HDZ u strahu..ali od Kolinde!Sve je uprskala
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ u strahu..ali od Kolinde!Sve je uprskala
REKSKLUZIVNO Kako su optužbe da je Škoro utajio porez u Njemačkoj podijelile dijasporu između Kolinde i Škore uoči prvog kruga izbora za predsjednika
[size=30]Moguću prljavu kampanju HDZ-a može prokazati objava računa za nastup u njemačkom Calwu u lipnju 2018. Škorin tim to još nije učinio, a dio vodstva Hrvatske kulturne zajednice aferu zataškava tvrdnjama da je račun stigao, ali je – izgubljen[/size]
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
škoro ima jednu starhovitu prednost koju drugi nemaju..zna komunicirati sa obicnim pukom jer kroz svoje koncerte i nastupima upravo se susretao sa tim obicnim pukom i kroz pjesme i price to iskustvo je stekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mogla bi kolinda izvisit čak i u prvom krugu.. eh da i dalje stoji da ću nacrtati kurčinu na listiću.
Nemoj , glasaj za Škoru da gledamo kako se on i Kolinda kolju u drugom krugu pa u drugom krugu nacrtaj kurčinu. To ti je pametnije.AssadNaPodmornici wrote:mogla bi kolinda izvisit čak i u prvom krugu.. eh da i dalje stoji da ću nacrtati kurčinu na listiću.
Ja ću za Škoru tako da izbaci nekog od ovo dvoje tj il Milanovića il Kolindu a ako budu dva HDZa u drugom krugu onda ću otić glasat al ću napisat Pinokio i to zaokružit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
go-to-va-je gotova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Klasično samoubojstvo iz zasjede...
škoro je ekonomski ljevičar, da nekažem socijalist, a je nemogu glasovati za ljevicu nikako. ali navijat ću da izbaci kolindu, ali opet mi nije toliko bitno, pijana kolinda, ljevičar škoro ili onaj redikul zoki jebe me se, iden crtati kurčinuRayMabus wrote:Nemoj , glasaj za Škoru da gledamo kako se on i Kolinda kolju u drugom krugu pa u drugom krugu nacrtaj kurčinu. To ti je pametnije.AssadNaPodmornici wrote:mogla bi kolinda izvisit čak i u prvom krugu.. eh da i dalje stoji da ću nacrtati kurčinu na listiću.
Ja ću za Škoru tako da izbaci nekog od ovo dvoje tj il Milanovića il Kolindu a ako budu dva HDZa u drugom krugu onda ću otić glasat al ću napisat Pinokio i to zaokružit.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nije stvar u tome nego zavadi pa vladaj jer će se dva Hdza počet klat između sebe ako ovaj uđe u drugi krug. Zato ću ja za Škoru pa ako uđe onda namjerno neću ić glasat da vidim koliko su jaki jedni i drugi.AssadNaPodmornici wrote:škoro je ekonomski ljevičar, da nekažem socijalist, a je nemogu glasovati za ljevicu nikako. ali navijat ću da izbaci kolindu, ali opet mi nije toliko bitno, pijana kolinda, ljevičar škoro ili onaj redikul zoki jebe me se, iden crtati kurčinuRayMabus wrote:Nemoj , glasaj za Škoru da gledamo kako se on i Kolinda kolju u drugom krugu pa u drugom krugu nacrtaj kurčinu. To ti je pametnije.AssadNaPodmornici wrote:mogla bi kolinda izvisit čak i u prvom krugu.. eh da i dalje stoji da ću nacrtati kurčinu na listiću.
2014-04-11
https://www.facebook.com/watch/?v=847885282310026
ahhahaha osijek nikada neće biti odsek haha
ahhahaha osijek nikada neće biti odsek haha
Sora wrote:REKSKLUZIVNO Kako su optužbe da je Škoro utajio porez u Njemačkoj podijelile dijasporu između Kolinde i Škore uoči prvog kruga izbora za predsjednika[size=30]Moguću prljavu kampanju HDZ-a može prokazati objava računa za nastup u njemačkom Calwu u lipnju 2018. Škorin tim to još nije učinio, a dio vodstva Hrvatske kulturne zajednice aferu zataškava tvrdnjama da je račun stigao, ali je – izgubljen[/size]
da je škoro utajio porez u njemačkoj nijemci bi ga već uhapsili. Pa nije to hrvatistan da utajiš šest milijuna kuna poreza pa te osude na mjesec dana guljenja krumpira koje ne odradiš
Ma ima
Tip s tim prakse
JEL IZ STRANKE
ZNA SE ?
Tip s tim prakse
JEL IZ STRANKE
ZNA SE ?
Otvoreni raskol unutar kradezeja
https://www.jutarnji.hr/izbori2019/hdz-ov-zastupnik-culej-skoro-moj-glas-imas-podrzao-nezavisnog-kandidata-jer-je-najavio-mercepovo-pomilovanje-imamo-prvu-reakciju-iz-hdz-a/9760195/
https://www.jutarnji.hr/izbori2019/hdz-ov-zastupnik-culej-skoro-moj-glas-imas-podrzao-nezavisnog-kandidata-jer-je-najavio-mercepovo-pomilovanje-imamo-prvu-reakciju-iz-hdz-a/9760195/
2014-04-11
Škoro se boji ispadanja već u prvom krugu....već zaziva prevaru.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sad ću napisati da sam glup. Ja sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa to je imao i Kićo Slabinac,pa u Saboru nije usta znao otvorit.vuksadinare wrote:škoro ima jednu starhovitu prednost koju drugi nemaju..zna komunicirati sa obicnim pukom jer kroz svoje koncerte i nastupima upravo se susretao sa tim obicnim pukom i kroz pjesme i price to iskustvo je stekao
Probaj Mišu Kovača stavit u Sabor. Taj bi samo ruke dizo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
S obzirom kako je izgledao na sučeljavanju, neće on u drugi krug...vuksadinare wrote:škori svejedno..koli ili zoki u drugom krugu ih uvjerljivo dobija po nedavnim anketamaSora wrote:Skoro ce svakako preskovciti kolindu
To se nema sta sumnjati
Drugi s njime ce biti Milsnovic
E sad
Ako izbori budu posteni , bit ce predsjednik Milsnovic
red wolf-
2016-02-10
u RH je potrebno da se zoveš Matija Babić i porezni dug od 6 milijunčića nestane potezom pera nekih od drugova tipa Linić, Milanče..marcellus wrote:Sora wrote:REKSKLUZIVNO Kako su optužbe da je Škoro utajio porez u Njemačkoj podijelile dijasporu između Kolinde i Škore uoči prvog kruga izbora za predsjednika[size=34]Moguću prljavu kampanju HDZ-a može prokazati objava računa za nastup u njemačkom Calwu u lipnju 2018. Škorin tim to još nije učinio, a dio vodstva Hrvatske kulturne zajednice aferu zataškava tvrdnjama da je račun stigao, ali je – izgubljen[/size]
da je škoro utajio porez u njemačkoj nijemci bi ga već uhapsili. Pa nije to hrvatistan da utajiš šest milijuna kuna poreza pa te osude na mjesec dana guljenja krumpira koje ne odradiš
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» America u strahu
» Hrvati u nevidjenom strahu
» Dritan Abazovic u strahu od likvidacije
» Nijemci u strahu od pobjede Trumpa !
» Svijet u strahu od čovjeka-jarca!!!
» Hrvati u nevidjenom strahu
» Dritan Abazovic u strahu od likvidacije
» Nijemci u strahu od pobjede Trumpa !
» Svijet u strahu od čovjeka-jarca!!!
Page 2 of 2