Izbori
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izbori
Nisam nikad brže glasa u životu, s nogu...
Od kad sam dobio listić pa do kad sam ga ubacio u kutiju prošlo je cca 10 sec. ...
Od kad sam dobio listić pa do kad sam ga ubacio u kutiju prošlo je cca 10 sec. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja san malo duže. Bila neka dobra u DIPu pa san malo ćirija priko kutije.T. wrote:Nisam nikad brže glasa u životu, s nogu...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/komentari/ako-su-izbori-koliko-toliko-odraz-politicke-scene-jao-nama-pobjeda-zorana-milanovica-je-dokaz-kako-biraci-doista-imaju-kratko-pamcenje/9782977/
hrvatska je samo odraz političke nezrelosti, nedoraslosti i političke kulture unutar puka.
onda nam se dešava to što nam se dešava.
mi ne glasamo za, već protiv.
i onda po nekom vlastitom svjetonazoru glasamo za opciju protiv, umjesto za.
zato i jesmo u mulju.
zato pola političara i dalje besramno grabi.
zato jedan gradonačelnik jebe mater novinarima i široj i bližoj okolici.
zato ljudi odlaze.
i kao što reče slučajni političar; mi smo fakat slučajna zemlja.
i ja sam danas glasao protiv, a ne za.
ali mene boli kurac, dobio sam bonus i opet sam na godišnjem do 6 kraljeva :P
mali rezime godine, ne bumo o novcu već o teškom životu u kontejnerima i hranjenju u lidlu.
u ovoj firmi sam od 08.02.2019.
povezao sam; od 7 praznika, njih 6 s vikendima 20 i 18 dana GO i 29 dana prekovremenih (kod mene je ugovor 7+7+7+7+4-tjedno, pa je sve ostalo prekovremeno)
i onda u toj užasnoj njemačkoj nisam bio 73 dana. UŽASSSS.
i u petak mi javili da sam dobio povišicu 2€/h brutto
fuj ta njemačka
živio hadezej i kolinda
onda nam se dešava to što nam se dešava.
mi ne glasamo za, već protiv.
i onda po nekom vlastitom svjetonazoru glasamo za opciju protiv, umjesto za.
zato i jesmo u mulju.
zato pola političara i dalje besramno grabi.
zato jedan gradonačelnik jebe mater novinarima i široj i bližoj okolici.
zato ljudi odlaze.
i kao što reče slučajni političar; mi smo fakat slučajna zemlja.
i ja sam danas glasao protiv, a ne za.
ali mene boli kurac, dobio sam bonus i opet sam na godišnjem do 6 kraljeva :P
mali rezime godine, ne bumo o novcu već o teškom životu u kontejnerima i hranjenju u lidlu.
u ovoj firmi sam od 08.02.2019.
povezao sam; od 7 praznika, njih 6 s vikendima 20 i 18 dana GO i 29 dana prekovremenih (kod mene je ugovor 7+7+7+7+4-tjedno, pa je sve ostalo prekovremeno)
i onda u toj užasnoj njemačkoj nisam bio 73 dana. UŽASSSS.
i u petak mi javili da sam dobio povišicu 2€/h brutto
fuj ta njemačka
živio hadezej i kolinda
2014-12-30
Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
Aj nemoj na lokalne izlazit...
darth_vader-
2014-04-17
kolega, ja sam dva put glasal protiv. tam i tu.jasambrend wrote:Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
zbog ljudi kao što si ti i slični, nisam imao srca zaokružit pijana krava.
2014-12-30
kaj hoćeš, pa u njemačkoj, a veber je tam, je pobijedio tvoj pulenjasambrend wrote:Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
veber je u hrvatskoj. ti izrabljivači kapitalistički, stoka sitnog zuba mi uz bonus dali i nagradno 2 tjedna (10 radnih dana)Noor wrote:kaj hoćeš, pa u njemačkoj, a veber je tam, je pobijedio tvoj pulenjasambrend wrote:Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
jebemti, da ti jebem život u kontejneru i gablec u lidlu.
2014-12-30
ma da, a feminizam i natalitet nisu te ometaliRayMabus wrote:Ja san malo duže. Bila neka dobra u DIPu pa san malo ćirija priko kutije.T. wrote:Nisam nikad brže glasa u životu, s nogu...
immortal-
2014-04-16
al patiš, bokče moje :)))veber wrote:veber je u hrvatskoj. ti izrabljivači kapitalistički, stoka sitnog zuba mi uz bonus dali i nagradno 2 tjedna (10 radnih dana)Noor wrote:kaj hoćeš, pa u njemačkoj, a veber je tam, je pobijedio tvoj pulenjasambrend wrote:Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
jebemti, da ti jebem život u kontejneru i gablec u lidlu.
jesi truden otoga?veber wrote:žmehke mi je. kaj je je.
sam je. nabil sam 12kil u zadnjih 4 mj kaj sam se trudil.Noor wrote:jesi truden otoga?veber wrote:žmehke mi je. kaj je je.
2014-12-30
O đizsveber wrote:sam je. nabil sam 12kil u zadnjih 4 mj kaj sam se trudil.Noor wrote:jesi truden otoga?veber wrote:žmehke mi je. kaj je je.
Stani na loptu, bit ćeš širi nego viši :)
kad me šefica jebe, vidiš na kaj to izađe. i ta hrana u kontejnerima, upm.
moram u šoping jerbo sutra imam tulum pa sam si vraga na leđa navalio.
odoh.
odoh.
2014-12-30
Sramota koliko je ona plava spodoba dobila glasova i što je uopće ušla u drugi krug.
U drugi krug su trebali Škoro i Milanović (Obojica s tisuću mana) a onda tko pobjedi-svejedno.
Plava spodoba i nekadašnja Sanaderova mala jučer drži govor i jedva pročita što joj je netko napisao, toliko blamiranje i sramotnih izjava zadnjih mjesec, dva gdje vrijeđa sve oko sebe i vrijeđa instituciju predsjednika. Nije dostojna da radi nigdi, a kamo li da bude predsjednica jedne države.
Jednom riječju SRAMOTA! Nek se srami do jedan tko joj je dao glas jučer.
U drugi krug su trebali Škoro i Milanović (Obojica s tisuću mana) a onda tko pobjedi-svejedno.
Plava spodoba i nekadašnja Sanaderova mala jučer drži govor i jedva pročita što joj je netko napisao, toliko blamiranje i sramotnih izjava zadnjih mjesec, dva gdje vrijeđa sve oko sebe i vrijeđa instituciju predsjednika. Nije dostojna da radi nigdi, a kamo li da bude predsjednica jedne države.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Sramota koliko je ona plava spodoba dobila glasova i što je uopće ušla u drugi krug.
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:kolega, ja sam dva put glasal protiv. tam i tu.jasambrend wrote:Zbog vas dijaspore sad moramo trpiti glupaču još neko vrijeme...
zbog ljudi kao što si ti i slični, nisam imao srca zaokružit pijana krava.
Mada bi me skoro bolija i kurac da nije bilo onog s kolačima... to nije bio uopće slučajan gaf, a znakovito je pokazao da su i meksički karteli uređeno društvo za nas...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:kad me šefica jebe, vidiš na kaj to izađe. i ta hrana u kontejnerima, upm.
odoh.
Bi covek pomislil da si s godinama dosel pameti ... ipak ne.
Guest- Guest
veber wrote:sam je. nabil sam 12kil u zadnjih 4 mj kaj sam se trudil.Noor wrote:jesi truden otoga?veber wrote:žmehke mi je. kaj je je.
Kaj je tebi? Hoces od sebe klinicki slucaj napraviti!
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» izbori HDZ
» Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» izbori HDZ
» Izbori
Page 2 of 5