U šest godina 50.000 đaka manje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U šest godina 50.000 đaka manje
Bitno da su oni dali poticaje za rasplodne krmače ( svinjogojstvo ) a nema ko jist.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/crna-demografska-statistika-u-sest-godina-iz-hrvatskih-skola-nestalo-gotovo-50-000-ucenika-20191221
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/crna-demografska-statistika-u-sest-godina-iz-hrvatskih-skola-nestalo-gotovo-50-000-ucenika-20191221
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U šest godina 50.000 đaka manje
a..djez su nestali???...
-mracni humor na stranu,ali ovo je zabrinjavajuce..to znaci da ce se morati uvesti 50000 Kozojeba radno sposobnih u RH...TRPAJ..!!!
-mracni humor na stranu,ali ovo je zabrinjavajuce..to znaci da ce se morati uvesti 50000 Kozojeba radno sposobnih u RH...TRPAJ..!!!
Guest- Guest
Pa nek uvezu. Šta me brige. Bit će više glasača desnice. Škoro.pismejker wrote:
2014-04-11
Nek vade pare iz proproračuna za djecu a ne mi tu svinje financirat.
Oni misle da su oni Njemačka a oni su Italija koja nema šta uvozit pa godišnje uvoze 200 tisuča Pakistanaca i te ekipe jer in godišnje zbog raspada nataliteta umre 200 tisuća ljudi i eno im Salvini dolazi na vlast.
Oni misle da su oni Njemačka pa da će uvozit Šveđane. Aha kako da nećeš.
Oni misle da su oni Njemačka a oni su Italija koja nema šta uvozit pa godišnje uvoze 200 tisuča Pakistanaca i te ekipe jer in godišnje zbog raspada nataliteta umre 200 tisuća ljudi i eno im Salvini dolazi na vlast.
Oni misle da su oni Njemačka pa da će uvozit Šveđane. Aha kako da nećeš.
2014-04-11
Misliš da će kozojebi glasat za Škoru???RayMabus wrote:Pa nek uvezu. Šta me brige. Bit će više glasača desnice. Škoro.pismejker wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kozojebi nemaju pravo glasa a baš ovih dana proučavam Italiju.jastreb wrote:Misliš da će kozojebi glasat za Škoru???RayMabus wrote:Pa nek uvezu. Šta me brige. Bit će više glasača desnice. Škoro.pismejker wrote:
Priča ide ovako : natrpaš Europu strancima , sve se izmješa i onda oni sutra glasaju protiv nacionalizma jer nisu etnički domoroci jel tako ?
Al u Italiji ne ostaju ....ako dobiju italijanske papire pošto su podstanari onda sele u Njemačku a ode dođu novi koji opet nemaju državljanstvo pa ne mogu glasat.
Jastrebe dragi nije Hai Hitler al jest Viva Musolini i Za dom spremni.
2014-04-11
A kojih to đaka ima ima 50.000 manje?
To nisu napisali.
Jel Hrvata ili Srba?
I kojih ima manje manje, a kojih više manje?
To nisu napisali.
Jel Hrvata ili Srba?
I kojih ima manje manje, a kojih više manje?
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvati će uskoro masovno glasat za desnicu. Više je razloga za to. Recimo ovi Nepalci i slična ekipa , to će sve završit u Zagrebu kod Marceliusa jer je to dio Hrvatske di ima posla i plaće su velike.
Zagreb je četvrtina Hrvatske i desit će se ono isto šta i u Italiji , meni ne dolaze pa ja mogu i za Peovićku a oni nemaju izbora jer dolaze njima pa će za desnicu.
Kad ti isti dobiju papire svi će u Austriju i njih Hrvatska više ne zanima dakle neće glasat za ljevičare kako su to ljevičari zamislili.
Zagreb je četvrtina Hrvatske i desit će se ono isto šta i u Italiji , meni ne dolaze pa ja mogu i za Peovićku a oni nemaju izbora jer dolaze njima pa će za desnicu.
Kad ti isti dobiju papire svi će u Austriju i njih Hrvatska više ne zanima dakle neće glasat za ljevičare kako su to ljevičari zamislili.
2014-04-11
sad će Koli odnijeti pobjedu za inat jer je ismijavaju
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:sad će Koli odnijeti pobjedu za inat jer je ismijavaju
Što je netko gluplji, dobija više glasova. Tako mi biramo od početka.
Zato smo i postigli ovo sve,
crvenkasti-
2014-04-17
tebi ni to nije pomoglocrvenkasti wrote:mortal wrote:sad će Koli odnijeti pobjedu za inat jer je ismijavaju
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:tebi ni to nije pomoglocrvenkasti wrote:mortal wrote:sad će Koli odnijeti pobjedu za inat jer je ismijavaju
Problem je u tome što sad u Hrvatskoj ima premalo Srba.
Srbi po prisili moraju glasovati za pametne kandidate na izborima.
Kad se ti glasovi pribroje i glasovima pametnih Hrvata koji su glasovali za njih, onda bude dovoljno da pobijedi netko tko nije totalni kreten.
Kad mi Hrvati sami glasujemo, onda nema šanse da ne izaberemo idiota.
crvenkasti-
2014-04-17
Od svih političara, novinara, raznih opinion makera i kuraca palaca, čini se da jedino Longi pogađa u srž problema ove države...za zamisliti se definitivno...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Od svih političara, novinara, raznih opinion makera i kuraca palaca, čini se da jedino Longi pogađa u srž problema ove države...za zamisliti se definitivno...
A ja?
crvenkasti-
2014-04-17
I vi Hrvati izumirete...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:I vi Hrvati izumirete...
immortal-
2014-04-16
još da se i za natalitet pobrine jednako tako, di ćeš boljejasambrend wrote:Od svih političara, novinara, raznih opinion makera i kuraca palaca, čini se da jedino Longi pogađa u srž problema ove države...za zamisliti se definitivno...
(sad sam naježila, znam)
jasambrend wrote:I vi Hrvati izumirete...
Nema veze. Bar smo bili Hrvati. Bljesnuli, zasjali, i ugasili se.
Poput zvijezde padalice.
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:još da se i za natalitet pobrine jednako tako, di ćeš boljejasambrend wrote:Od svih političara, novinara, raznih opinion makera i kuraca palaca, čini se da jedino Longi pogađa u srž problema ove države...za zamisliti se definitivno...
(sad sam naježila, znam)
Ne moraš se Longija bojati...za njega si previše emancipirana...
darth_vader-
2014-04-17
longisland ne bi pogodi more iz batele, a ne bit.
isto ko ca su fasizam i komunizam istovrsne ali konkurentne ideologije, un samo zeli zaminiti jedun socijalizam drugin.
isto ko ca su fasizam i komunizam istovrsne ali konkurentne ideologije, un samo zeli zaminiti jedun socijalizam drugin.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U deset godina ugašeno 158 škola, u klupama je 55.000 đaka manje
» Pljevlja: Đaka manje za polovinu
» U sest manje koju minutu
» Raspisana tjeralica za crkvenjakom optuženim da je šest godina silovao psa
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize
» Pljevlja: Đaka manje za polovinu
» U sest manje koju minutu
» Raspisana tjeralica za crkvenjakom optuženim da je šest godina silovao psa
» Španolska se nakon šest godina izvukla iz ekonomske krize