Savudrijska vala
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Savudrijska vala
:)Eroo wrote:To nikoli ne počenem. Vedno odgovarjam le na vsebino teksta. Če si "znotraj" ,Ra wrote:Meni se zdi da tukaj ne gre za mojo slabo slovenščino, ampak tvojo nasploh šibko logiko.Eroo wrote:Zdi se mi, da tudi tebi ne gre preveč gladko s slovenščino. Neobvezno mišljenje ni tudi končna odločitev Velikega sodniškega senata,Ra wrote:Megi, ukratko, otkantali su ih s izgovorom da pitanja granica članica spadaju u međunarodno javno pravo i da nisu u nadležnosti Unije .
Naravno, Slovenci će se žaliti...
ki o temu odloča šele spomlad drugo leto. lp Ero
Glede na to kolikokrat si se zmotil ko si poskušal ugotoviti kdo sem jaz, mi je jasno zakaj imamo različna stališča o isti zadevi.
Zdaj pa nehaj špilati (kvazi)intelektualca, ker deluješ kot zoprna baba. Saj zaradi svojih let se začni obnašat kot gospod in napiši Megi svoje stališče v hrvaščini.
gre ti en odgovor, če pa si "zunaj" sta možna le dva.Intelektualec gori-doli.
Sva se razumela?
Megi? Megi je intelektualka. Ona bo razumela tudi tekst napisan v slovenščini.
Končno tudi translator ima pri roki.
OP.: Zadnji stavek ti vsekakor ni na čast. Tako se ne pogovarja s starejšim gospodom.
Zapravo, totalno je nebitno . Riješit će se kad se obje strane opamete.
Imaš pravo Ero. Zadnja rečenica ne priliči mom karakteru... a ni odgoju.
Loš dan, oprosti. :)
Guest- Guest
Re: Savudrijska vala
Ovom Ceraru triba poslat jedno deset tisuća novih imigranata na granicu da se opameti
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenija-o-pitanju-arbitraze-s-hrvatskom-cerar-optuzio-jansu-da-paktira-s-hdz-om-i-orbanom-i-ugrozava-nacionalne-interese/9738823/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenija-o-pitanju-arbitraze-s-hrvatskom-cerar-optuzio-jansu-da-paktira-s-hdz-om-i-orbanom-i-ugrozava-nacionalne-interese/9738823/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Parizer bre a vala i jogurt
» Cvrtila: Veća opasnost nam prijeti iz BiH nego od migrantskog vala!
» Predsjednica o zaustavljanju migrantskog vala: Naravno da je potrebno malo sile
» Zbog blokade emigrantskog vala Soroš i SAD-e ruše vladu u Makedoniji!?!
» Kina zbog toplotnog vala i nedostatka električne energije zatvara tvornice
» Cvrtila: Veća opasnost nam prijeti iz BiH nego od migrantskog vala!
» Predsjednica o zaustavljanju migrantskog vala: Naravno da je potrebno malo sile
» Zbog blokade emigrantskog vala Soroš i SAD-e ruše vladu u Makedoniji!?!
» Kina zbog toplotnog vala i nedostatka električne energije zatvara tvornice
Page 2 of 2