skoro prebacio u visu brzinu
Page 1 of 1
skoro prebacio u visu brzinu
- Predsjednica me zove narodni heroj, valjda joj smeta da mi ne dolaze ljudi iz državne uprave nego mi narod dolazi spontano. Vratimo Hrvatsku narodu. Predsjednica mi maše knjižicom u kojoj je lista želja za Djeda Božićnjaka. U toj knjižnici bi trebao biti vozni red njenog autobusa, da se znamo skloniti kada prolazi. To je štićena kolona! - uzvinuo je Škoro.
- Kada pobjedim, predložit ću raspuštanje Sabora i Vlade! Danas se ne vodi računa o našim granicama, zabada se glava u pijesak. Na našoj granici bit će Hrvatska vojska.Ne priča se o betonitzaciji obale i Dalmacije, ne priča se o ovršenima. Zato predsjednik mora moći sazvati sjednicu Vlade. Pokušavaju me posvađati s narodom i s Crkvom. Ja sam Hrvat i katolik. Naučio sam praštati, ali nemojte nasjedati na provokacije onih koji su šutjeli kada narod nije htio Istanbulsku konvenciju, kada je htio mijenjati izborni sustav. Nemojte vjerovati onima koji primaju Vućića. Želim rasčistiti odnose sa Srbijom, nema što naša arhiva i kulturno blago tražiti u Srbiji. Tražit ću odštetu za sve one koji su bili u koncentracijskim logorima u Srbiji. Nemojte vjerovati onima koji navijače Hajduka nazivaju Orjunašima, onda je i moj tata bio Orjunaš – kazao je Škoro.
https://www.24sata.hr/news/u-njenoj-knjizici-bi-trebao-biti-vozni-red-busa-da-se-sklonimo-665226
- Kada pobjedim, predložit ću raspuštanje Sabora i Vlade! Danas se ne vodi računa o našim granicama, zabada se glava u pijesak. Na našoj granici bit će Hrvatska vojska.Ne priča se o betonitzaciji obale i Dalmacije, ne priča se o ovršenima. Zato predsjednik mora moći sazvati sjednicu Vlade. Pokušavaju me posvađati s narodom i s Crkvom. Ja sam Hrvat i katolik. Naučio sam praštati, ali nemojte nasjedati na provokacije onih koji su šutjeli kada narod nije htio Istanbulsku konvenciju, kada je htio mijenjati izborni sustav. Nemojte vjerovati onima koji primaju Vućića. Želim rasčistiti odnose sa Srbijom, nema što naša arhiva i kulturno blago tražiti u Srbiji. Tražit ću odštetu za sve one koji su bili u koncentracijskim logorima u Srbiji. Nemojte vjerovati onima koji navijače Hajduka nazivaju Orjunašima, onda je i moj tata bio Orjunaš – kazao je Škoro.
https://www.24sata.hr/news/u-njenoj-knjizici-bi-trebao-biti-vozni-red-busa-da-se-sklonimo-665226
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: skoro prebacio u visu brzinu
dobro laze , u 7 recenica dodvorio se 13 raznih interesnih skupina
gotova je
gotova je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
inače problem s autobusom je vrlo jednostavan, ima volan na krivoj strani, sponzor zubak uvalio autobus iz engleske
i zato je malo problem vozit ga da nikog ne udariš....
marcellus wrote:inače problem s autobusom je vrlo jednostavan, ima volan na krivoj strani, sponzor zubak uvalio autobus iz engleske
Vozi Misko ... :)
Guest- Guest
kao klinci, vikali smo skoro krava jajce znesla
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Penava nezadovoljan smjerom HDZ-a, potvrdio kandidaturu za višu poziciju
» ..ajmo jedna na brzinu...
» Dodo prebacio vlasnika FEAL-a u Zagrebačku bolnicu
» software 'dominion' izbrisao 2.7 mil glasova za trumpa, a 500.000 'prebacio' bidenu...
» Penava nezadovoljan smjerom HDZ-a, potvrdio kandidaturu za višu poziciju
» ..ajmo jedna na brzinu...
» Dodo prebacio vlasnika FEAL-a u Zagrebačku bolnicu
» software 'dominion' izbrisao 2.7 mil glasova za trumpa, a 500.000 'prebacio' bidenu...
Page 1 of 1