Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
Sad čekamo novi wehabdijski napad u Francuskoj , novu navalu muslimana , recesiju ...bilo šta , neki okidać pa ćemo se gledat kako taj kapitalizam koji je uveo žene na tržište rada propada jer nema tko radit nego se još i kolju među sobom.
To će biti takvo klanje da vam neće više past na pamet da nemate održiv natalitet tj da žene gurate na tržište rada a da prije toga nisu zadovoljile društvenu normu rađanja.
To će biti takvo klanje da vam neće više past na pamet da nemate održiv natalitet tj da žene gurate na tržište rada a da prije toga nisu zadovoljile društvenu normu rađanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Najmanje 5% stanovništva Francuske ( bez prekoocenaskih teritorija ) su crnci , nekih 3,5 miljona ljidi a valjda ih ima i pet miljona jer oni ne vode te statistike.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_people_in_France#
Oni ne znaju šta imaju u državi : crnce , Arape , Kineze , azijate , kozojebe s raznih strana , latinose , evropljane.
To kad pukne bit će šou program tamo.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_people_in_France#
Oni ne znaju šta imaju u državi : crnce , Arape , Kineze , azijate , kozojebe s raznih strana , latinose , evropljane.
To kad pukne bit će šou program tamo.
2014-04-11
Eto nje uskoro u kamp u Bihać.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Sve je problem jer mulati ne glasaju za desničare nego za daljnu trpačinu.
Ova već generacijama živi u karibima... šta je cura skrivila... :D
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
I u Hrvatskoj imate sličnu situaciju. Odakle Milanoviću onoliki glasovi?RayMabus wrote:Sve je problem jer mulati ne glasaju za desničare nego za daljnu trpačinu.red wolf wrote:Nije problem boja kože...Nije problem njena kultura...Ona je čovjek poput tebe i mene...Religija je problem...Ovaj svijet mora, odnosno, uskoro će bit oslobođen tog virusa zvanog religija...
2016-07-22
ja mislio da ce biti bula
Problem je..sto crnji to ljeniji a time sklon pizdarijamared wolf wrote:Nije problem boja kože...Nije problem njena kultura...Ona je čovjek poput tebe i mene...Religija je problem...Ovaj svijet mora, odnosno, uskoro će bit oslobođen tog virusa zvanog religija...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
jebiga bio je rob 1000 godina,sad mora biti lijen
Nikakvo čudo, te tamnopute znaju biti tako zgodne i skladno građene. Mi bjelkinje prema njima djelujemo too soft.RayMabus wrote:Ophely Menzino. Vidi se iz aviona da je porijeklom iz Francuske.
I longi, da te hoće koja takva zaboravio bi ti na nostradamusa, emanćipaćiju , ljubio tlo po kojem hoda.
Al' teško.
Trinity-
2014-04-17
Ima male sise. Ja san ti više seljačko dite. Volin kad se iman za šta uvatit. Ja bi radije neku s većim sisama nego ovu. Da se mene pita samo bi sisate bile miss i prve , druge pratilje itd itd itd.Triny wrote:Nikakvo čudo, te tamnopute znaju biti tako zgodne i skladno građene. Mi bjelkinje prema njima djelujemo too soft.RayMabus wrote:Ophely Menzino. Vidi se iz aviona da je porijeklom iz Francuske.
I longi, da te hoće koja takva zaboravio bi ti na nostradamusa, emanćipaćiju , ljubio tlo po kojem hoda.
Al' teško.
Dobro ovo je kao miss pa onda gleda se kao eleganta , smišna ovo ono pa ka eto ima šakarice i tl ka eto dovoljno i ok aj izbor za miss a ne šta bi ja najradije valja u krevetu.
2014-04-11
Pa koliko je tebi godina, jebate?Još dojiš?RayMabus wrote:Ima male sise. Ja san ti više seljačko dite. Volin kad se iman za šta uvatit. Ja bi radije neku s većim sisama nego ovu. Da se mene pita samo bi sisate bile miss i prve , druge pratilje itd itd itd.Triny wrote:Nikakvo čudo, te tamnopute znaju biti tako zgodne i skladno građene. Mi bjelkinje prema njima djelujemo too soft.RayMabus wrote:Ophely Menzino. Vidi se iz aviona da je porijeklom iz Francuske.
Al' teško.
Dobro ovo je kao miss pa onda gleda se kao eleganta , smišna ovo ono pa ka eto ima šakarice i tl ka eto dovoljno i ok aj izbor za miss a ne šta bi ja najradije valja u krevetu.
2016-07-22
Pa pored onakve kandidatkinje kao što je sadašnja Predsjednica,nije ni čudo.Eroo wrote:I u Hrvatskoj imate sličnu situaciju. Odakle Milanoviću onoliki glasovi?RayMabus wrote:Sve je problem jer mulati ne glasaju za desničare nego za daljnu trpačinu.red wolf wrote:Nije problem boja kože...Nije problem njena kultura...Ona je čovjek poput tebe i mene...Religija je problem...Ovaj svijet mora, odnosno, uskoro će bit oslobođen tog virusa zvanog religija...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Miss Hrvatske 2019
Zgodna , sve pet al onda male sise.
Mislin jeba bi ja nju samo šta kad vidim male sise odma me ne vuče. Ono stavija bi je u regal a ispod deke bi ipak neku sisatu.
Izbor za miss je u biti šta bi stavili u regal a ne šta bi stavija ispod deke.
Zgodna , sve pet al onda male sise.
Mislin jeba bi ja nju samo šta kad vidim male sise odma me ne vuče. Ono stavija bi je u regal a ispod deke bi ipak neku sisatu.
Izbor za miss je u biti šta bi stavili u regal a ne šta bi stavija ispod deke.
2014-04-11
Pa šta će mi to ? Izbor za miss ti je : Šta bi stavili u regal i gledali. Izbor ljepote. Nije izbor ; Šta bi najradije jeba. Jebeš u polumraku. Šta te brige kako izgleda. Bitno je da joj se oće i da imaš šta razvlaćit kad je zgrabiš za prsa a ne da te dočeka zid. Mogu tako i zid jebat.Eroo wrote:Pa koliko je tebi godina, jebate?Još dojiš?RayMabus wrote:Ima male sise. Ja san ti više seljačko dite. Volin kad se iman za šta uvatit. Ja bi radije neku s većim sisama nego ovu. Da se mene pita samo bi sisate bile miss i prve , druge pratilje itd itd itd.Triny wrote:Nikakvo čudo, te tamnopute znaju biti tako zgodne i skladno građene. Mi bjelkinje prema njima djelujemo too soft.RayMabus wrote:Ophely Menzino. Vidi se iz aviona da je porijeklom iz Francuske.
Al' teško.
2014-04-11
RayMabus wrote:Autohotna pasmina
https://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/jamajcanka-je-miss-svijeta-2019-predstavnica-bih-se-nije-plasirala-u-top-40/191214113
eeeee besh mi sve,svijet je oso u kuratz....preblago receno...
ovakve crne strace vidjam svakodnevno na ulicama..ne vidim u njima nish lijepo..
Guest- Guest
Bez gledanja..crnkinja?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Bez gledanja..crnkinja?
Lapo-lapo.
Guest- Guest
Ae..znala sam.Sovak wrote:kaya wrote:Bez gledanja..crnkinja?
Lapo-lapo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Izbor za miss svijeta je smeće kao i eurosong. Tu prolazi jedino politička korektnost na uštrb kvalitete. Ova pjesma ne bi nikad prošla u uži izbor, a kamoli bila izabrana.
A kad smo već kod obojenih, niti jedna ova tzv. miss se ne može mjeriti sa istinskom ljepoticom, jednom, jedinom i neponovljivom, Jessicom Albom:
Hollywood je uvijek imao bolji ukus u biranju rasnih ljepotica nego žiri izbora za miss universe. I bez obzira što je obojana, spram Jessice Albe može se sakriti 90% Europljanki
A kad smo već kod obojenih, niti jedna ova tzv. miss se ne može mjeriti sa istinskom ljepoticom, jednom, jedinom i neponovljivom, Jessicom Albom:
Hollywood je uvijek imao bolji ukus u biranju rasnih ljepotica nego žiri izbora za miss universe. I bez obzira što je obojana, spram Jessice Albe može se sakriti 90% Europljanki
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Nova lica na političkoj secni, mister i prva pratilja
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» EU-ce do 2019 godine ukinuti novac..................
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
» Nova lica na političkoj secni, mister i prva pratilja
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» EU-ce do 2019 godine ukinuti novac..................
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
Page 3 of 4