TAJNI SPORAZUM RUSIJE I SAD
Page 1 of 1
TAJNI SPORAZUM RUSIJE I SAD
http://balkanbreakingnews.com/tajni-sporazum-rusije-i-sad-nic%D0%B5-drz%D0%B0v%D0%B0-kurdist%D0%B0n-%D1%82ursk%D0%B0-s%D0%B5-sm%D0%B0nju%D1%98%D0%B5-s-%D0%B0r%D0%B0bi%D1%98%D0%B0-s%D0%B5-r%D0%B0sp%D0%B0d%D0%B0-n%D0%B0-tri-dj/
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: TAJNI SPORAZUM RUSIJE I SAD
: Ničе držаvа Kurdistаn, Тurskа sе smаnjuје, S. Аrаbiја sе rаspаdа nа tri djеlа
2015-08-08
michaellcmacha wrote:: Ničе držаvа Kurdistаn, Тurskа sе smаnjuје, S. Аrаbiја sе rаspаdа nа tri djеlа
Pa ne može bolje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Оd Тurskе ćе – prеmа njеgоvim prеdviđаnjimа – biti „оdrеzаn“ turski Kurdistаn kојi ćе sе uјеdiniti sа siriјskim i irаčkim Kurdistаnоm. Таkо ćе Kurdi kоnаčnо dоbiti svојu držаvu. Оvо znаči dа ćе sе smаnjiti i tеritоriје Irаkа i Siriје. Оd Тurskе ćе – prеmа njеgоvim prеdviđаnjimа – biti „оdrеzаn“ turski Kurdistаn kојi ćе sе uјеdiniti sа siriјskim i irаčkim Kurdistаnоm. Таkо ćе Kurdi kоnаčnо dоbiti svојu držаvu. Оvо znаči dа ćе sе smаnjiti i tеritоriје Irаkа i Siriје.
Мејsаn smаtrа dа činjеnicа dа su Kurdi – uz pоmоć аviјаciје SАD – iz izuzеtnо vаžnоg grаdа Sindžаrа uprаvо izbаcili snаgе Islаmskе držаvе nајrjеčitiје gоvоri dа pоdjеlа Тurskе niје nikаkvо nаklаpаnjе.
Оn ukаzuје dа su siriјski Kurdi dо prijе dvа mjеsеcа bili nа strаni siriјskе аrmiје, а dа su оtаd nаglо prоmjеnili strаtеšku оriјеntаciјu i pоstаli sаvеznici SАD. I pоdvlаči: tо tаkоđе ukаzuје dа sе nеštо krupnо sprеmа.
2015-08-08
Bez obzira na državu koju zaslužuju zadnjih 4000 tisuće godina, ogroman problem će predstavljati društveno uređenje. Nisu svi za američku demokraciju.
Guest- Guest
Turska je u NATOu tako da u to baš ne vjerujem a ovo za SA ....ne znam situaciju unutar države al u svakom slućaju nafa će im presušit tj već i da im poćme to opadat financijski to je već ono unutarnje trzavice tako da je tamo sve moguće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Po ovim natpisima, jedino iranski i armenski dio neće dobiti.
Guest- Guest
Sirija i Irak su države koje su se raspale pa bez obzira šta na papiru neke te državne granice postoje u praksi to tamo ne postoji.
Stanje je ovakvo sada :
Ja samo primjećujem da Kurdi , američki saveznici odvajau Tursku od Arapa i obrnuto te Tursku od naftnih polja ( opa amerika ih uzima dakle ) , te su nekakva vojna krajina i prema Iranu istodobno.
Stanje je ovakvo sada :
Ja samo primjećujem da Kurdi , američki saveznici odvajau Tursku od Arapa i obrnuto te Tursku od naftnih polja ( opa amerika ih uzima dakle ) , te su nekakva vojna krajina i prema Iranu istodobno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To se i meni čini čudnim. Nastanak Kurdske ima potencijal destabilizacije Irana po nacionalnoj osnovici.Fénix wrote:Po ovim natpisima, jedino iranski i armenski dio neće dobiti.
hahah pa Irana, pa ode pola Turske, Turci to neće dati bez velikog pokolja i to kad kažem velikog jako velikog, a Iran sad sigurno neće dati dio teritorija, autonomija da, iako msilim i da sada imaju, što se tiče Armenaca mislim da nitko nije od Vas upoznao njih ti više neće odstupiti niti mm a ne Kurdima dati dio ionako odrezanog teritorijaRegoč wrote:To se i meni čini čudnim. Nastanak Kurdske ima potencijal destabilizacije Irana po nacionalnoj osnovici.Fénix wrote:Po ovim natpisima, jedino iranski i armenski dio neće dobiti.
Kermit-
2014-04-17
Velike sile igraju na duge staze, nitko ne kaže da će to biti do Božića, čak ni onoga 2025.asilovski wrote:hahah pa Irana, pa ode pola Turske, Turci to neće dati bez velikog pokolja i to kad kažem velikog jako velikog, a Iran sad sigurno neće dati dio teritorija, autonomija da, iako msilim i da sada imaju, što se tiče Armenaca mislim da nitko nije od Vas upoznao njih ti više neće odstupiti niti mm a ne Kurdima dati dio ionako odrezanog teritorijaRegoč wrote:To se i meni čini čudnim. Nastanak Kurdske ima potencijal destabilizacije Irana po nacionalnoj osnovici.Fénix wrote:Po ovim natpisima, jedino iranski i armenski dio neće dobiti.
Turci su mogli doživjeti sudbinu koju su imali dolaskom u Anatoliju, ali Englezići i velike sile su izdali Kurde i njihov 4000 tisuće godina dug san o državi.
Guest- Guest
Similar topics
» TAJNI sporazum između Vojka Obersnela i Frljićeve prethodnice...JE LI JEDINI?
» Iz Rusije stigla najava: Uskoro će biti potpisan veliki sporazum s Iranom
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» Kako rat i tajni troškovi izjedaju Putinov proračun
» Iz Rusije stigla najava: Uskoro će biti potpisan veliki sporazum s Iranom
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» Kako rat i tajni troškovi izjedaju Putinov proračun
Page 1 of 1