THOMPSON SMIJE VIKATI 'ZA DOM...'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: THOMPSON SMIJE VIKATI 'ZA DOM...'
eto krkanskog kretena opet, četnici su mi sestru ubili 91e u Vukovaru na njenom kućnom pragu a što se tiče moje žene vjerojatno bi te složila na pod kao paket za australiju da si joj uletio sa tako krkanskim nastupom.Ringo10 wrote:Pitaj svoju zenu, a moze i sestrutre wrote:držim da si ti jako slabo uletao među ženske noge kd imaš ovako krkanski nastupRingo10 wrote:Pa dobro sad ...Noor wrote:Aj ne glumi, ti kad uđeš u Hrvatski dom isto tako pozdravljaš ekipu oko biste, priznaj :)Ringo10 wrote:MA jebo vas vise to Za Dom Spremni. Jebo te cime se vi bavite, samim gluparijama.
Isto ko da vam zivot od tog sranja ovisi.
Ali ako je ovo tvoja noga na avataru onda bih se derao ZDS ko manijak samo da ti se uvalim među noge...
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
a, ti nastavio drkat. i pisati maštarije.pismejker wrote:Za neiskusne i neuke...
Ženama je nebitan pristup..treba samo dati do znanja zenama da se raspolaze obdarenim mogucnostima,kaoi njihovim umjesnim koristenjem,i naravno treba biti relativno privlacan,a tada pristup postaje nebitan..
jedan frend iz Vinkovaca i ja smo jednom prilikom snubili neke dvije razmazene primadone,doista teske u osvajanju...stojim vani,pored auta,a nji dvi se prenemazu.,..lik posegnuo u hlace u izvadio batinu njima na ocigled i njome poklampao po haubi auta..nish cudno..osim da alatka nije bila enormno velika i debela..kasnije cuho,pajdo pohabao ne jednu nego obje primadone..toliko o pristupu..
mijenjaj ruku.
2014-12-30
Bravo za MPT
2014-04-16
Paposten osam rekao da je Kurati pobrao obje picke..kakve mashtarije..lik ima kurcinu doslovno naspram onoga tvoga sto si stavio na forum i osramotio se....jbtg,ja respektiram konkurenciju moćniju,ne zvacem si džigeru i ne pljuckam kao ti,da si smanjim shock i stress..veber wrote:a, ti nastavio drkat. i pisati maštarije.pismejker wrote:Za neiskusne i neuke...
Ženama je nebitan pristup..treba samo dati do znanja zenama da se raspolaze obdarenim mogucnostima,kaoi njihovim umjesnim koristenjem,i naravno treba biti relativno privlacan,a tada pristup postaje nebitan..
jedan frend iz Vinkovaca i ja smo jednom prilikom snubili neke dvije razmazene primadone,doista teske u osvajanju...stojim vani,pored auta,a nji dvi se prenemazu.,..lik posegnuo u hlace u izvadio batinu njima na ocigled i njome poklampao po haubi auta..nish cudno..osim da alatka nije bila enormno velika i debela..kasnije cuho,pajdo pohabao ne jednu nego obje primadone..toliko o pristupu..
mijenjaj ruku.
Guest- Guest
Ne znam sta je sad tebi problem ako ti se i ja malo uvalim medju noge poslije toliko Srba i muslimana.Noor wrote:nije bitno to, nego to što se to isto dereš nedjeljom kad u Dom odeš na ručak, a sad jel se dereš zato da nekome uvališ među noge ili iz očajne potrebe da tebi netko iz ekipe ujkana s kojima se družiš uvali među guzove, to je sporednoRingo10 wrote:Pa dobro sad ...Noor wrote:Aj ne glumi, ti kad uđeš u Hrvatski dom isto tako pozdravljaš ekipu oko biste, priznaj :)Ringo10 wrote:MA jebo vas vise to Za Dom Spremni. Jebo te cime se vi bavite, samim gluparijama.
Isto ko da vam zivot od tog sranja ovisi.
Ali ako je ovo tvoja noga na avataru onda bih se derao ZDS ko manijak samo da ti se uvalim među noge...
dereš se.
A vjerojatno se tu naslo jos nesto sarolikog drustva. Pokoji Crnac, Arap, Turcin .... i tako ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Eh kako bi se to njoj svidjelo. Sve bi trcala za mnom i trazila jos i jos...tre wrote:Bosanski krkan
2015-09-24
A nekad smo pjevali partizanske, na primjer ovako:
Budi se Istok i Zapad
Budi se Teskera sva
Koraci tutnje u napad
Naprijed na Crveni Grm
Crveni Grm je susjedno selo, da ne bi slučajno bilo zabune.
I jebiga, 3 miseca zatvora.
Budi se Istok i Zapad
Budi se Teskera sva
Koraci tutnje u napad
Naprijed na Crveni Grm
ko materi luda kćer, ajde idi jedi rake govnare i uživaj u svom krkanlukuRingo10 wrote:Eh kako bi se to njoj svidjelo. Sve bi trcala za mnom i trazila jos i jos...tre wrote:Bosanski krkan
a bio sam tamo na dobroj janjetini, u svakom slučaju sad mi je bliže oklen si :))Eroo wrote:A nekad smo pjevali partizanske, na primjer ovako:
Budi se Istok i Zapad
Budi se Teskera sva
Koraci tutnje u napad
Naprijed na Crveni Grm
HAjde ne sekiraj se, ja kad bih nju odrađivao tebe bih pustio da gledaš ...tre wrote:ko materi luda kćer, ajde idi jedi rake govnare i uživaj u svom krkanlukuRingo10 wrote:Eh kako bi se to njoj svidjelo. Sve bi trcala za mnom i trazila jos i jos...tre wrote:Bosanski krkan
2015-09-24
Nije samo krkanluk u pitanju. Krkani su najčešće blage duše, posebno ako im pokažeštre wrote:ko materi luda kćer, ajde idi jedi rake govnare i uživaj u svom krkanlukuRingo10 wrote:Eh kako bi se to njoj svidjelo. Sve bi trcala za mnom i trazila jos i jos...tre wrote:Bosanski krkan
da su tebi važni, makar ih druge i ne vole baš. Kod ovog je i nešto drugo u pitanju...
Da mu sad ne radim psiho-profil.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TKO KONTROLIRA “DUBOKU DRŽAVU” U HRVATSKOJ: Evo zašto je Thompson tema a Stanković nije niti smije biti
» Komadina i Thompson!
» Thompson vs Škoro
» Thompson tražio 500.00 kn od Slunja
» Postherojsko društvo i Thompson
» Komadina i Thompson!
» Thompson vs Škoro
» Thompson tražio 500.00 kn od Slunja
» Postherojsko društvo i Thompson
Page 3 of 3