Kraljica Koli...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kraljica Koli...
pismejker wrote:Eroo wrote:
uffff..yebe se Ta....
A ti, Sveto, si vjerojatno začet po Duhu Svetomu.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
pa daj barem fotku ruke objavi, tog mitskog bića.
ti si obični drkaroš u 60tim, prosječne plaće i kao crveni sav nadrkan na svijet oko sebe.
debele ne mogu trčat, vozit bicikl. mogu pjevat i biti u kuhinji.
a, to mi u životu ne treba.
jednom sam jebao sisatu i cijelo vrijeme se držala za sise da ju ne lupaju.
mršave su kao bršljan, cijelog te obuhvate.
ti si obični drkaroš u 60tim, prosječne plaće i kao crveni sav nadrkan na svijet oko sebe.
debele ne mogu trčat, vozit bicikl. mogu pjevat i biti u kuhinji.
a, to mi u životu ne treba.
jednom sam jebao sisatu i cijelo vrijeme se držala za sise da ju ne lupaju.
mršave su kao bršljan, cijelog te obuhvate.
2014-12-30
Eroo wrote:pismejker wrote:Eroo wrote:
uffff..yebe se Ta....
A ti, Sveto, si vjerojatno začet po Duhu Svetomu.
nego... ..mama kaze,nije me htjela,tata kaze,zajebao se,pa nije izvadio na vrijeme..
Guest- Guest
jedino taj njezin osmjeh,ko u anglosaksonaca,umjetan,ko da joj je sa plasticnom operacijom ugradjen...al ajd sad niko nije savrsen
politicari i javne osobe..to im je sasvim prirodno ponasanje-gluma..Unimatrix_Zero wrote:jedino taj njezin osmjeh,ko u anglosaksonaca,umjetan,ko da joj je sa plasticnom operacijom ugradjen...al ajd sad niko nije savrsen
Guest- Guest
pismejker wrote:politicari i javne osobe..to im je sasvim prirodno ponasanje-gluma..Unimatrix_Zero wrote:jedino taj njezin osmjeh,ko u anglosaksonaca,umjetan,ko da joj je sa plasticnom operacijom ugradjen...al ajd sad niko nije savrsen
oo kraljice kroasana koli,pimpek me za njom boli
jebeš osmjeh. ero kada ode pišat uz artritis i tremor tri put nategne lignju.Unimatrix_Zero wrote:jedino taj njezin osmjeh,ko u anglosaksonaca,umjetan,ko da joj je sa plasticnom operacijom ugradjen...al ajd sad niko nije savrsen
veselje za starije, ne znamo kaj gospođa veli.
2014-12-30
de,to bih ja sve(politicare) u veliku rupu i zalijo urejom..Nemas gorih parazita na svijetu..
Guest- Guest
evo sad u anglosaksoniji se digla silna frka oko Trumpa,demokrati se uzjebali,ja ono boli me franjo
inžinjeru. urea je prezervativ. općenito se hrana pakira u dušikovoj atmosferi.pismejker wrote:de,to bih ja sve(politicare) u veliku rupu i zalijo urejom..Nemas gorih parazita na svijetu..
vjerovatno si mislio na vapno.
2014-12-30
citam neki dan..proglasili bi Impičment...mislim ono..nemaju nikakav razlog,ali su "nezadovoljni" njime...msm i svaka budala u Jemerici ima pravo glasa...ali hajde..Unimatrix_Zero wrote:evo sad u anglosaksoniji se digla silna frka oko Trumpa,demokrati se uzjebali,ja ono boli me franjo
Guest- Guest
pismejker wrote:citam neki dan..proglasili bi Impičment...mislim ono..nemaju nikakav razlog,ali su "nezadovoljni" njime...msm i svaka budala u Jemerici ima pravo glasa...ali hajde..Unimatrix_Zero wrote:evo sad u anglosaksoniji se digla silna frka oko Trumpa,demokrati se uzjebali,ja ono boli me franjo
glupe demokrate,jedu baklave,nista od impechmenta,nego ajde nesto pkusavaju,sljedece godine imace opet sansu na izborima ali opet ce se ispaliti,vidjeces
serete bezveze, prvi bi svetoje desno jaje dao da umoči u ovo, a žena neizgleda loše, ali kad karaš imaginarne ruskinje porastu kriteriji
2014-04-15
veber-
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Kraljica
» Koli vrati se...
» Koli:'Di si Skoro bio 91'?
» Odlazi li Kraljica?
» Kraljica
» Koli vrati se...