YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: YouTube
Kaveni i Betka zakon ste kad ovako divanite. :)
Evo neću sad bacati depru, idu Brkovi. Bolje i krimosi nego depra. :D
Evo neću sad bacati depru, idu Brkovi. Bolje i krimosi nego depra. :D
Guest- Guest
ja i betika imamo tužnu priču, jednom sam je rastužio a nisam se ni ispričao, oprostit će mi jednomRa wrote:Kaveni i Betka zakon ste kad ovako divanite. :)
dobra večer.
Guest- Guest
Večer.ebenica wrote:ja i betika imamo tužnu priču, jednom sam je rastužio a nisam se ni ispričao, oprostit će mi jednomRa wrote:Kaveni i Betka zakon ste kad ovako divanite. :)
dobra večer.
Ma hoće, oprostit će, ali je red da odradiš pokoru prije oprosta. :)
Guest- Guest
ljubavna :D nije loša dubioza al meni taj regge uvijek nekak bude isti :/Ra wrote:Ajooojebenica wrote:od brkova je ova najluđa ikad.
Guest- Guest
Ove prvi put čujem. Nisu loši.ebenica wrote:ljubavna :D nije loša dubioza al meni taj regge uvijek nekak bude isti :/Ra wrote:Ajooojebenica wrote:od brkova je ova najluđa ikad.
Guest- Guest
oni crnogorci su ockej....od elementala mi je najbolja ova:Ra wrote:Kako ti se čine ovi?
Guest- Guest
odem probat zaspat, slabo sam spavao, noć ra. stavit ću sutra jednu brazilsku, ne znam zakaj al tvoj nick me uvijek baci na to :D
Guest- Guest
Odličan je tekst.ebenica wrote:oni crnogorci su ockej....od elementala mi je najbolja ova:Ra wrote:Kako ti se čine ovi?
Umorna sam. Danas sam se precijenila i mislim da ću u krpe prije vremena. Uživaj Kaveni... :)
Guest- Guest
S njima san pusija u backstageu nakon koncerta...ebenica wrote:imamo i mi takvih pozitivaca :D
<3
Jedan člana benda je stari forumaš koji vise ne dolazi tu...
Tako smo se i skompali...
;)
Guest- Guest
Slušaj Stillness...ebenica wrote:ljubavna :D nije loša dubioza al meni taj regge uvijek nekak bude isti :/Ra wrote:Ajooojebenica wrote:od brkova je ova najluđa ikad.
:D
Guest- Guest
Srednja škola i Tubular Bells...violator wrote:U voznji taxijem zasvirao nam je Oldfield.. I otad ne prestaje.
<3
Guest- Guest
betty.boop wrote:je, volim i ja blakea
............poz beti :)....
.... ok, iako mozda malo previse softi.....
..... p.w. mi vise pase.... jako podsjeca na zvuk osamdesetih, glas.....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
ebenica wrote:ja i betika imamo tužnu priču, jednom sam je rastužio a nisam se ni ispričao, oprostit će mi jednomRa wrote:Kaveni i Betka zakon ste kad ovako divanite. :)
dobra večer.
ne znam o cemu pricas, objasnit ces mi ?
pozdrav, usput s vecere ...
betty.boop-
2015-01-23
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 12 of 50