Događanja u komšiluku i šire
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Događanja u komšiluku i šire
zao i pokvaren. nema veze s nacijom.crvenkasti wrote:veber wrote:ti si zao, pokvaren i pun gorčine.crvenkasti wrote:veber wrote:[
tko vam trese kavez?
glupe osobe ne kuže da su glupe, jer su glupe.
ti si glup. ero je glup, crveni je pokvaren.
poveznica je da ste srblje i bosilje.
Nemoj tako.
I ja sam glup.
Dobro, nisam baš kao ti, ali jesam.
nisi glup. tvoja mizerija i ogorčenosst je neopisiva.
svetoje je glup, ero je i glup i zao, ali ti ih šiješ za 18 koplja.
nisi ti pokvaren jer si srbin, pokvaren si jer baš to. pokvaren i zao.
U pravu si. Problem je u tome što u stvarnom životu nemam priliku to pokazati.
Ne činim nikome zlo jer sam pizda i bojim se. Samo sanjam o tome i maštam.
Jedino na forumu mogu, jer se tu ne moram bojat.
jednostavno si pokvaren.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
garant te srbin zveknuo.dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
crni humor.
ako nije zajebancija, nadam se da buš ok.
2014-12-30
Ti i ne možeš biti ništa od toga. Niti si glup, a pametan si još manje,veber wrote:zao i pokvaren. nema veze s nacijom.crvenkasti wrote:veber wrote:ti si zao, pokvaren i pun gorčine.crvenkasti wrote:veber wrote:[
tko vam trese kavez?
glupe osobe ne kuže da su glupe, jer su glupe.
ti si glup. ero je glup, crveni je pokvaren.
poveznica je da ste srblje i bosilje.
Nemoj tako.
I ja sam glup.
jednostavno si pokvaren.
ni zao ni ništa...jednostavno hodajuća olupina od čovjeka.
Last edited by Eroo on 28/12/2019, 23:39; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
crvenkasti-
2014-04-17
Budalo, nije on udario u auto nego auto u njega.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
2016-07-22
jezovit ali vrlo tocan prikaz i opis...Pitam se zasto nikad se ne ljutimna Febera unatoc ocitom neprimjeronom mu ponasanju i komunikaciji.. konacno je netko tocno definirao stvar..Eroo wrote:Ti i ne možeš biti ništa od toga. Niti si glup, a pametan si još manje,veber wrote:zao i pokvaren. nema veze s nacijom.crvenkasti wrote:veber wrote:ti si zao, pokvaren i pun gorčine.crvenkasti wrote:
Nemoj tako.
I ja sam glup.
jednostavno si pokvaren.
Guest- Guest
Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:garant te srbin zveknuo.dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
crni humor.
sada bi ja trebao odgovoriti kao ti, crveni ili svetoje?Eroo wrote:Ti i ne možeš biti ništa od toga. Niti si glup, a pametan si još manje,veber wrote:zao i pokvaren. nema veze s nacijom.crvenkasti wrote:veber wrote:ti si zao, pokvaren i pun gorčine.crvenkasti wrote:
Nemoj tako.
I ja sam glup.
jednostavno si pokvaren.
abecednim redom.
2014-12-30
Ma Feberu..od menea samo...veber wrote:sada bi ja trebao odgovoriti kao ti, crveni ili svetoje?Eroo wrote:Ti i ne možeš biti ništa od toga. Niti si glup, a pametan si još manje,veber wrote:zao i pokvaren. nema veze s nacijom.crvenkasti wrote:veber wrote:
ti si zao, pokvaren i pun gorčine.
jednostavno si pokvaren.
abecednim redom.
Guest- Guest
jebga. drži se.dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:garant te srbin zveknuo.dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
crni humor.
2014-12-30
Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
zayebajes??..to nije mala povreda..dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
Guest- Guest
dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:garant te srbin zveknuo.dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
crni humor.
Jebiga. Sve vas je manje. A bez vas ne možemo srušit Vučica.
crvenkasti-
2014-04-17
a, jel srpkinja ličila na nešto ili ko mraksataraš?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
2014-12-30
dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
Užas. Jasi li nosio one šrafove?
crvenkasti-
2014-04-17
ti si toliko pokvaren da i srblje u nevolji zajebavaš.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
Užas. Jasi li nosio one šrafove?
2014-12-30
Kuk su mi operisali i to je rešeno. Ali treba vremena da se sve vrati na staro.pismejker wrote:zayebajes??..to nije mala povreda..dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
Džaba šetnja. To rešava samo snajper.crvenkasti wrote:dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:garant te srbin zveknuo.dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:
Bilo hladno u šetnji?
crni humor.
Jebiga. Sve vas je manje. A bez vas ne možemo srušit Vučica.
Pripazi..sto manje na nogama a sto vise u horizontali..kuk je prejebeno zajebana stvar..imas one,na svapskom gelenke medikamente,za zglobove,hrskavicu da se obnnavljaju,ako mosh nabavi to i uzimaj...nije skupo..dzango wrote:Kuk su mi operisali i to je rešeno. Ali treba vremena da se sve vrati na staro.pismejker wrote:zayebajes??..to nije mala povreda..dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.
Jesi slomio što?
https://www.amazon.de/Abtei-Gelenk-Plus-30-Tabletten/dp/B002NGW63I
Guest- Guest
Sve će se to sredit, ali se vrati u kasnijim godinama kao odgovor na sve nestašluke.dzango wrote:Kuk su mi operisali i to je rešeno. Ali treba vremena da se sve vrati na staro.pismejker wrote:zayebajes??..to nije mala povreda..dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.
Jesi slomio što?
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raša Tudej u komšiluku
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Doma i u komšiluku: CIJENE BENZINA
» Mudrovanje u komšiluku
» Kavkaški Emirat u komšiluku...
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Doma i u komšiluku: CIJENE BENZINA