''KOLINDA POZVALA BIRAČE DA BIRAJU PRAVU HRVATSKU; Milanović brzinski odgovorio: ‘Njeno ponašanje je eratično, čudno…’''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''KOLINDA POZVALA BIRAČE DA BIRAJU PRAVU HRVATSKU; Milanović brzinski odgovorio: ‘Njeno ponašanje je eratično, čudno…’''
Jao, jao ... a kao svi njegovi biraci znaju sto znaci 'eraticno'.
No dobro, cekamo odgovor blondinke.
Cek' malo ... je l' 'blondinka' seksisticki izraz?
Guest- Guest
Re: ''KOLINDA POZVALA BIRAČE DA BIRAJU PRAVU HRVATSKU; Milanović brzinski odgovorio: ‘Njeno ponašanje je eratično, čudno…’''
znaci sam sebe frustriras...oće to oće...najgore sto moras sam sa sobobom zivjeti,tu nema bijega od problema...veber wrote:jedina moja frustracija su glupi ljudi.mortal wrote:tvoji argumenti su besmisleno mlaćenje izmišljotina kroz frustracije koje te stišćuveber wrote:ti i ero me "argumentima" uvijek poklopite.mortal wrote:davno si pao ispod svihveber wrote:
ti si klasični odraz hadezejovog birača.
neobrazovan
nezaposlen ili radi za siću
nedeljom ide u crkvu
bulazni o ratu koji je završio odavno
i u većini slučajeva do jučer član partije.
jedini što te održava uvjeravanje samoga sebe kako si ti netko ili nešto
i jesi .. smeće
jedino smeće, a kradezej živi od smeća jer je smećarska stranka, jest ste vi. ero, ti i sl. ekipa kojoj partija i dalje prodaje tita i dan mladosti.
do jučer ste se kleli u tita i partiju da bi odmah promjenili obleku kako je ćopavi krepao.
bez časti i bez svojeg ja.
to me frustrira od jutra. s druge strane da vas nema tko bi išao u kino?
ti i svetoje nemrete skupit erinih 164 pod normalu.
i ne želim biti fin i drag u božćno vrijeme jer nisam ni fin ni drag cijelu godinu.
samo su mi moje kćeri i sin bitni. svi drugi su potrošna roba.
malo altruizma od mene. želim ti sve najbolje u novoj.
ne mres ti biti ni fin niti drag,a zasto bi bio??..No kultura u komunikacije je prirodjena svima koji su imali dobar kucni odgoj...toga kod tebe nema,pa zato mora kupovati "prijateljstvo" i drustvo opcenito,nametati se onima koji su se zajebali pa te jednom u kucu pustili...
Marcelus sa kiselim smjeskom mora to trpjeti...umjesto da ti locka vrata pod nosem i to je to..
Pa kako gledas druge,tako i drugi gledaju tebe..cist logički reciprocitet..
siromasnost u tvojem vbokabularu i logicka inertnost i tromost,se pokazuju u tvojim postovima..premeces maksimalno 100 rijeci, u razlicitim kombinacijama,pisuci svoje postove...dakle,nis nish drugo osim uskladistenih podataka,a i oni su sirotinja.....IQ,debelo ispod 80...
Guest- Guest
Sovak wrote:Jao, jao ... a kao svi njegovi biraci znaju sto znaci 'eraticno'.
Nepismeni tlibani bleje... ne mogu to naći u srpskohrvatskom rječniku.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
fakat si glup.pismejker wrote:znaci sam sebe frustriras...oće to oće...najgore sto moras sam sa sobobom zivjeti,tu nema bijega od problema...veber wrote:jedina moja frustracija su glupi ljudi.mortal wrote:tvoji argumenti su besmisleno mlaćenje izmišljotina kroz frustracije koje te stišćuveber wrote:ti i ero me "argumentima" uvijek poklopite.mortal wrote:
davno si pao ispod svih
i jesi .. smeće
jedino smeće, a kradezej živi od smeća jer je smećarska stranka, jest ste vi. ero, ti i sl. ekipa kojoj partija i dalje prodaje tita i dan mladosti.
do jučer ste se kleli u tita i partiju da bi odmah promjenili obleku kako je ćopavi krepao.
i ne želim biti fin i drag u božćno vrijeme jer nisam ni fin ni drag cijelu godinu.
ne mres ti biti ni fin niti drag,a zasto bi bio??..No kultura u komunikacije je prirodjena svima koji su imali dobar kucni odgoj...toga kod tebe nema,pa zato mora kupovati "prijateljstvo" i drustvo opcenito,nametati se onima koji su se zajebali pa te jednom u kucu pustili...
Marcelus sa kiselim smjeskom mora to trpjeti...umjesto da ti locka vrata pod nosem i to je to..
siromasnost u tvojem vbokabularu i logicka inertnost i tromost,se pokazuju u tvojim postovima..premeces maksimalno 100 rijeci, u razlicitim kombinacijama,pisuci svoje postove...dakle,nis nish drugo osim uskladistenih podataka,a i oni su sirotinja.....IQ,debelo ispod 80...
2014-12-30
pismejker wrote:znaci sam sebe frustriras...oće to oće...najgore sto moras sam sa sobobom zivjeti,tu nema bijega od problema...veber wrote:jedina moja frustracija su glupi ljudi.mortal wrote:tvoji argumenti su besmisleno mlaćenje izmišljotina kroz frustracije koje te stišćuveber wrote:ti i ero me "argumentima" uvijek poklopite.mortal wrote:
davno si pao ispod svih
i jesi .. smeće
Za švajs aparat mu je i to previše.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Skoro u stilu odgovorio Koli na njeno prozivanje
» Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala Putina u Hrvatsku!
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» MILANOVIĆ ODGOVORIO HDZ-u 'Dobio sam još jednu podršku za mandatara'
» Milanović odgovorio Erdoganu : Nije moguća promjena Dejtonskog ugovora
» Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala Putina u Hrvatsku!
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» MILANOVIĆ ODGOVORIO HDZ-u 'Dobio sam još jednu podršku za mandatara'
» Milanović odgovorio Erdoganu : Nije moguća promjena Dejtonskog ugovora
Page 2 of 2