''Što bi se dogodilo kada bismo nasumice odabrali siromašne obitelji i dali im 1000 dolara? ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Što bi se dogodilo kada bismo nasumice odabrali siromašne obitelji i dali im 1000 dolara? ''
Što bi se dogodilo kada bismo nasumice odabrali siromašne obitelji i dali im 1000 dolara?
Svijet se priprema za novu epohu...
Svijet se priprema za novu epohu...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Što bi se dogodilo kada bismo nasumice odabrali siromašne obitelji i dali im 1000 dolara? ''
Pa proizveli bi smo obitelj parazita...
To je vec dokazano u praksi..Novac koji se daje,brzo se spizdi,a ne stvaraju se radne navike...
Vrlo rado bilo kom nadjem posel u Svabiji,osim ako nije Kozojeb ili afrikaner..
sestru grdim jer je navikla Kćeru na to da joj salje,brutalnu lovu,dok se ova naradi da to zaradi..Kćera se zato hvali susjedama doli,zasto bi radila,kad joj mama salje novac..
Sad bi i sestra da ja malo posaljem mjesecno njenoj kceri,pa sam je sterao u kuratz iz kojeg je iscurila..mamu nisam spominjao..
To je vec dokazano u praksi..Novac koji se daje,brzo se spizdi,a ne stvaraju se radne navike...
sestru grdim jer je navikla Kćeru na to da joj salje,brutalnu lovu,dok se ova naradi da to zaradi..Kćera se zato hvali susjedama doli,zasto bi radila,kad joj mama salje novac..
Sad bi i sestra da ja malo posaljem mjesecno njenoj kceri,pa sam je sterao u kuratz iz kojeg je iscurila..mamu nisam spominjao..
Guest- Guest
Re: ''Što bi se dogodilo kada bismo nasumice odabrali siromašne obitelji i dali im 1000 dolara? ''
A ne...Ovo je uvod u Novi svjetski poredak...pismejker wrote:Pa proizveli bi smo obitelj parazita...
red wolf-
2016-02-10
Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t37941-efekti-opce-uravnotezenosti-novcanih-transfera-eksperimentalni-rezultati-iz-kenije
https://www.ex-iskon-pleme.com/t37941-efekti-opce-uravnotezenosti-novcanih-transfera-eksperimentalni-rezultati-iz-kenije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...RayMabus wrote:Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
red wolf-
2016-02-10
Ti si debil. Prvo pročitaj šta netko napiše pa komentiraj.red wolf wrote:Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...RayMabus wrote:Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
2014-04-11
Ne, ti si debil. Ti i da želiš pročitati nešto, to ćeš učiniti, ali nisi sposoban to razumijeti...RayMabus wrote:Ti si debil. Prvo pročitaj šta netko napiše pa komnetiraj.red wolf wrote:Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...RayMabus wrote:Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
red wolf-
2016-02-10
Pa pročita san na onoj temi prije , proanalizira i da osvrt. Nisi ni pročita. Ne znaš uopće šta san napisa a komentiraš me.red wolf wrote:Ne, ti si debil. Ti i da želiš pročitati nešto, to ćeš učiniti, ali nisi sposoban to razumijeti...RayMabus wrote:Ti si debil. Prvo pročitaj šta netko napiše pa komnetiraj.red wolf wrote:Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...RayMabus wrote:Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
2014-04-11
Ti si meni nebitan...Ne možeš zaustaviti ono što se sada događa...RayMabus wrote:Pa pročita san na onoj temi prije , proanalizira i da osvrt. Nisi ni pročita. Ne znaš uopće šta san napisa a komentiraš me.red wolf wrote:Ne, ti si debil. Ti i da želiš pročitati nešto, to ćeš učiniti, ali nisi sposoban to razumijeti...RayMabus wrote:Ti si debil. Prvo pročitaj šta netko napiše pa komnetiraj.red wolf wrote:Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...RayMabus wrote:Ima tema. Tamo sam stavio svoje mišljenje.
red wolf-
2016-02-10
Pa i ne namjeravam. Pa pročitaj šta san napisa pa će.ti sve bit jasno. Kreten si. Uopće ne znaš šta san napisa a komentiraš me. Ti si uvjeren da san ja napisa da je ovo sranje jel tako ? Pročitaj pa ćeš skužit.red wolf wrote:Ti si meni nebitan...Ne možeš zaustaviti ono što se sada događa...RayMabus wrote:Pa pročita san na onoj temi prije , proanalizira i da osvrt. Nisi ni pročita. Ne znaš uopće šta san napisa a komentiraš me.red wolf wrote:Ne, ti si debil. Ti i da želiš pročitati nešto, to ćeš učiniti, ali nisi sposoban to razumijeti...RayMabus wrote:Ti si debil. Prvo pročitaj šta netko napiše pa komnetiraj.red wolf wrote:
Nebitno...Novi svjetski poredak je nužan, htjeli vi to ili ne...
2014-04-11
Rekao sam ti, ti si meni nebitan...Kao i tvoja vrsta...
red wolf-
2016-02-10
A ti si tko ? Lik koji ne zna komunicirat nego sanja o nekakvom ružićastom svijetu i glava u oblcima a nije u stanju komunicirat s okolinom nego je agresivno napada ćim netko ima drukčije stajalište.red wolf wrote:Rekao sam ti, ti si meni nebitan...Kao i tvoja vrsta...
Kolokvijalno to se zove debil a takvih debila je puna Europa i sad će zbog debilizma takvih ka šta si ti sve otić u kurac jer sanjate svijet bez granica koji nije izvediv u ovakvom svijetu u 21 stoljeću.
2014-04-11
Kad dobiješ čip između palca i kažiprsta, otvorit će ti se jedan novi svijet...RayMabus wrote:A ti si tko ? Lik koji ne zna komunicirat nego sanja o nekakvom ružićastom svijetu i glava u oblcima a nije u stanju komunicirat s okolinom nego je agresivno napada ćim netko ima drukčije stajalište.red wolf wrote:Rekao sam ti, ti si meni nebitan...Kao i tvoja vrsta...
Kolokvijalno to se zove debil a takvih debila je puna Europa i sad će zbog debilizma takvih ka šta si ti sve otić u kurac jer sanjate svijet bez granica koji nije izvediv u ovakvom svijetu u 21 stoljeću.
red wolf-
2016-02-10
nu mene, nu mene
siromašna smo obitelj i soma eura bi dobro došlo
Ne da mi se s tobom filozofirat. Da si pročita šta san napisa onda bi svatija da nisam protiv ove mjere. Zato san ti napisa da si debil. Pričać s menom ko da san ja reka da mjera nije dobra il tako šta.red wolf wrote:Kad dobiješ čip između palca i kažiprsta, otvorit će ti se jedan novi svijet...RayMabus wrote:A ti si tko ? Lik koji ne zna komunicirat nego sanja o nekakvom ružićastom svijetu i glava u oblcima a nije u stanju komunicirat s okolinom nego je agresivno napada ćim netko ima drukčije stajalište.red wolf wrote:Rekao sam ti, ti si meni nebitan...Kao i tvoja vrsta...
2014-04-11
Kad dobiješ čip između palca i kažiprsta, otvorit će ti se je jedan novi svijet...RayMabus wrote:Ne da mi se s tobom filozofirat. Da si pročita šta san napisa onda bi svatija da nisam protiv ove mjere. Zato san ti napisa da si debil. Pričać s menom ko da san ja reka da mjera nije dobra il tako šta.red wolf wrote:Kad dobiješ čip između palca i kažiprsta, otvorit će ti se jedan novi svijet...RayMabus wrote:A ti si tko ? Lik koji ne zna komunicirat nego sanja o nekakvom ružićastom svijetu i glava u oblcima a nije u stanju komunicirat s okolinom nego je agresivno napada ćim netko ima drukčije stajalište.red wolf wrote:Rekao sam ti, ti si meni nebitan...Kao i tvoja vrsta...
red wolf-
2016-02-10
Pa neka im daju Amerikanci. Imaju para.marcellus wrote:nu mene, nu mene
2014-04-11
Uglavnom sve je to ok. Vidim da ovi glupi red wolf uopće ne želi pročitat šta sam napisa na istoj ovoj temi pa ću morat otipkat ukratko : to je ok al samo ako je zemlja u razvoju a ne neka koja ima veliki natalitet itd tj misle se kotit dok ne pukne eko sistem.
2014-04-11
Dogodilo bi se ovo ili ono, kupili bi sebi nesto ili polokali svejedno, bolje je pitanje tko ce zaraditi tih 1000 dolara da se daje.
omni-
2014-04-12
Pa Amerikanci i Evropljani.omni wrote:Dogodilo bi se ovo ili ono, kupili bi sebi nesto ili polokali svejedno, bolje je pitanje tko ce zaraditi tih 1000 dolara da se daje.
Evo Francuska je isto veliki un donator pa sad imaju kaos u Parizu jer štrajk za stezanjem kaiša evropskoj sirotinji da bi se hranili gladni crnci traje već deset dana.
Last edited by RayMabus on 16/12/2019, 23:48; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» ROĐENI MOSTARAC 'Pristao sam voditi Trumpov ekskluzivni klub tek kada mi je ponudio 2500 dolara. Tjedno!'
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» ROĐENI MOSTARAC 'Pristao sam voditi Trumpov ekskluzivni klub tek kada mi je ponudio 2500 dolara. Tjedno!'
» Seljak je okopavao njivu, pa otkrio bure sa 600 MILIONA DOLARA! Kada je čuo čiji je novac, odmah ga je predao
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
Page 1 of 2