Zatvorski izvještaj: Najviše glasova otišlo Škori i Kolindi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zatvorski izvještaj: Najviše glasova otišlo Škori i Kolindi
tocno....ja sam ih zvao đabalesku ekipa tadaRayMabus wrote:Pa to ti je ista ekipa koja je i 2000 godine glasala za komuniste.vuksadinare wrote:irud te jebo kaze poslovica starost mudrost...izgleda da je ta poslovica zaobisla nasu gerijatrijuRayMabus wrote:Starčad i emanicipacija će ti glasat za socijaliste. To ti je tako.
Zato eto njima krah nataliteta pa nek oni glasaju za socijaliste. Kad se raznese koji wehabdija bude palo sve jer će onda svi shvatit da moraju imat svoj održiv natalitet a stvar krahirala i triba puno love iz proračuna uložit u to a para nigdje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja san tada glasa za HSP i nikako mi nisu jasni ljudi koji ne mogu shvatiti da nakon onakvog rata nema povratka u Jugoslaviju.vuksadinare wrote:tocno....ja sam ih zvao đabalesku ekipa tadaRayMabus wrote:Pa to ti je ista ekipa koja je i 2000 godine glasala za komuniste.vuksadinare wrote:irud te jebo kaze poslovica starost mudrost...izgleda da je ta poslovica zaobisla nasu gerijatrijuRayMabus wrote:Starčad i emanicipacija će ti glasat za socijaliste. To ti je tako.
Zato eto njima krah nataliteta pa nek oni glasaju za socijaliste. Kad se raznese koji wehabdija bude palo sve jer će onda svi shvatit da moraju imat svoj održiv natalitet a stvar krahirala i triba puno love iz proračuna uložit u to a para nigdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa nije suljo se bezveze preznojavao zbog škore....
2015-09-08
gle...pa nije tuđman bezveze rekao o 20% onih koji nisu iskreno prihvatili neovisnu hrvatsku..uostalom to svojim primjerom neki ovdje pokazuju..mentalni jugoslaveni i supcine po karakteru...kojima je lako bilo prodati lazni mit ili mitove..takve su zvali jos za vrijeme juge đikanima..RayMabus wrote:Ja san tada glasa za HSP i nikako mi nisu jasni ljudi koji ne mogu shvatiti da nakon onakvog rata nema povratka u Jugoslaviju.vuksadinare wrote:tocno....ja sam ih zvao đabalesku ekipa tadaRayMabus wrote:Pa to ti je ista ekipa koja je i 2000 godine glasala za komuniste.vuksadinare wrote:irud te jebo kaze poslovica starost mudrost...izgleda da je ta poslovica zaobisla nasu gerijatrijuRayMabus wrote:Starčad i emanicipacija će ti glasat za socijaliste. To ti je tako.
2015-09-08
Izabrali ste Milanovića. Super računica, moram priznati. Čestitam još jednom!vuksadinare wrote:škoro sigurno ne bi...ne da ne bi..nego bi razlika između škore i zokija minimum bila 10% u korist skore ako ne i viseRayMabus wrote:Dosadan si. Jedini koji je izabrao Zokija ste vi koji ste gurali Kolindu jer ova lako može ispušit a Škoro ne bi.Eroo wrote:Tipični "zoranizam".vuksadinare wrote:tebe bi dao grtis neprijatelju sa molbom 'njega ni za zivu glavu postedjeti ako je i vama stalo da psihu sacuvate inace najebaste'Eroo wrote:
I ti si glasao za Zokija, šta sad dramiš...Čestitam ti na izboru!
Još jednom: Čestitke za izbor Zokija!
Mudro je to bilo, mudrije nego što bi se od vas moglo očekivati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
....i đabalebarošima koji su s eprodavali svakom ako je bilo za đabevuksadinare wrote:gle...pa nije tuđman bezveze rekao o 20% onih koji nisu iskreno prihvatili neovisnu hrvatsku..uostalom to svojim primjerom neki ovdje pokazuju..mentalni jugoslaveni i supcine po karakteru...kojima je lako bilo prodati lazni mit ili mitove..takve su zvali jos za vrijeme juge đikanima..RayMabus wrote:Ja san tada glasa za HSP i nikako mi nisu jasni ljudi koji ne mogu shvatiti da nakon onakvog rata nema povratka u Jugoslaviju.vuksadinare wrote:tocno....ja sam ih zvao đabalesku ekipa tadaRayMabus wrote:Pa to ti je ista ekipa koja je i 2000 godine glasala za komuniste.vuksadinare wrote:
irud te jebo kaze poslovica starost mudrost...izgleda da je ta poslovica zaobisla nasu gerijatriju
2015-09-08
Na kojih 20% se misli? Na vas koji ste birali Milanovića? Isti oni koji su birali i Mesića i Josipovića. Matematika je neumoljiva.vuksadinare wrote:gle...pa nije tuđman bezveze rekao o 20% onih koji nisu iskreno prihvatili neovisnu hrvatsku..uostalom to svojim primjerom neki ovdje pokazuju..mentalni jugoslaveni i supcine po karakteru...kojima je lako bilo prodati lazni mit ili mitove..takve su zvali jos za vrijeme juge đikanima..RayMabus wrote:Ja san tada glasa za HSP i nikako mi nisu jasni ljudi koji ne mogu shvatiti da nakon onakvog rata nema povratka u Jugoslaviju.vuksadinare wrote:tocno....ja sam ih zvao đabalesku ekipa tadaRayMabus wrote:Pa to ti je ista ekipa koja je i 2000 godine glasala za komuniste.vuksadinare wrote:
irud te jebo kaze poslovica starost mudrost...izgleda da je ta poslovica zaobisla nasu gerijatriju
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Aj ti na ignor ....idućih 15 dana. Dosadan si. Tupiš jedno te isto. Pa pa. Sretan ti Božić i Nova godina.Eroo wrote:Izabrali ste Milanovića. Super računica, moram priznati. Čestitam još jednom!vuksadinare wrote:škoro sigurno ne bi...ne da ne bi..nego bi razlika između škore i zokija minimum bila 10% u korist skore ako ne i viseRayMabus wrote:Dosadan si. Jedini koji je izabrao Zokija ste vi koji ste gurali Kolindu jer ova lako može ispušit a Škoro ne bi.Eroo wrote:Tipični "zoranizam".vuksadinare wrote:
tebe bi dao grtis neprijatelju sa molbom 'njega ni za zivu glavu postedjeti ako je i vama stalo da psihu sacuvate inace najebaste'
Još jednom: Čestitke za izbor Zokija!
Mudro je to bilo, mudrije nego što bi se od vas moglo očekivati.
2014-04-11
Eto in sad Kolinda kandidat HDZa u drugom krugu pa nek se misle kako će dobit Milanovića. Za Škoru su glasali mladi i desnica a mladi Kolindu ne mogu smislit radi Bandića ( korupcija ).
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/govor-je-bio-jadan-pun-floskula-a-samo-pogledajte-milanovicev-u-hdz-u-vise-nitko-ne-spominje-crne-labudove-pogled-u-buducnost-ne-nudi-optimizam/9787267/
Uopće me ne bi čudilo da Milanče pobjedi.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/govor-je-bio-jadan-pun-floskula-a-samo-pogledajte-milanovicev-u-hdz-u-vise-nitko-ne-spominje-crne-labudove-pogled-u-buducnost-ne-nudi-optimizam/9787267/
Uopće me ne bi čudilo da Milanče pobjedi.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Tiskano izdanje britanskog Independenta otišlo u povijest
» Prošle godine trbuhom za kruhom iz BiH otišlo 70 tisuća ljudi
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Tiskano izdanje britanskog Independenta otišlo u povijest
» Prošle godine trbuhom za kruhom iz BiH otišlo 70 tisuća ljudi
Page 3 of 3