Suljagić: Nobelov komitet se priključio pozivima na istrebljenje islama iz Evrope
Page 1 of 1
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Suljagić: Nobelov komitet se priključio pozivima na istrebljenje islama iz Evrope
stiže Božić a alahuekberaši još miruju, nisu dugo napravili neki vatromet ili neki šou s kamionima po pješačkoj zoni
Re: Suljagić: Nobelov komitet se priključio pozivima na istrebljenje islama iz Evrope
tre wrote:stiže Božić a alahuekberaši još miruju, nisu dugo napravili neki vatromet ili neki šou s kamionima po pješačkoj zoni
Nema šanse da božićne radosti prođu bez njih na zapadu.
catabbath-
2015-08-22
neka suljagica
sto vise suljagica to manje bosne
2014-04-19
U istom stilu izjavljuju i tobož intelektualci Nedžad Latić, Reuf Bajrović...i Munira Šubašić.
prckov wrote:neka suljagica
upravo tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ovaj je pravi cigo...po faci...nesto slicno kao vulin...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Macron nije spominjao muslimane kao tempiranu bombu u Bosni, već "džihadiste".
Ne može Emir reći da ih nije bilo u Bosni, niti može reći da ih danas nema. Bili su i ima ih i danas.
Ne znam zašto brani tu džihadističku neman, za koje i sami često tvrde da nisu muslimani.
PS: Nebitno je koga simpatizira g. Handke. Može koga hoće i to nikoga ne bi trebalo puno zanimati.
Ne može Emir reći da ih nije bilo u Bosni, niti može reći da ih danas nema. Bili su i ima ih i danas.
Ne znam zašto brani tu džihadističku neman, za koje i sami često tvrde da nisu muslimani.
PS: Nebitno je koga simpatizira g. Handke. Može koga hoće i to nikoga ne bi trebalo puno zanimati.
Last edited by Eroo on 13/12/2019, 09:53; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ovisno o koristi...kad nemaju od njih koristi onda bjeze od njhi a kad imaju onda su in..no nisu oni jedini takvi...to se zove geopolitikaEroo wrote:Macron nije spominjao muslimane kao tempiranu bombu u Bosni, već "džihadiste".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre wrote:stiže Božić a alahuekberaši još miruju, nisu dugo napravili neki vatromet ili neki šou s kamionima po pješačkoj zoni
Budu ... tradicija je ipak tradicija.
Guest- Guest
jedno pitanje za vas umnozaostale, mislim vjernike, kaj se vi nemrete slagat bez da se mrzite međusobno? pa vjerujete u ista sranja, nikak mi to nije jasno.
Guest- Guest
prckov wrote:neka suljagica
Guest- Guest
Similar topics
» U 00:26 i Inoslav Bešker se priključio na aparate, pratimo vitalne funkcije....
» Kaže da je bio u 3700. godini: "Roboti počeli rat za istrebljenje, imam i dokaz"
» Komitet EU potvrdio otvaranje poglavlja za Srbiju
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Osnovan Regionalni komitet za trаgаnje i spаsаvаnje u civilnom vаzduhoplovstvu
» Kaže da je bio u 3700. godini: "Roboti počeli rat za istrebljenje, imam i dokaz"
» Komitet EU potvrdio otvaranje poglavlja za Srbiju
» Dodik: Zahvalan sam Čoviću, i mi ćemo se odazvati njihovim pozivima na praznike, gradimo bolje odnose unatoč prošlosti
» Osnovan Regionalni komitet za trаgаnje i spаsаvаnje u civilnom vаzduhoplovstvu
Page 1 of 1