''Imitirao Kolindu pa držao govor kokošima: Sredila sam da nesete osam jaja dnevno''
Page 1 of 1
''Imitirao Kolindu pa držao govor kokošima: Sredila sam da nesete osam jaja dnevno''
Imitirao Kolindu pa držao govor kokošima: Sredila sam da nesete osam jaja dnevno
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Imitirao Kolindu pa držao govor kokošima: Sredila sam da nesete osam jaja dnevno''
I kokoši je iznervirala, počele su kokodakati od muke. Vide da blebeće.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: ''Imitirao Kolindu pa držao govor kokošima: Sredila sam da nesete osam jaja dnevno''
Pa to su valjda kukavice a ne kokosi
One ukradu tuda jaja pa sjednu na njih
One ukradu tuda jaja pa sjednu na njih
hehehehehe..jako dobro..Ero na aparatah...podnjosi tuzbu Udbi..
Guest- Guest
vIDI OVAJ VIDEO YODA...
Guest- Guest
..Koke moje Hrvatice....
Guest- Guest
Similar topics
» Raspudić 2009. držao govor u Kuba-majici i s palestinskom maramom
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Užas u Srbiji: seks s kokošima
» U Ministarstvu uprave su imali posebnu šifru za one kojima je Rimac sredila ispit
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Užas u Srbiji: seks s kokošima
» U Ministarstvu uprave su imali posebnu šifru za one kojima je Rimac sredila ispit
Page 1 of 1