čačić bi da bude mandatar... ;)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
čačić bi da bude mandatar... ;)
http://www.jutarnji.hr/radimir-cacic-dosao-dati-potporu-milanovicu--most-ne-moze-biti-snaga-koja-vodi-zemlju--spreman-sam-postati-mandatar-/1459334/
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: čačić bi da bude mandatar... ;)
Nije uloga čovjeka u izvršnoj vlasti da podređuje svoje postupke željama javnosti, nego da u njihovom interesu donosi potrebne odluke - rekao je Čačić.
2015-08-08
vodi si ga doma u aranđelovac...
2015-08-08
Pa bio je mandatar dok nije skrivio prometnu u Mađarskoj.
Zoka je počeo jahati i ludovati na vlasti tek onda kad je ostao bez Kradimira koji mu je sve vodio.
Zoka je počeo jahati i ludovati na vlasti tek onda kad je ostao bez Kradimira koji mu je sve vodio.
Guest- Guest
nećeš, ja sam po prirodi nepovjerljiv prema strancima, i nema tih slatkiša s kojima bi uspjela u mamljenju...Eva wrote:Neću, uzet ću tebe k sebi doma.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eva wrote: bolji je i od Zokija i od mutavog.
to da
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A eto i doktor Kradimir se javio...a zašto i Kutle ne bi bio ministar gospodarstva u budućoj Vladi...ima i on dobre reference...
darth_vader-
2014-04-17
Ma ne brini kloroform te omami mam.michaellcmacha wrote:nećeš, ja sam po prirodi nepovjerljiv prema strancima, i nema tih slatkiša s kojima bi uspjela u mamljenju...Eva wrote:Neću, uzet ću tebe k sebi doma.
Guest- Guest
da se takvo što dogodi onda je napokon došao definitivan kraj,onda više stvarno ne bi bilo nade
vili40-
2015-08-02
Sto onaj pametni cova, sta nije znao vlastitu kosulju i hlace zakopcati, rece samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Dakle, sto, sto reci??? Sto pomisliti??? Nadam se da ce nekad sresti nekoga tko je glasovao za njega, da mi obrazlozi zasto. Dao Bog da vam bude premijer. Zasluzili ste ga.
2014-04-14
Prvi! Bio i ostao, najveća manga poslije Ćaće
2014-04-15
jasambrend wrote:A eto i doktor Kradimir se javio...a zašto i Kutle ne bi bio ministar gospodarstva u budućoj Vladi...ima i on dobre reference...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
zaslužili smo mi štošta, ali za šta god ceh iz ranijih vremena plaćali tu jugokomunjarsku gamad nismo zaslužili. i netom mrtvi se u humku vrpolje, a oni što su mrtvi od davnina, titraju i na više hertza....abraham wrote:Sto onaj pametni cova, sta nije znao vlastitu kosulju i hlace zakopcati, rece samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Dakle, sto, sto reci??? Sto pomisliti??? Nadam se da ce nekad sresti nekoga tko je glasovao za njega, da mi obrazlozi zasto. Dao Bog da vam bude premijer. Zasluzili ste ga.
2015-08-08
Zalosno je da se nekih ljusi ne mozete rijesiti dok ih Bog sebi ne pozove. Zasto je tome tako?? Kila mozga.....michaellcmacha wrote:zaslužili smo mi štošta, ali za šta god ceh iz ranijih vremena plaćali tu jugokomunjarsku gamad nismo zaslužili. i netom mrtvi se u humku vrpolje, a oni što su mrtvi od davnina, titraju i na više hertza....abraham wrote:Sto onaj pametni cova, sta nije znao vlastitu kosulju i hlace zakopcati, rece samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Dakle, sto, sto reci??? Sto pomisliti??? Nadam se da ce nekad sresti nekoga tko je glasovao za njega, da mi obrazlozi zasto. Dao Bog da vam bude premijer. Zasluzili ste ga.
abraham-
2014-04-14
a što njemu tko može dok ima takvih tupastih ko Zoki?On ga je nagrađivao i gurao sve dok to nisu zaustavili Mađari,inače bi nas maltretirao i krao čitav mandat.Ali preživio on i to pa se nada da bi ga Zoka mogao opet aktivirati iz osvete prema nezahvalnom narodu koji nije prepoznao njegovu genijalnost pa ga opet izabrao.Mandatar...hahahahahaha...pravosuđe se trese od takvog mandatara...hahahahahaaa
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kuljiš:Ako bude prijevremenih izbora koalirat će HDZ/Bandić/Čačić i bit će to jaka koalicija na nacionalnoj političkoj sceni jer drugi su u raspadu
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 1 of 2