EU prvi put aktivira 42.7 - reakcija na agresiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU prvi put aktivira 42.7 - reakcija na agresiju
za sad bi. što se nas tiče, najlogičniji potez bio preventivno sravniti sa zemljom bbojnu i tamo rasporediti petrinjski garnizon sa svim raspoloživim ubojnim sredstvima jačeg kalibra... sve unske i savske granične prijelaze zatvoriti i na njima rasporediti interventne policijske postrojbe, a na istok pod hitno izvest osječki garnizon i potpuno blokirat bilo kakav ulaz bilo koga s istoka...s maočom nek se bakću stanojkovi iz bijeljine, sumnjam da će to riješiti oni iz brčkog...oni ni dan danas ne znaju ni koji su ni gdje su...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da.Eva wrote:Znači, rat je službeno započeo.
Guest- Guest
Da, kućanskim poslovima, a najviše peglanjem.marcus-t wrote:Mučit ćeš me?Eva wrote:Da, a ti ćeš bit moj ratni plijen
Guest- Guest
A ne bih se štela mešat. To je Jodina strategija koju je ovdje nekoliko puta iznio. Možda on gore ima cijelu logistiku. Kaj znaš, čovjek se pripremio.michaellcmacha wrote:ništa od odmetanja u brda... po šumama i gorama je prevaziđen koncept odavna....to nije prolazilo ni onda da pošumljivači nisu imali pristupa resursima iz ruralnih sredina koje su bjesomučno pljačkali, ne bi li koru kruva oglodali u nekoj kordunskoj ili banijskoj vukojebini. danas kad ruralci idu u kaufland po grincajg i 5 tanko narezanih šnjita odmrznute vratine argentinskog porijekla, pošumljivači bi se džaba iz svojih gorskih jazbina spuštali u nizinu i bili osuđeni na glodanje glogove kore, cuclanje šumskih jagoda i srkanje čaja od zovinih bobica.... s tim da bi se potrovali u roku mam i na mah jer im je do odlaska u goru jedini kontakt sa prirodom pejzažna desktop pozadina na windozama...Eva wrote:Sad je meni chiaro zakaj se Joda odjavio. On je u daleko u brdima Zagore bez signala, mobile je doma u ST, a vi njega nađite ak možete.
Guest- Guest
Eva wrote:Sad je meni chiaro zakaj se Joda odjavio. On je u daleko u brdima Zagore bez signala, mobile je doma u ST, a vi njega nađite ak možete.
A tko je konkretno spizdio Yodu? A tko će nam sad vaditi podatke i grafove vezane uz nečiji BDP i geostrateške analize? Ostalo sve na Longijevim nejakim plećima, ne može to tako...
darth_vader-
2014-04-17
Svaka stvar je za nešto dobra. Čak i otrov može biti lijek, ako je u primjerenim količinama. Koliko puta sam vam rekao da će se Europa probuditi nakon podužeg "zimskog" sna...I evo ga, dešava se upravo ono što sam predvidio. Evo Orbanu i Mađarima prave prilike da bezbolno izađu iz EU. Mogu i Englezi, nije pitanje. Do sada je bilo 'Uzmi Fato koliko ti drago', a od sada toga neće više biti. Jesi li ili nisi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Svaka stvar je za nešto dobra. Čak i otrov može biti lijek, ako je u primjerenim količinama. Koliko puta sam vam rekao da će se Europa probuditi nakon podužeg "zimskog" sna...I evo ga, dešava se upravo ono što sam predvidio. Evo Orbanu i Mađarima prave prilike da bezbolno izađu iz EU. Mogu i Englezi, nije pitanje. Do sada je bilo 'Uzmi Fato koliko ti drago', a od sada toga neće više biti. Jesi li ili nisi.
A mi bedaki kak tutleki, niš nismo predvideli.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma nije tako. Ti si prorekao da ćemo svi nosit kaubojkeEro wrote:Svaka stvar je za nešto dobra. Čak i otrov može biti lijek, ako je u primjerenim količinama. Koliko puta sam vam rekao da će se Europa probuditi nakon podužeg "zimskog" sna...I evo ga, dešava se upravo ono što sam predvidio. Evo Orbanu i Mađarima prave prilike da bezbolno izađu iz EU. Mogu i Englezi, nije pitanje. Do sada je bilo 'Uzmi Fato koliko ti drago', a od sada toga neće više biti. Jesi li ili nisi.
Guest- Guest
Ne mi, oni..oni...Mi smo u svakom trenutku znali da je 5 do dvanajst.Sad je to i njima jasno.crvenkasti wrote:Ero wrote:Svaka stvar je za nešto dobra. Čak i otrov može biti lijek, ako je u primjerenim količinama. Koliko puta sam vam rekao da će se Europa probuditi nakon podužeg "zimskog" sna...I evo ga, dešava se upravo ono što sam predvidio. Evo Orbanu i Mađarima prave prilike da bezbolno izađu iz EU. Mogu i Englezi, nije pitanje. Do sada je bilo 'Uzmi Fato koliko ti drago', a od sada toga neće više biti. Jesi li ili nisi.
A mi bedaki kak tutleki, niš nismo predvideli.
2014-04-23
To itak.Eva wrote:Ma nije tako. Ti si prorekao da ćemo svi nosit kaubojkeEro wrote:Svaka stvar je za nešto dobra. Čak i otrov može biti lijek, ako je u primjerenim količinama. Koliko puta sam vam rekao da će se Europa probuditi nakon podužeg "zimskog" sna...I evo ga, dešava se upravo ono što sam predvidio. Evo Orbanu i Mađarima prave prilike da bezbolno izađu iz EU. Mogu i Englezi, nije pitanje. Do sada je bilo 'Uzmi Fato koliko ti drago', a od sada toga neće više biti. Jesi li ili nisi.
2014-04-23
"Danas ne bi bilo uputno spekulirati o tome koji bi oblik pomoći Francuska mogla zatražiti od Hrvatske. Prepustimo to vremenu i francuskoj strani da se o tome izjasni", rekla je Tafra nakon sastanka ministara obrane zemalja članica Europske unije.
Guest- Guest
Vučina ak se sad sam ne javi za malo akcije u Siriji, onda nije frajer. Ukrajinu je eskviriao, pa ak i Siriju odšuti, onda ni ratnik kakvim se predstavlja.
Guest- Guest
logično, gasimo izbjegličku vatru benzinom...naići će novi puni stresa preko Opatovca...nek' se pune Brisel i Pariz
2014-04-15
Đodolino se već prijavija u Legiju stranaca.
Zato je i nestao bez traga i glasa.
Zato je i nestao bez traga i glasa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A tko zna možda se i stvarno prijavija u Legiju. Ja se tu zahebajem al možda i je. Stalno je iša u teretanu ovo ono ....lako moguće.
Đoda Legionar.
Đoda Legionar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi se zajebavate dok EU propada.
Ti si muzičar?marcellus wrote:agresije od koga? Od Belgije? Tamo su rođeni teroristi koji su napali Pariz.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa nije baš da će te teretana uvest u Legiju, puno je važniji kardioRayMabus wrote:A tko zna možda se i stvarno prijavija u Legiju. Ja se tu zahebajem al možda i je. Stalno je iša u teretanu ovo ono ....lako moguće.
Đoda Legionar.
2014-04-15
dzango wrote:Vi se zajebavate dok EU propada.
A vi se baš sad raspomamiste od guzolizanja da počnete pregovore.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo poludio?Priznat ce agresiju Rusije na Ukrajinu ako Ukrajina prizna NATO agresiju na Srbiju
» HRVATSKA AKTIVIRA PLAN C
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» HRVATSKA AKTIVIRA PLAN C
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
Page 2 of 3