Američki Senat proglašava Rusiju državom pokroviteljem terorizma
Page 1 of 1
Američki Senat proglašava Rusiju državom pokroviteljem terorizma
https://www.forumdaily.com/en/v-senate-ssha-podderzhali-bill-o-priznanii-rossii-sponsorom-terrorizma/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Američki Senat proglašava Rusiju državom pokroviteljem terorizma
On Wednesday, the Foreign Affairs Committee of the US Congress endorsed a bill obliging the US Secretary of State to consider the question of whether Russia should be designated as a sponsor of terrorism. The committee’s spokeswoman Suzanne Wrasse told TASS after the voting in the committee that the bill would be reviewed by the US Senate. Currently the US Department of State’s list of sponsors of terrorism includes Iran, North Korea, Syria and Sudan. Other countries and foreigners may face US sanctions if concluding trade contracts with the states on this black list.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Goebbels je bio mila majka za ove danas...
Kako tonu tako više kmeče....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
NAjveci i najgori sponzori teriorizma optuzuju druge za terorizam.
Oni su najgora zgadija u povijesti svijeta. I ostajem pri onome sto sam rekao - ova i ovakva Amerika mora biti unistena. Jer to je najvece zlo u ljudskoj povijesti.
Rusi bi sa njima trebali prekinuti sve veze i odnose, izbaciti im veleposlanstvo iz zemlje, na svemirskoj stanici pokupiti svoje module i napraviti svoju stanicu i poruciti anglosaksonskoj zgadiji da se nose u tri pizde materine.
Uostalom nije mi jasno sto im Rusi vise titraju jaja. DUMA treba da proglasi Ameriku najvecim sponozorom terorizma i javno pred UN i cijelom svijetom podastre dokaze kojih ima gomila.
Oni su najgora zgadija u povijesti svijeta. I ostajem pri onome sto sam rekao - ova i ovakva Amerika mora biti unistena. Jer to je najvece zlo u ljudskoj povijesti.
Rusi bi sa njima trebali prekinuti sve veze i odnose, izbaciti im veleposlanstvo iz zemlje, na svemirskoj stanici pokupiti svoje module i napraviti svoju stanicu i poruciti anglosaksonskoj zgadiji da se nose u tri pizde materine.
Uostalom nije mi jasno sto im Rusi vise titraju jaja. DUMA treba da proglasi Ameriku najvecim sponozorom terorizma i javno pred UN i cijelom svijetom podastre dokaze kojih ima gomila.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Rusija će proglasiti Francusku državom sponzorom terorizma
» Boris Johnson sutra i službeno proglašava Rusiju neprijateljem
» Američki senat traže od FBI da istraži FaceApp
» EU proglasila Rusiju sponzorom terorizma
» Američki senat pokreće ukidanje sankcija Rusiji
» Boris Johnson sutra i službeno proglašava Rusiju neprijateljem
» Američki senat traže od FBI da istraži FaceApp
» EU proglasila Rusiju sponzorom terorizma
» Američki senat pokreće ukidanje sankcija Rusiji