Čestitke Marcellusu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Čestitke Marcellusu
Gledao sam podcast sa marcellusom i prvi problem što ga muči je čobanluk. Okomio na prelijepu brenu, a prave hr čobane ne spominje.
Onda je spomenuo neki narkomanski band kao usporedbu, a vidi se po njemu da je i sam ovisnik. Ima dugu kosu. Mozda je i gej sto je njegova privatna stvar.
Skoro je seljo kao i on, a sveznajuci marcellus je i teroticar zavjere jer je njegova zena nesto radila u europi i zato on zna. Bemti njegove izvore.
I nek nauci da stakori ne zive u mocvari jer nemaju peraje nego zive oko mocvare jer imaju 4 noge.
Njemu nitko ne valja od austrougarske na ovamo, a zaboravlja na Italiju i rimsko carstvo koje je donjelo kulturu cijeloj europi.
Skoro ne nudi nista novo nego nudi nesto staro, crkva, bog, domovina i ono sto se sve velicalo 1991.
Rekao je da inteligencija opada, a nikad nije bilo vise genijalaca nego danas, Danasnji covjek se pretvara iz homosapiensa u nesto vece. Mozemo mjeriti ovaj napredak sa neandertalcem naspram homosapijensu.
Dolazi novi svijet o kojem on pojma nema jer za njega kao i za Skoru jos uvijek je bitna '41. i tamo mu je mjesto i nek ostane tamo.
Onda je spomenuo neki narkomanski band kao usporedbu, a vidi se po njemu da je i sam ovisnik. Ima dugu kosu. Mozda je i gej sto je njegova privatna stvar.
Skoro je seljo kao i on, a sveznajuci marcellus je i teroticar zavjere jer je njegova zena nesto radila u europi i zato on zna. Bemti njegove izvore.
I nek nauci da stakori ne zive u mocvari jer nemaju peraje nego zive oko mocvare jer imaju 4 noge.
Njemu nitko ne valja od austrougarske na ovamo, a zaboravlja na Italiju i rimsko carstvo koje je donjelo kulturu cijeloj europi.
Skoro ne nudi nista novo nego nudi nesto staro, crkva, bog, domovina i ono sto se sve velicalo 1991.
Rekao je da inteligencija opada, a nikad nije bilo vise genijalaca nego danas, Danasnji covjek se pretvara iz homosapiensa u nesto vece. Mozemo mjeriti ovaj napredak sa neandertalcem naspram homosapijensu.
Dolazi novi svijet o kojem on pojma nema jer za njega kao i za Skoru jos uvijek je bitna '41. i tamo mu je mjesto i nek ostane tamo.
Milovan- Posts : 23
2019-12-24
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Re: Čestitke Marcellusu
Gledam i slušam kolegu forumaša..T. wrote:E mate, di si, šta ima?
U svakom slučaju mi je drago što se popravio :)
Kakvi je to odgovor bez pitanja?mativka wrote:Gledam i slušam kolegu forumaša..T. wrote:E mate, di si, šta ima?
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Ma sta se popravio? Povuko dvije crte i lupeta bistro. isti je ko mamic kad se nasmrce onda urla.mativka wrote:A popravio se...nije mu loše :)
2019-12-24
Kako se tebi Marc čini?T. wrote:Kakvi je to odgovor bez pitanja?mativka wrote:Gledam i slušam kolegu forumaša..T. wrote:E mate, di si, šta ima?
Jel mu ide bolje? :)
To se ne konta...mativka wrote:Kako se tebi Marc čini?T. wrote:Kakvi je to odgovor bez pitanja?mativka wrote:Gledam i slušam kolegu forumaša..T. wrote:E mate, di si, šta ima?
Moš ti puno bolje, smislenije...
Inače ne čitam politiku opće...
2014-04-14
Pa jel bar slušaš? :)T. wrote:To se ne konta...mativka wrote:Kako se tebi Marc čini?T. wrote:Kakvi je to odgovor bez pitanja?mativka wrote:Gledam i slušam kolegu forumaša..T. wrote:E mate, di si, šta ima?
Slušam ko ćuko...mativka wrote:Pa jel bar slušaš? :)T. wrote:To se ne konta...mativka wrote:Kako se tebi Marc čini?T. wrote:Kakvi je to odgovor bez pitanja?mativka wrote:
Gledam i slušam kolegu forumaša..
Nemam nikakvih problema s time...
Danas sam skuva bakalar npr. ...
2014-04-14
Ko je ovaj bolid, crvenkasti ili deda... ili neko treći? Da sad ne proučavam
dobro gostovanje marcell...da si malo vise po gerijatriji opleo al ok..ima vremena
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Dobro me znaš. Nemoj da Mile počne pričat kako su te gledali '91. kad nisi htio ić se borit za otadžbinu, a tek da počnem pričat o tvojim problemima sa komšijama, znaš ti znaš ko sam i ko si ti. U svakom slučaju prihvati moj dobronamjerni savjet, ostani u '41.marcellus wrote:Ko je ovaj bolid, crvenkasti ili deda... ili neko treći? Da sad ne proučavam
2019-12-24
marcellus wrote:Ko je ovaj bolid, crvenkasti ili deda... ili neko treći? Da sad ne proučavam
Tko god da je, jos cuti bol od tvog mu prangijanja tko zna kad i tko zna gdje.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:Ko je ovaj bolid, crvenkasti ili deda... ili neko treći? Da sad ne proučavam
Tko god da je, jos cuti bol od tvog mu prangijanja tko zna kad i tko zna gdje.
đavo će ga znat. Uglavnom, komšije nikad nisam imao a sa susedima sam si navek bil dobar, tak da... ode trol na ignor
mora čovjek od nečeg živjet.
marc nam je režimski novinar i od toga živi.
2014-12-30
Dobro, kad već me stavio na ignor nek se zna da nisam trol nego da smo bili zajedno na liječenju od alkohola bezuspješno i bio je s nama i rajko.
2019-12-24
veber wrote:mora čovjek od nečeg živjet.
režimski novinari su za kolindu i hdz, ponekad i za milojka.
Jedina novost u vezi s Marcelkom je DA ŠTAKORI IMAJU 4 noge bez plivaćih kozhicaMilovan wrote:Gledao sam podcast sa marcellusom i prvi problem što ga muči je čobanluk. Okomio na prelijepu brenu, a prave hr čobane ne spominje.
To je ukratko opis infotmativne i teorijske vrijednosti marcelkovog novinarstva
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2