Ždrijeb Eura
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Ždrijeb Eura
Ždrijeb Europskog prvenstva 2016. godine je u Parizu 12. prosinca, a reprezentacije će biti razvrstane u šest skupina s po četiri države.
SKUPINA 1: Francuska, Španjolska, Njemačka, Engleska, Portugal, Belgija
SKUPINA 2: Italija, Rusija, Švicarska, Austrija, HRVATSKA, Ukrajina
SKUPINA 3: Češka, Švedska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Mađarska
SKUPINA 4: Turska, Irska, Island, Wales, Albanija, Sjeverna Irska
SKUPINA 1: Francuska, Španjolska, Njemačka, Engleska, Portugal, Belgija
SKUPINA 2: Italija, Rusija, Švicarska, Austrija, HRVATSKA, Ukrajina
SKUPINA 3: Češka, Švedska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Mađarska
SKUPINA 4: Turska, Irska, Island, Wales, Albanija, Sjeverna Irska
Re: Ždrijeb Eura
iz 1. bi volio njemačku ili englesku iz 3.bilo koga osim švedske i poljske iz 4.albaniju ili sjeverne irce
Similar topics
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Nema eura
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Nema eura
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1