Ujkani i Koka ništa, a Konjufca predsjednik
Page 1 of 1
Ujkani i Koka ništa, a Konjufca predsjednik
Glauk Konjufca Başkan – Fikrim Damka Başkan Yardımcısı
Kosova Meclisi milletvekilleri Vetëvendosje (Kendin Karar Al) Hareketi tarafından önerilen Glauk Konjufca’yı Kosova Meclisi Başkanı görevine seçti. Çoğunluk olmayan topluluklardan 7 milletvekili önerisiyle KDTP milletvekili Fikrim Damka Kosova Meclisi Başkan Yardımcısı görevine seçildi.
Kosova Meclisi milletvekilleri Vetëvendosje (Kendin Karar Al) Hareketi tarafından önerilen Glauk Konjufca’yı Kosova Meclisi Başkanı görevine 75 kabul, 27 ret, 6 çekimser oy ile seçti.
Meclis oturumu devamında Vetëvendosje’den Arberie Nagavci, Kosova Demokratik Birliği’nden (LDK) Kujtim Gashi ve PDK’den Memli Krasniqi seçilirken; çoğunluk topluluk Sırp Listesi’nden Slavko Simiç, çoğunluk olmayan topluluklardan 7 milletvekili önerisiyle ise KDTP milletvekili Fikrim Damka Kosova Meclisi Başkan Yardımcısı görevine seçildiler.
http://www.kosovahaber.net/?page=2,9,54593
-----------------------
Ima na šiptarskom, ali ja, Hrvat, kurca ne razumijem, pa moram čitat ovo četničko:
-----------------------
Konjufcja predsednik parlamenta tzv. Kosova
Konstitutivna sednica tzv. kosovske Skupštine kojom je predsedavao najstariji poslanik Johja Koka u pratnji Fjola Ujkanija najmlađeg poslanika, obojice iz Pokreta Samoopredeljenja, započela je u četvrtak oko 15,00 sati.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:838313-Konjufcja-predsednik-parlamenta-tzv-Kosova-Simic-potpredsednik
-----------------------
Što sad, ja, kao Hrvat, da mislim?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Similar topics
» Njemački predsjednik priznao poraz:'Ništa od četvrtog rajha kroz EU kao naddržavu'
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Ujkani i Makedonci .....vojna suradnja
» Ujkani opet napali četnika Petka u Uzdolju
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Ujkani i Makedonci .....vojna suradnja
» Ujkani opet napali četnika Petka u Uzdolju
Page 1 of 1