, stan, birc). jedino gdje mogu uživati u većim zabavama je kad se skupimo za dan brigade gdje vidim sve drage ljude iz davnih časnih ratnih vremena :)veber wrote:zajebao bi se.
kaj se feštanja tiče.
ali onako da ovom proradi tremens.
marc bi se trebao baviti kulinarstvom, a ne piskaranjem.
badnja večer kod mene bila, u duhu blagdana.
2014-12-30
tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
Komunisti su katastrofa. Prvo su ekonomski uništili Jugoslaviju a sad to isto oće napravit i Hrvatskoj.
Socijalisti ne stvaraju nove vrijednosti , samo lupaju poreze onima koji ih stvaraju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
darth_vader-
2014-04-17
Sav program im se svodi na otimačinu kroz poreze te laprdanje o antifašizmu i pravima homoseksualne zajedniceRayMabus wrote:tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
Komunisti su katastrofa. Prvo su ekonomski uništili Jugoslaviju a sad to isto oće napravit i Hrvatskoj.
Socijalisti ne stvaraju nove vrijednosti , samo lupaju poreze onima koji ih stvaraju.
A i ti si od njiHa? Pa tako kaži, jebote, neće te ovdje nitko pojest zbog toga.jasambrend wrote:
Eto i Sora je, Ebenica i onaj jahač na konju, pa šta?
2016-07-22
ajmo biti realni.tre wrote:Sav program im se svodi na otimačinu kroz poreze te laprdanje o antifašizmu i pravima homoseksualne zajedniceRayMabus wrote:tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
kada su erini postali i tvoji, koliko je mrak taritaš bio na vlasti. od 90e pa do sada.
zar nije izdanak koji sramoti sve posavljake gradonačelnik kojem je sport mažnjavanje?
koja je razlika jednog bandića i jednog sanadera?
realno gledajuć.
2014-12-30
ma ne branim ja ničije lopine nego ti prikazujem sliku sdpa i njihovog programa, do sada su bili 2x na vlasti i expresno su odletjeli jer du u 4 hodine dvaki put udavili ljude sa svojim ekonomskim programom i laprdanjima o antifašizmu i pederima. Milanče je prespavao tri godine i onda kao počeo nešto raditi i onda se čudi kad je popušio od šake do laktaveber wrote:ajmo biti realni.tre wrote:Sav program im se svodi na otimačinu kroz poreze te laprdanje o antifašizmu i pravima homoseksualne zajedniceRayMabus wrote:tre wrote:meni je to zanimljivo da sad odjednom slušaju što ova našmrkana budaletina laprda a da zaboravljaju da je sdp bio u međuvremenu dva puta na vlasti i da je expresno smjenjen nakon oba ta mandata pa je prilično jasno tko je taj koji toliko izmaltretira ljude da pohrle drugima u zagrljaj glavom bez obzira
kada su erini postali i tvoji, koliko je mrak taritaš bio na vlasti. od 90e pa do sada.
zar nije izdanak koji sramoti sve posavljake gradonačelnik kojem je sport mažnjavanje?
koja je razlika jednog bandića i jednog sanadera?
realno gledajuć.
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Nezgodno u biografiji:'Milanović bio jedan od osnivača UJDI-a 1989 godina uz Puhovskog, Pupovca..'
» FOTO HRT ponovo maltretira građane, prijete tužbama ako ne prijavite radio u autu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Švicarska: Zeleno svjetlo za građane Hrvatske
» 30 godina HVO-a: Milanović na svečanosti u Mostaru
» FOTO HRT ponovo maltretira građane, prijete tužbama ako ne prijavite radio u autu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Švicarska: Zeleno svjetlo za građane Hrvatske
» 30 godina HVO-a: Milanović na svečanosti u Mostaru
Page 3 of 10