Dosljedno svjedočim svoje stavove. Podržavam Grabar Kitarović
Page 1 of 1
Dosljedno svjedočim svoje stavove. Podržavam Grabar Kitarović
HDZ-ova saborskog zastupnika Stevu Culeja tijekom predsjedničke kampanje moglo se vidjeti na skupu Miroslava Škore, kojemu je davao podršku, a i na sam dan prvog kruga izbora došao je u Škorin stožer. Tada je poručio kako to ne znači da odlazi iz HDZ-a, ali i ustvrdio da je "na sve spreman".
Taj, kako je sam za sebe istaknuo, ''hrvatski romantičar'' danas se oglasio na Facebooku i pohvalio se da je dosljedan u svojim stavovima te je poručio da podržava Kolindu Grabar Kitarović.
''Podržavam Kolindu Grabar Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u
prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar Kitarović uđe u drugi krug, da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo, neka to bude kockasto'', napisao je Culej.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/predsjednicki-izbori-2019/3621741/hrvatski-romanticar-stevo-culej-dosljedno-svjedocim-svoje-stavove-podrzavam-grabar-kitarovic/
Taj, kako je sam za sebe istaknuo, ''hrvatski romantičar'' danas se oglasio na Facebooku i pohvalio se da je dosljedan u svojim stavovima te je poručio da podržava Kolindu Grabar Kitarović.
''Podržavam Kolindu Grabar Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u
prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar Kitarović uđe u drugi krug, da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo, neka to bude kockasto'', napisao je Culej.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/predsjednicki-izbori-2019/3621741/hrvatski-romanticar-stevo-culej-dosljedno-svjedocim-svoje-stavove-podrzavam-grabar-kitarovic/
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Dosljedno svjedočim svoje stavove. Podržavam Grabar Kitarović
biljezim jos par glasova manje za koly...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
...debo deda pa culej je rekao da u prvom krugu za škoru a ako škoro ne prođe u drugi krug za koli..to sam i ja rekao...vi dedeki ste senilni
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Potrjebna je opća mobilizacija svekolikog protuboljševičkog biračkog tijela kako bi se spriječio izbor rupičastog za predsjednika RH...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Ma nema razlike između Koli i pjevcavuksadinare wrote:...debo deda pa culej je rekao da u prvom krugu za škoru a ako škoro ne prođe u drugi krug za koli..to sam i ja rekao...vi dedeki ste senilni
Osim u 8000 eura
E ako ti nisi pao s grane ili izasao iz špilje ..T. wrote:Potrjebna je opća mobilizacija svekolikog protuboljševičkog biračkog tijela kako bi se spriječio izbor rupičastog za predsjednika RH...
nije nitko
vuksadinare wrote:...debo deda pa culej je rekao da u prvom krugu za škoru a ako škoro ne prođe u drugi krug za koli..to sam i ja rekao...vi dedeki ste senilni
Zapravo ti si ispocetka govorio da neces za nikoga ako Skoro ne prodje dok sam ja njalke o pragmatizmu jer kad vidim tko se valja iza Zoksana postanem udlu.
Sad smo se obrnuli.
Ti si se ipak odredio za Kitarovic, a ja za moju 99 postotnu izocnost s glasovanja u drugom krugu.
Guest- Guest
Ma na spodobe tipa Culej,Đakić,Glasnović...nije vrijedno obraćati pažnju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu