Nino:Koja bih pitanja postavio predsjedničkim kandidatima?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nino:Koja bih pitanja postavio predsjedničkim kandidatima?
http://www.vecernji.hr/premium/koja-bih-pitanja-postavio-predsjednickim-kandidatima-1367569
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nino:Koja bih pitanja postavio predsjedničkim kandidatima?
..nino:ako tretiramo kao 'uspjeh' sto se predsjednica nije izblamirala ili milanovicu debata bila kao neka vrst resocijalizacije onda su se kriteriji doista spustili
2015-09-08
Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
2015-09-08
'Nedjeljka Babića bih upitao kako je, gdje i kada skupio potpise.'
Kako komentirate to što je među depešama koje je američko veleposlanstvo iz Zagreba upućivalo u Washington, a koje su iscurile na Wikileaksu 2011., razvidno da su 2009. tadašnji glavni državni odvjetnik Bajić i ravnatelj Uskoka Cvitan izvještavali tu stranu ambasadu o istragama koje vode pa čak i pokazivali povjerljive dokumente? Zašto to nikada nije sankcionirano i što mislite poduzeti po tom pitanju? Usput bih je i pitao da objasni javnosti što je to Trilaterala i zašto je postala član te organizacije
Kako komentirate to što je među depešama koje je američko veleposlanstvo iz Zagreba upućivalo u Washington, a koje su iscurile na Wikileaksu 2011., razvidno da su 2009. tadašnji glavni državni odvjetnik Bajić i ravnatelj Uskoka Cvitan izvještavali tu stranu ambasadu o istragama koje vode pa čak i pokazivali povjerljive dokumente? Zašto to nikada nije sankcionirano i što mislite poduzeti po tom pitanju? Usput bih je i pitao da objasni javnosti što je to Trilaterala i zašto je postala član te organizacije
ja bi je pitao..koli di je bio jakov '91
2015-09-08
Dobro je oprao škoro oko toksičnih i istrošenih ljudi koji stoje iza njega.
Nino u sridu.
Nino u sridu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja bih ih sve pitao "Šta rade kad ništa ne rade?".
To me i inače zanima čuti od svih ljudi s kojima sam u kontaktu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nije spomenuo Hercegovinu, kme. Btw, što će predsjednički kandidati poduzeti kad/ako 2022. radikalna desnica u Italiji preuzme vlast i objavi da Istra, Zadar i Kvarner pripadaju Italiji? Gdje će tada biti zabavljač i tamburaš Škoro, a gdje Kolinda?vuksadinare wrote:Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
1. Što bi ste učinili da dođete na vlast?
2. Kako vidite Hrvatsku za 5 godina?
3. Kako vidite Europu za 5 godina?
4. Što mislite o odnosu Amerike i EU-a?
5. Kako bi ste ojačali međunarodni položaj Hrvatske u svijetu?
6. Prijeti li Hrvatskoj nova ekonomska kriza i što je potrebno učiniti da se ona izbjegne/ublaži?
7. Što ako SAD napusti BiH, a dođe do novog rata između Srba i Bošnjaka?
8. Što ako doista dođe do raspada NATO Saveza i kako se zaštititi od eventualne vojne prijetnje i radikalizacije u Italiji i Mađarskoj?
6. Prijeti li Hrvatskoj nova ekonomska kriza i što je potrebno učiniti da se ona izbjegne/ublaži?
8. Što ako doista dođe do raspada NATO Saveza i kako se zaštititi od eventualne vojne prijetnje i radikalizacije u Italiji i Mađarskoj?
2015-08-09
Uostalom, Hercegovina je ionako propala. Čeka se rat između Srba i Bošnjaka. Iza jednih stoji Rusija, iza drugih Turska. Hercegovci će na rezervne položaje kod kuma Bandića u Zagreb ili u Munchen, i od tamo će glasati za HDZ.vuksadinare wrote:Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
2015-08-09
o cem ti drobis..pitanje hoce li italija opstati u danasnjim granicama..melkior wrote:Nije spomenuo Hercegovinu, kme. Btw, što će predsjednički kandidati poduzeti kad/ako 2022. radikalna desnica u Italiji preuzme vlast i objavi da Istra, Zadar i Kvarner pripadaju Italiji? Gdje će tada biti zabavljač i tamburaš Škoro, a gdje Kolinda?vuksadinare wrote:Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
2015-09-08
Ako fašisti dođu na vlast, hoće.vuksadinare wrote:o cem ti drobis..pitanje hoce li italija opstati u danasnjim granicama..melkior wrote:Nije spomenuo Hercegovinu, kme. Btw, što će predsjednički kandidati poduzeti kad/ako 2022. radikalna desnica u Italiji preuzme vlast i objavi da Istra, Zadar i Kvarner pripadaju Italiji? Gdje će tada biti zabavljač i tamburaš Škoro, a gdje Kolinda?vuksadinare wrote:Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
2015-08-09
oladi bre covece...kakva italija..muku muce da opstanu a sad bi oni maznjavali tudje ne mogu svoje drzat...madjarska je vec nesto drugacija prica...meni se orban kao politicar svidja ali ocito u zadnje vrijeme od kad nema migranata na madjarskoj granici vrte mu se po glavi velikomadjarske ideje..inace klasika za desnicu i ono sto sam ja davno napisao..desnici u europi kad prestanu biti tema migranti postat ce tema promjena drzavnih granica odnosno postat ce neprijatelji neko drugi poput slaveni,cigani,germani ko god vecmelkior wrote:Ako fašisti dođu na vlast, želim.vuksadinare wrote:o cem ti drobis..pitanje hoce li italijanski opstati u danasnjim granicama ..melkior wrote:Nije spomenuo Hercegovinu, kme. Btw, što će predsjednički kandidati poduzeće kad / ako 2022. radikalna desnica u Italiji preuzeti vlast i objaviti da Istra, Zadar i Kvarner pripadaju Italiji? Gdje će tada biti zabavljač i tamburaš Škoro, a gdje Kolinda?vuksadinare wrote:Nino: Zna li Kolakušić zemljopis van svog faha truba ...
2015-09-08
Uce pjevati gangeEroo wrote:Ja bih ih sve pitao "Šta rade kad ništa ne rade?".
I propjevat će, budi sigurna u to. Uči, uč i ti, trebat će ti.Sora wrote:Uce pjevati gangeEroo wrote:Ja bih ih sve pitao "Šta rade kad ništa ne rade?".
2016-07-22
Ako je riječ o pjesmi. Onda sevdalinka .Eroo wrote:I propjevat će, budi sigurna u to. Uči, uč i ti, trebat će ti.Sora wrote:Uce pjevati gangeEroo wrote:Ja bih ih sve pitao "Šta rade kad ništa ne rade?".
Znas onu prošetala Suljagina Fata
Po Mostaru ..
( prije nego su ere ga razbile )
melkior wrote:Nije spomenuo Hercegovinu, kme. Btw, što će predsjednički kandidati poduzeti kad/ako 2022. radikalna desnica u Italiji preuzme vlast i objavi da Istra, Zadar i Kvarner pripadaju Italiji? Gdje će tada biti zabavljač i tamburaš Škoro, a gdje Kolinda?vuksadinare wrote:Nino:Zna li Kolakusic zemljopis van svog faha truba...
Je li nam živ Tomislav II ili imamo nasljednika. Z d s
Navijat ćemo. Ja čak znam i tko zbog toga nema da brine.melkior wrote:1. Što bi ste učinili da dođete na vlast?
2016-07-22
Aje Nina,ne palamudi više.
Sve nešto oćeš-nećeš,ti bi ovo ,ti bi ono,pa ti nebi ovako...
Aktiviraj se malo,kandidiraj,pa da vidimo koliko vrijediš.
Jedino što si napravio bio je spomenik Brus Liju u Mostaru.
Sve nešto oćeš-nećeš,ti bi ovo ,ti bi ono,pa ti nebi ovako...
Aktiviraj se malo,kandidiraj,pa da vidimo koliko vrijediš.
Jedino što si napravio bio je spomenik Brus Liju u Mostaru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komunist pomrsio račune predsjedničkim kandidatima u Francuskoj
» Redatelj filma "Gazda" postavio Todoriću 30 pitanja?
» Bombu koja je 1975. ubila 11 Amerikanaca u New Yorku postavio je agent UDBE kojeg je štitio FBI
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» Redatelj filma "Gazda" postavio Todoriću 30 pitanja?
» Bombu koja je 1975. ubila 11 Amerikanaca u New Yorku postavio je agent UDBE kojeg je štitio FBI
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
Page 1 of 2